Skärholmen tutuksi, Tukholman hieman tuntemattomampi monikulttuurilähiö

En ole käynyt vuosikausiin Skärholmenin lähiössä ja Skärholmenin ostelukeskuksessa. Kun kävin tänään tsekkaamassa autopalon jälkitunnelmia, niin mukaan kyytipojaksi sai ällistyksen. Miten paljon siellä olikin uusruotsalaisia ja esimerkiksi arabikauppoja.

Skärholmen on Tukholman eteläpuolella sijaitseva iso asumalähiö. Alueen keskipiste on Skärholmen-ostoskeskus (vrt. esim Itis, Sello tms). Ostoskeskuksessa on paljon kauppoja, ja sitten torin ympärillä on varsinaisesti se monikulttuurisuuskuhina. Satoja kehitysmaista tulleita ihmisiä vietti lämmintä lauantaipäivää torilla. Istuin puolisen tuntia penkillä tupakkaa poltellen ja sinä aikana silmäni havaitsivat vain yksittäisiä henkilöitä, joita pystyi varmasti sanomaan ruotsalaisiksi.

Muuten porukka oli afrikaanoja, arabiaanoja ja muita kehitysmaista tulleita henkilöitä. Enemmistöllä naisista oli huivit päässä. Ihmiset puhuivat monia eri vieraita kieliä ja korvani saivat kuultavaksi vain muutaman ihmisen puhumaa oikeaa ruotsia. Jos ruotsia kuuli, niin se oli uusruotsalaisten murtamaa ruotsia, uusruotsia eli blattesvenskaa.

 

Mielenkiintoista oli myös havaita, että alueella oli kymmeniä kauppoja ja kioskeja, joiden kylteissä tai mainoksissa ei ollut ruotsalaista tekstiä. Monien kauppojen ulkomainokset ja standit olivat arabiaksi tai kirjoitettu jollain muulla käsittämättömällä kielellä.

Tunnelma kaiken kaikkiaan oli kuin etelämaalaisessa basaarissa. Tietenkin iso määrä ihmisiä aiheuttaa ääntä, mutta Skärholmenissa olin havaitsevinani erityisen älämölön tason.

En viitsinyt kuvat aluetta näkyvästi, sillä kehitysmaiden ihmisillä on tapana kilahtaa kun näkevät jonkun kuvaavan. Tämä on sikäli harmi, että tuolta paikanpäältä saisi erinomaista autenttista kuvaa siitä, millaiselta maailma näyttää, kun 95 % ihmisistä on kehitysmaista tulleita tulijoita.

 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mursupilami

Joo on se kummallista, melkeinpä yliluonnollista taikuutta, kun maahan on päästetty yli kaksi miljoonaa muukalaista niin niitä näkyy joka puolella hurjat määrät. Ruotsia ei kyllä enää ole olemassakaan, paskalla tuhottu ja se on myöskin kuvaavasti ja sopivasti pitkän paskajöötin muotoinen maa.

Voi hyvinkin olla

Näkyyköhän tuo Ruotsin rappeutuminen jo jääkiekossakin?

NIMBY

Kaksostenrattaita oikein kasapäin. Montakohan matulasta Skärholmenissa syntyy verrattuna valkonaamalapsiin?

Unelma Painajainen

Bongaa kuvasta kantis. Ei taida olla kuin tuo yksi pyöräntaluttaja.

Vihreä siirtymä

Tämäkö on Helsingin kohtalo ja Turun, koska olemme myös Ruotsin tiellä. Kiitos Sanna Marin ja ohisalo joka haluaa huivin jo Suomen poliisinkin varusteisiin. Tästä uutisoitiin Amerikassa asti jopa. Vihreä siirtymä ajaa Suomen konkurssiin ja syvälle suohon.

Jumaleissön

Toi huivi armeijassa hämäys oli hauska. Ikäänkuin somaliakka olisi ihan oikeasti halunnut käydä armeijan muuuahahahahahaaaa, perusmenoo: akka tiesi tasan tarkkaan että armeijaan ei ole mitään asiaa mutta ovelasti väänsi tästäkin rasismia, kun koko homman ajatus on tämä: työkkäri käski etsiä töitä ja minähän etsin mutta voi voi sentään kun joka paikassa on rasismia niin eihän minulle töitä ole. Nyt työkkäri jättää tuon akan rauhaan ainakin loppuvuodeksi, ei nekään halua joutua tämän rasistikorttiheiluttajan uhriksi. Jos oikein jännäksi tehtäisiin asia niin somaliakka ilmoittautui asepalvelukseen mutta nyt kieltäytyy, eli heittäkää se VANKILAAN siitä vaan!

Ei hyvältä näytä

Ohisalo ajaa ihan tosissaan tuota huivi juttua poliisille. Näyttää siltä, ettei hyvältä näytä, punavihreä politiikka.

Tässä ei mitään uutt

Ei se ole hyvältä näyttänyt koskaan.

Homma haisee

Joo voi hyvinkin olla, että somppu tytsy oli vain punavihreiden äänitorvi.

joo

Tässä huivijutussa on kyse pehmeästä jihadista, jota tuodaan länsimaihin. Islam pyrkii valtaan kaikilla mahdollisilla keinoilla ja huivin käyttö ja sen vaatiminen länsimaisten tapojen ja lakien yli on yksi keino alistaa kristinuskoa. Islam on loputtomassa sodassa muita uskontoja vastaan koraanin mukaan. Jos kiinnostaa ja englannin kieli taittuu kannattaa kuunnella christian princen keskusteluja tubessa muslimien kanssa. Myös David Wood on hyvä selvittämään islamia.

