Autenttista kuvaa Husbyn sotatoimien jäljiltä

Autenttista kuvaa eilisen Husbyn ampumisen jälkeen. Osumaa saanut raato retkottaa kentällä ja ohikulkevat kehitysmaalaiset suurin piirtein tökkivät kepillä raatoa.

 

Sama tilanne toisesta kuvakulmasta ylhäältä.

IMG_1590.MOV from Mikal on Vimeo.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T
T
1.6.2021 13:34

Onpa kaamea äbäläväbälä

Pah
Pah
1.6.2021 14:15
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Öö.. Meillä punavihreissä unelmapiireissä sitä kutsutaan ihan vaan unelmaksi. Nyt meille sit on tuotu sitä unelmaa ja kaikki lienee tyytyväisiä?

Nyt vaan odotellaan millon tuo äbäläväbälä-porukka rupeaa jahtaamaan ”natseiksi” katsomiaan kantiksia. Natsien päät vaan seipäännokkaan ja silleen, kyllä tästä hyvä tulee. Pakko tulla.

Kalles Kaviar
Kalles Kaviar
1.6.2021 14:12
Vastaa...  T

Se on rasismia jos siitä ei pidä!

Voimavarat
Voimavarat
2.6.2021 01:41
Vastaa...  Kalles Kaviar

Ja tervasnapsit päälle.

Kalles Kaviar
Kalles Kaviar
1.6.2021 13:37

Onpas yllättävää että kun tuodaan maahan Bagdad, niin saadaan Bagdadia. Ruotsia ei enää ole, se on fakta.

Voimavarat
Voimavarat
1.6.2021 14:24
Vastaa...  Kalles Kaviar

Joo. Eli se sanonta. Ne tuovat sen sotansa sekä paskan tänne. Ja hyödylliset idiootit seuraavat sivusta.

Moonman
Moonman
1.6.2021 14:15

Tulee mieleen muurahaispesä, kun sinne heittää kiven tai kepin, muurahaiset alkavat kuhista ja vipeltää kiireisemmin edestakaisin. No mutta rasismin syytä, ratkaisu on päästää lisää kehitysmaalaisia miehiä ruotsiin ja kaataa enemmän rahaa ghettoihin ja aseluvat peruttava ruotsalaisilta.

K J
K J
1.6.2021 15:36
Vastaa...  Moonman

Kuinkahan kauan ”rasismikorttia” voi käyttää, tuli mieleeni. Varmaan ikuisesti.

Moonman
Moonman
3.6.2021 11:47
Vastaa...  K J

Sitä voi käyttää tasan niin kauan kuin tyhmät valkoiset reagoivat siihen. Jos esim. kiinalaisia menee sanomaan rasisteiksi ei niitä kiinnosta. Kyllä eurooppalaiset ovat helvetin tyhmiä kun jollain trotskin/leninin keksimällä sanalla voidaan kaataa koko yhteiskunta

Kengät liimattuina
Kengät liimattuina
1.6.2021 14:27

Ei vissiin ollut kunnon muslimi kun kukaan ei ottanut siltä kenkä jalasta. Kunnon mulimihan ei koskaan kuole kengät jalassa. Eikä varsinkaan naisen tappamana. Tämä jälkimmäinen kannattaa ottaa huomioon kun ruvetaaan jakamaan propagandaa siitä millainen on etulinjamme.

Pitää vissiin käydä ostamassa bostikkia.

Myötähäpeä
Myötähäpeä
1.6.2021 15:12

” hyvää iltaa Ylen uutista. ” Ruotsissa ollaan ylpeitä siitä, että brideviikko saa huomiota. Oikein hyvää friikkiviikkoa. Toimittaja jatkaa. tulivuori purkautuu. Vettä on satanut ja on tulvia. Ja taideteokset. Joku rakennusteline häkkärä, mistä on laitettu vettä valumaan. Siis normaali rakennusteline. Ja seuraavaan aiheeseen. Suomessa on huutava pula työvoimasta. Juu. Selittäkää, miksi Muka kantis ei osaa kerätä tai korjata marjoja jne? Ai niin. Koska pitää maksaa palkkaa. Ihmiskauppa ei huolestuta. Kun kebabpitserioita lykätään joka paikkaan, tyyliin serkkuni teki konkan , mutta ei se mitään. Toinen serkkuni jatkaa. Jne. Myyn pizzaa, ja ajelen Mersulla. Tai Bemarilla. Kidutusta ja vainoa paennut.

Kilttimies
Kilttimies
1.6.2021 23:46
Vastaa...  Myötähäpeä

Huutista. Uutisistasi puutui ILMASTONMUUTOSSS 😂😂😂

K J
K J
1.6.2021 15:31

Ihme ettei siellä ole poliiseja ja ambulansseja paikalla ihan saman tien!

Suomessa jos lapset leikkivät länkkäreitä ja intiaaneja, niin poliisit tulevat panssariajoneuvoineen turvaamaan alueen.

Toivottavasti … harmi kun Suomessa on kohta sama tilanne. Vittu mitä meininkiä todellakin. Ei uskoisi. No illalla varmaan uutisissa kyllä kerrotaan tästä(kin) teknisestä viasta pääuutislähetyksissämme.

