Södertäljessä kevyttä kenttämurhausta

Södertäljessä aloitettiin viikko murhahommilla. Eilen keskellä kirkasta päivää lahdattiin mieshenkilö ostoskeskuksessa ja veren määrä on varmasti ollut kuin punalipussa aikanaan.

Lahtihommat alkoivat klo 11.00 aikaan maanantaipäivällä Genetan kaupunginosassa Vasan ostelupaikan pihamaalla. Toistaiseksi tuntematon mies avasi tulen kohti 39-vuotiasta syyrialaismiestä ja tämä saikin useita osumia, yksi mm. kaulaan.

Poliisin mukaan paikalta poistui naamioitunut mies. Tekoa tutkitaan murhana.

Södertäljestä tulevan tiedon mukaan kyse ei olisi jengisodasta vaan kohde oli ns. häntäheikki. Oli käynyt nusaisemassa väärää naista ja tämä siitä seuraa.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.