Autenttista kuvaa Husbyn sotatoimien jäljiltä

Autenttista kuvaa eilisen Husbyn ampumisen jälkeen. Osumaa saanut raato retkottaa kentällä ja ohikulkevat kehitysmaalaiset suurin piirtein tökkivät kepillä raatoa.

 

Sama tilanne toisesta kuvakulmasta ylhäältä.

IMG_1590.MOV from Mikal on Vimeo.

,
Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Onpa kaamea äbäläväbälä

Pah

Öö.. Meillä punavihreissä unelmapiireissä sitä kutsutaan ihan vaan unelmaksi. Nyt meille sit on tuotu sitä unelmaa ja kaikki lienee tyytyväisiä?

Nyt vaan odotellaan millon tuo äbäläväbälä-porukka rupeaa jahtaamaan ”natseiksi” katsomiaan kantiksia. Natsien päät vaan seipäännokkaan ja silleen, kyllä tästä hyvä tulee. Pakko tulla.

Kalles Kaviar

Se on rasismia jos siitä ei pidä!

Voimavarat

Ja tervasnapsit päälle.

Kalles Kaviar

Onpas yllättävää että kun tuodaan maahan Bagdad, niin saadaan Bagdadia. Ruotsia ei enää ole, se on fakta.

Voimavarat

Joo. Eli se sanonta. Ne tuovat sen sotansa sekä paskan tänne. Ja hyödylliset idiootit seuraavat sivusta.

Moonman

Tulee mieleen muurahaispesä, kun sinne heittää kiven tai kepin, muurahaiset alkavat kuhista ja vipeltää kiireisemmin edestakaisin. No mutta rasismin syytä, ratkaisu on päästää lisää kehitysmaalaisia miehiä ruotsiin ja kaataa enemmän rahaa ghettoihin ja aseluvat peruttava ruotsalaisilta.

K J

Kuinkahan kauan ”rasismikorttia” voi käyttää, tuli mieleeni. Varmaan ikuisesti.

Moonman

Sitä voi käyttää tasan niin kauan kuin tyhmät valkoiset reagoivat siihen. Jos esim. kiinalaisia menee sanomaan rasisteiksi ei niitä kiinnosta. Kyllä eurooppalaiset ovat helvetin tyhmiä kun jollain trotskin/leninin keksimällä sanalla voidaan kaataa koko yhteiskunta

Kengät liimattuina

Ei vissiin ollut kunnon muslimi kun kukaan ei ottanut siltä kenkä jalasta. Kunnon mulimihan ei koskaan kuole kengät jalassa. Eikä varsinkaan naisen tappamana. Tämä jälkimmäinen kannattaa ottaa huomioon kun ruvetaaan jakamaan propagandaa siitä millainen on etulinjamme.

Pitää vissiin käydä ostamassa bostikkia.

Myötähäpeä

” hyvää iltaa Ylen uutista. ” Ruotsissa ollaan ylpeitä siitä, että brideviikko saa huomiota. Oikein hyvää friikkiviikkoa. Toimittaja jatkaa. tulivuori purkautuu. Vettä on satanut ja on tulvia. Ja taideteokset. Joku rakennusteline häkkärä, mistä on laitettu vettä valumaan. Siis normaali rakennusteline. Ja seuraavaan aiheeseen. Suomessa on huutava pula työvoimasta. Juu. Selittäkää, miksi Muka kantis ei osaa kerätä tai korjata marjoja jne? Ai niin. Koska pitää maksaa palkkaa. Ihmiskauppa ei huolestuta. Kun kebabpitserioita lykätään joka paikkaan, tyyliin serkkuni teki konkan , mutta ei se mitään. Toinen serkkuni jatkaa. Jne. Myyn pizzaa, ja ajelen Mersulla. Tai Bemarilla. Kidutusta ja vainoa paennut.

Kilttimies

Huutista. Uutisistasi puutui ILMASTONMUUTOSSS 😂😂😂

K J

Ihme ettei siellä ole poliiseja ja ambulansseja paikalla ihan saman tien!

Suomessa jos lapset leikkivät länkkäreitä ja intiaaneja, niin poliisit tulevat panssariajoneuvoineen turvaamaan alueen.