Irmeli

Kuva on suoraan sanoen painajainen…johon en halua täällä herätä, vaikka kaikki merkit siihen viittaa…

Nelli Wiikeri

Ruotsi saattaa olla tulevaisuudessa Suomelle suurempi uhka kuin Venäjä. https://www.kansalainen.fi/paul-lillrankruotsi-saattaa-olla-suomelle-suurempi-uhka-kuin-venaja/

Raping Line

Kannattaisi lakkauttaa kaikki risteilylaivaliikenne Ruotsiin, edes pientä käsijarrua kehiin..

Name*

Putinin aikana venäjä ei ole ollut uhka. Ei ole lähtenyt leikkiin vaikka kuinka on rotsaildit kisutelleet.
Ruotsi taasen on täyttä deep statea.

Dan Wesson

Venäjä on uhka kaikille naapureilleen, paitsi Valko-Venäjälle jonka diktaattori tällä hetkellä paras kamu Venäjän diktaattorin kanssa.
Ruotsi taas muuntuu hitaasti mutta varmasti kehitysmaaksi.

Jumaleissön

Ja jos ei tästä ”kehityksestä” pidä, niin on RASISTI sekä UUSNATSI. Pitää silmät ummistaa, olla turpa kii sekä MAKSAA kaikesta tästä ihanuudesta. Hohhoijjaaa… Muistakaa äänestää vasemmistoa, niin saadaan tätä meillekin niin nopeasti kuin vain mahdollista. Nythän se ”kehitys” on jo täällä loisivien harteilla, he kyllä lisääntyvät karmaisevaa vauhtia mutta olisihan se kivaa jos niitä roudattaisiin tännekin pari miljoonaa extraa muutamassa vuodessa. Sanna ja muut tädit ja tätimiehet kyllä hoitaa hommat!

CvK

Jep, äänestäkää vasemistoa niin kehitys kiihtyy!

Ranska on tässä edellä jopa Swedistania, Ranskassa kehitys on huomattu tilastoista jo 90-luvulla. Kärjistäen myös polittinen syy-yhteys on sama kuin muuallakin:

”The Muslim numbers continued to grow during Mitterrand’s presidency, 1981-1995. Some attempts were made to curb illegal immigration more effectively, but by then the Socialists and Conservatives feared that too much posturing on this issue would further fuel the rise of the far Right, namely Jean-Marie Le Pen’s National Front. ”

Eli lyhyesti, vasemmisto ei halunnut rajoittaa laittomien siirtolaisten pääsyä maahan, koska pelkäsi oikeiston saavan siitä jotain etua – tätä samaa tapahtuu nyt täälläkin.

Tuo oli copyNpaste Middle East Forumin tutkimuksesta vuodelta 1997 Ranskan tilanteesta, tilannehan on nyt paljon pahempi siellä, ja ylenannon uutista et löydä tietoa

Se tutkimus:
https://www.meforum.org/337/islam-in-france-the-french-way-of-life-is-in

Anna-Maria Korhonen

En ymmärrä, mitä tekemistä monikulttuurilla on tuon tai minkään muun kehitysmaalähiön mukaan lukien Itäkeskus tai Espoon keskus kanssa. Näky on kaikkialla sama ja kopioitu suoraan mistä tahansa Lähi-Idän, Afrikan tai Keski-Aasian II maailmansodan jälkeen rakennetusta korttelista. Lisäksi islamilainen kulttuuri on vahvasti yhtenäiskulttuuri, ainoastaan sharia-lain tulkinta vaihtelee jonkin verran maittain ja tämä näkyy lähinnä naisen säkitysasteessa. Jostain kumman syystä kantaväestö vierastaa tätä kehitystä ja muuttaa pois, minkä ansiosta tuokin kuvan katunäkymä on kuin basaari turistikauden ulkopuolelta yksinäisin repoureissaajineen. Pitäisi siis puhua monokulttuurista ei monikulttuurista.

Koba

Väestönvaiho on salaliittoteoria.

Spirello

25% kansasta tullut muualta 20 viime vuoden aikana ja ennen sitä oli jo järkyttävä määrä skandinaviaan kuulumatonta sakkia mölyämässä.. Mutta eihän sellaiset prosentit ole vielä mitäään hei! Pffffffff! MURUSIA! Ei näy missään eeeeeeeeeeei eeeei! Vielä mahtuu. Ja jos ei mahdu niin tapetaan ruotsalaiset.

Esikaupunkiexkursio

Muotia suoraan Milanon muotiviikolta! Kepappia suoraan jostain tukkuliikkeen lattiahyllyltä ja/tai varastettua kamaa Willystä?

Ruotsalaiset pitäisi PAKOTTAA käymään näissä esikaupunkien ghetoissa jotta näkisivät mistä on kyse. Suurin osa svenssoneista ei ole koskaan jalallaan astunut tällaisiin paikkoihin eivätkä aavista miltä siellä näyttää, eivät myöskään usko että niin pahalta voisi näyttää kuin mitä todellisuudessa tekee.

juhaII

Niin, uusruotsalaiset eivät piittaa paljoa sen perin tavoiteltavan monikulttuurisuuden filmaamisesta edes matkamuistoksi tai siitä on seurauksena vähän toisenlaisia ”matkamuistoja” ellei sitten suomenmurtoinen ruotsi pelasta. Mutta silloinkin on vain sekunneista kyse.