Tenstassa ammuntaa, sen jälkeen hakuammuntaa

Pientä paniikinpoikasta oli ilmassa, kun Tenstassa alkoi rynnäkkökivääri laulamaan haikeaa kuoleman hoosiannaa viime yönä kello 03.00 aikaan.

Asemies tai -miehet avasivat tulen kohti kerrostalon etuovea ja ala-aulaa. Luultavasti kohde oleskeli eli pällisteli kerrostalon eteisessä kun häntä kohti alettiin ampumaan.

Kuului rätätätä, ratatata ja sitten kuului Monosen hiljainen viheltely, biisinä: Kuolema kutsuu omiaan. Uhri oli nimittäin 95 % kuollut. 5 % mahdollisuus kuolleista heräämiseen.

Poliisi tutkii asiaa murhana, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.