Toivottavasti … harmi kun Suomessa on kohta sama tilanne. Vittu mitä meininkiä todellakin. Ei uskoisi. No illalla varmaan uutisissa kyllä kerrotaan tästä(kin) teknisestä viasta pääuutislähetyksissämme.

Pirtsakka

Kommentistasi tuli mieleen: onneksi en ole poliisin enkä ensiavun tai muunkaan avun työntekijä. Ehkä kestäisi minultakin ”luvattoman kauan” ehtiä perille.
Vakavasti puhuen: jos nuo haluavat tappaa toisiaan, miksi sitä pitäisi estää ja ennenkaikkea, miksi pitäisi kiirehtiä apuun. Pitää tehdä kertakaikkiaan selväksi se, että apua ei tule, huutakaa vaikka maailmantappiin saakka. Jos ei passaa elää kuin muutkin ihmiset siinä yhteiskunnassa, mihin ovat väkisin ja valheellisin perustein tunkeutuneet, niin on vain kaksi vaihtoehtoa: joko lähtee tykkänään muualle tai tappelee siihen saakka ties kenen kanssa, että nirri lähtee. Nuo huutajat pitäisi asuttaa viisimetristen muurien sisään, kunnes ovat valintansa tehneet: 1. sopeutuvat 2. painuvat sinne mistä ikinä tulivatkaan. Koskee myös Suomeen tai mihin tahansa Eurooppaan tunkijoita, joista suurin osa ei ole hätää nähnytkään. Period.

Jeppe

Älämölä&rispektii, olihan siellä yks linnunlaulunainen iloaan ilmaisemassa siinä alussa

Bling Bling

Jotenkin tuosta näkee hyvin selkeästi sen, miksi tuo porukka on *kehitysmaalaisia*. Eikä kehitystä ole lähimpiin muutamaan tuhanteen vuoteen odotettavissa.

K J

Muutamalle kelle olen jakanut tämän median ja parin muun uutisia Ruotsista, kyseenalaistaa nämä kaikki, vaikka lähteenä olisi SVT tai POLISEN.

Ne miettii ettei tällainen voi olla totta ja onhan siinä sekin, ettei kaikille mennyt pakkoruotsin tuputus koskaan perille – kuten ei itsellenikään, vaikka nyt kyllä toivoisin että ymmärtäisin kieltä paremmin, koska tämä nyt on tässä pisteessä.
Ei silloin aikoinaan 90-luvulla tullut ajatelleeksikaan että länsinaapurissamme tulee olemaan kaupunkisotia enemmän kuin laki sallii. Hmm. Sharia-laki…

Vapaussoturi

Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä… Vaikka Ruotsi on huutava varoitusmerkki, Suomi tekee samat virheet, samoin seurauksin.

Anna-Maria Korhonen

Sanotaan, että monikulttuurisuus on rikkautta. En kyllä nyt keksi näistä kuvista ja tunnelmista mitään rikkauteen viittaavaa. En, vaikka ns. aineettomat arvot otettaisiin mukaan.

timo

Ruotsi 2021.
Kaikki suurimmat puolueet persuja lukuunottamatta kannattavat tätä Ruotsin mallia.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
Daavidin poika

Jussi patsaan arvoinen 4.28 minuuttinen. Tuli todella mieleen Gazan kaista erittäin vahvasti. Tässä filmissä on kuitenkin rakennukset ehjänä………….Toistaiseksi.

Vakna

it’s your grandfather’s fault or who the hell was fighting the Germans.

Krav Maga

Tulee ihan aktiivipalvelus ajat mieleen pahimmilla konflikti alueilla. Se älämölö ja muu siihen liittyvä. Jo alokasaikana oli sanonta ettei siellä minne mennään jihadistit neuvottele muiden kuin famaksen kanssa.

Big l

Korkea koulutus ja kylddyyri on käsinkosketeltavaa

Big l

Toi videon alun hurmoksellinen kiljuminen ja ulina viestii korkeammasta älykkyydestä

Alfred

Huippu uutisointia.

