Raskaana ollut nainen sai luodin osumaa Malmössä

Vähemmälle huomiolle on jäänyt eileiltainen tapahtuma Malmössä, jossa nuori viimeisillään raskaana ollut nainen sai luodin osumaa.

Tapahtumat Malmön Hylliessä alkoivat noin klo 23.00 aikaan. Kaksi naista, joista toinen viimeisillään raskaana sekä kaksi miestä olivat istuskelemassa puiston penkillä. Yhtäkkiä paikalle saapui henkilö, joka avasi tulen nelikkoa kohti.

Penkillä istunut raskaana oleva nainen sai osumaa jalkoihin.

Kun poliisi sai hälytyksen tapahtumasta ja oli matkalla ampumispaikalle, niin heitä vastaan tuli lujaa vauhtia auto. Yksi partio kääntyi perään, mutta kyseessä ei ollutkaan pakoauto vaan sivullinen oli ajamassa haavoittunutta naista kovalla vauhdilla sairaalaan.

Nainen pääsi sairaalaan eikä hengenvaaraa ole. Sen sijaan mielenkiintoinen detaljee on se, että poliisi joutui sulkemaan sairaalan ja eristämään lähialueen, sillä sairaalan pihalle saapui kymmeniä ihmisiä mölyämään ja osoittamaan naiselle myötätuntoa.

Poliisin mukaan ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta ja tapahtuma kuulostaakin jo hyvin merkilliseltä.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

”… sairaalan pihalle saapui kymmeniä ihmisiä mölyämään ja osoittamaan naiselle myötätuntoa.”

Tietysti ikävä tapahtuma, mutta sitaateissa oleva kohta kyllä kertoisi sen, että uhri(kin?) oli maahanmuuttaja kulttuurista, jossa hiljaisuus ei ole puhtaan luonnon ohella arvoasteikossa kärkipäässä.

juhaII

Kysymyksessä ei siis ollut valkoinen ruotsalainen raskaana ollut nainen. Jos olisi ollut. Svedut eivät kokoonnu ”mölyämään” sairaalan ulkopuolelle.

No, oli miten oli. Onneksi nainen ei menettänyt henkeään ja vauvaansa, josta tulee se mikä tulee.

ernesti_loosonen

hmmmm mahdollinen tuleva raiskaaja 2040 tai jo vähän aiemminkin

mandiaskannen

Osumaa jalkoihin? Onkohan puistonpenkillä tapahtuneen vahingonlaukauksen mahdollisuus suljettu jo pois tutkintalinjoista?

Syyllinen

Ja tämäkin on valkoisten harjoittamaa systemaattista rasismia.

Daavidin poika

Tulee ilmeisesti kiireinen kesä Ruotsin poliisiviranomaisille. Tässä taas sitten niin järjetön teko kun vain teko voi olla. Nämä sotaa, ja vainoa paenneet ei tietenkään uhkaile puhelimen avulla, vaan tarttuvat suoraan asiaan. Mikä lienee Malmö:n ja Helsingborg:in muuttotappio näiden tapahtumien ansiosta.?