Sami

Jåå. Ilman Paavon uutisointia olisimme aika pimennossa.

juhaII

Nyt tiedän paljon enemmän täällä susirajallakin, mitä merkitsee ”monikulttuurinen rikkaus”. Itse ajatusten ”omapää” ei sitä tule koskaan ymmärtämään eikä etenkään sitten kun itse ”liikkeelle paneva voima”!

Suomessa vastava hälytila vallitsee jääkiekko-ottelun katsomossa.

Omalla makaaberilla tavalla hyvin mielenkiintoista, silloin kun tämä ei olisi koskaan arkipäivää lännessä. Kuolema on asia, joka järkyttää ja saa järkyttää, mutta eräissä kulttuureissa sitä ei pyritä kovinkaan paljoa välttämään ja kun kosahtaa. Katumus on korvin kuultavaa epätoivoa kuin ymmärtämättä sitä, että loputon uho on lopulta asianomaisen tuho.

Sami

80 luvulla armeijassa opetettiin. ”Länsimaissa ihmishengen arvo on täysin korvaamaton ja mittaamattoman arvokas, mutta muualla maailmassa on kulttuureita joissa ihmishengellä ei ole mitään arvoa”. Tämän armeija-aikaisen oppitunnin sanoman ymmärtämiseen meni kymmeniä vuosia, mutta nyt sen minäkin tiedän todeksi.

Heh

Kuin jostain lähi-idän kadulta, raato makaa ketarat oikosena ja ympärilla aivan saatananmoinen älämölö, hakataan nyrkeillä omaa päätä ja huudetaan kuin joku villieläin lauma.

Sami

Humanitäärisessä punavihreässä unelma yhteiskunnassa sotaa ja vainoa paenneet tapetaan kaduille. Vaarallisista olosuhteista paennut selvisi koettelemuksistaan kotimaassaan, mutta menetti henkensä heti päästyään punavihreään ”ihmisoikeuksien suurvaltaan”.

jabbar jakatzi

Nyt rehellisesti monenko vuoden päästä ruotsi on afganistan ja milloin tää porukka lappaa ruotsista suomeen kun se lihapatoja ja discorahoja ei enää saa ruotsista?

TOIMINTAA

Niillä on jo Ahvenanmaa tähtäimessä, se kun on lähellä ja siellä pärjää äläbwäblä-ruotsin ”kielelläkin”. Sieltä ei ole sitten enää pitkä matka Turkuun.. voivat yhdistää MAHTAVAT VOIMANSA Turussa loisivien uskonveljien ja sisareidensa kanssa. Uusi uljas maailma! Ainut asia minkä tämän voi satavarmana estää on KELA-tukien loppuminen. Sen tapahtumisen esteenä on kuitenkin rasistikortti sekä suvaitsevaisuus, eli vasemmisto. Siihen löytyy lääke nimeltä ÄÄNESTÄMINEN! Te jotka ette äänestä vaan kitisette maailmanmeno netissä ja toreilla ette näytä ymmärtävän että vasemmisto on vallassa heitä ÄÄNESTÄNEIDEN takia. Järki käteen nyt! Se ei ole keltään pois jos sinä käyt äänestämässä kerran elämässäsi OIKEIN! Siinä tuhraantuu tehokasta sohvallamakoilujapiereskelyaikaa noin 30 minuuttia, ymmärrän että se on valtava uhraus ja loukkaus vapauttasi kohtaan. Vertaa sitä edellisten sukupolvien uhrauksiin…

mandiaskannen

Hokeeko joku tuossa videolla ”ambulans kommer inte?”
Jos ambulanssi ei tule, niin älyääköhän porukka tuolla miksei se tule?

Entinen kommunisti
Duunari

Tämä tapahtui varmaan illemmalla, sillä päivällähän tuossa ei olisi ollut ketään huutamassa koska kaikki olivat töissä.

Sami

Videossa kuului paljon kiivasta sekä vihamielistä puhetta tuntemattomilla kielillä, toivottavasti puheenvuoroissa ei kuitenkaan kiihotettu kansanryhmää vastaan tai muutenkaan vihamielistitty haavoittuvassa asemassa olevaa vihamielistä sotajalalla olevaa sotaheimoa vastaan.