Pirtsakka
Pirtsakka
1.6.2021 19:16
Vastaa...  K J

Kommentistasi tuli mieleen: onneksi en ole poliisin enkä ensiavun tai muunkaan avun työntekijä. Ehkä kestäisi minultakin ”luvattoman kauan” ehtiä perille.
Vakavasti puhuen: jos nuo haluavat tappaa toisiaan, miksi sitä pitäisi estää ja ennenkaikkea, miksi pitäisi kiirehtiä apuun. Pitää tehdä kertakaikkiaan selväksi se, että apua ei tule, huutakaa vaikka maailmantappiin saakka. Jos ei passaa elää kuin muutkin ihmiset siinä yhteiskunnassa, mihin ovat väkisin ja valheellisin perustein tunkeutuneet, niin on vain kaksi vaihtoehtoa: joko lähtee tykkänään muualle tai tappelee siihen saakka ties kenen kanssa, että nirri lähtee. Nuo huutajat pitäisi asuttaa viisimetristen muurien sisään, kunnes ovat valintansa tehneet: 1. sopeutuvat 2. painuvat sinne mistä ikinä tulivatkaan. Koskee myös Suomeen tai mihin tahansa Eurooppaan tunkijoita, joista suurin osa ei ole hätää nähnytkään. Period.

Jeppe
Jeppe
1.6.2021 15:39

Älämölä&rispektii, olihan siellä yks linnunlaulunainen iloaan ilmaisemassa siinä alussa

Bling Bling
Bling Bling
1.6.2021 16:17

Jotenkin tuosta näkee hyvin selkeästi sen, miksi tuo porukka on *kehitysmaalaisia*. Eikä kehitystä ole lähimpiin muutamaan tuhanteen vuoteen odotettavissa.

K J
K J
1.6.2021 16:21

Muutamalle kelle olen jakanut tämän median ja parin muun uutisia Ruotsista, kyseenalaistaa nämä kaikki, vaikka lähteenä olisi SVT tai POLISEN.

Ne miettii ettei tällainen voi olla totta ja onhan siinä sekin, ettei kaikille mennyt pakkoruotsin tuputus koskaan perille – kuten ei itsellenikään, vaikka nyt kyllä toivoisin että ymmärtäisin kieltä paremmin, koska tämä nyt on tässä pisteessä.
Ei silloin aikoinaan 90-luvulla tullut ajatelleeksikaan että länsinaapurissamme tulee olemaan kaupunkisotia enemmän kuin laki sallii. Hmm. Sharia-laki…

Vapaussoturi
Vapaussoturi
1.6.2021 16:26

Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä… Vaikka Ruotsi on huutava varoitusmerkki, Suomi tekee samat virheet, samoin seurauksin.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
1.6.2021 16:28

Sanotaan, että monikulttuurisuus on rikkautta. En kyllä nyt keksi näistä kuvista ja tunnelmista mitään rikkauteen viittaavaa. En, vaikka ns. aineettomat arvot otettaisiin mukaan.

timo
timo
1.6.2021 18:22

Ruotsi 2021.
Kaikki suurimmat puolueet persuja lukuunottamatta kannattavat tätä Ruotsin mallia.

Daavidin poika
Daavidin poika
1.6.2021 19:31

Jussi patsaan arvoinen 4.28 minuuttinen. Tuli todella mieleen Gazan kaista erittäin vahvasti. Tässä filmissä on kuitenkin rakennukset ehjänä………….Toistaiseksi.

Vakna
Vakna
1.6.2021 20:00

it’s your grandfather’s fault or who the hell was fighting the Germans.

Krav Maga
Krav Maga
1.6.2021 20:26

Tulee ihan aktiivipalvelus ajat mieleen pahimmilla konflikti alueilla. Se älämölö ja muu siihen liittyvä. Jo alokasaikana oli sanonta ettei siellä minne mennään jihadistit neuvottele muiden kuin famaksen kanssa.

Big l
Big l
1.6.2021 20:53

Korkea koulutus ja kylddyyri on käsinkosketeltavaa

Big l
Big l
1.6.2021 20:56

Toi videon alun hurmoksellinen kiljuminen ja ulina viestii korkeammasta älykkyydestä

Alfred
Alfred
1.6.2021 21:25

Huippu uutisointia.

Sami
Sami
2.6.2021 04:41
Vastaa...  Alfred

Jåå. Ilman Paavon uutisointia olisimme aika pimennossa.

juhaII
juhaII
1.6.2021 22:07

Nyt tiedän paljon enemmän täällä susirajallakin, mitä merkitsee ”monikulttuurinen rikkaus”. Itse ajatusten ”omapää” ei sitä tule koskaan ymmärtämään eikä etenkään sitten kun itse ”liikkeelle paneva voima”!

Suomessa vastava hälytila vallitsee jääkiekko-ottelun katsomossa.

Omalla makaaberilla tavalla hyvin mielenkiintoista, silloin kun tämä ei olisi koskaan arkipäivää lännessä. Kuolema on asia, joka järkyttää ja saa järkyttää, mutta eräissä kulttuureissa sitä ei pyritä kovinkaan paljoa välttämään ja kun kosahtaa. Katumus on korvin kuultavaa epätoivoa kuin ymmärtämättä sitä, että loputon uho on lopulta asianomaisen tuho.

Sami
Sami
2.6.2021 04:37
Vastaa...  juhaII

80 luvulla armeijassa opetettiin. ”Länsimaissa ihmishengen arvo on täysin korvaamaton ja mittaamattoman arvokas, mutta muualla maailmassa on kulttuureita joissa ihmishengellä ei ole mitään arvoa”. Tämän armeija-aikaisen oppitunnin sanoman ymmärtämiseen meni kymmeniä vuosia, mutta nyt sen minäkin tiedän todeksi.

Heh
Heh
2.6.2021 03:25

Kuin jostain lähi-idän kadulta, raato makaa ketarat oikosena ja ympärilla aivan saatananmoinen älämölö, hakataan nyrkeillä omaa päätä ja huudetaan kuin joku villieläin lauma.

Sami
Sami
2.6.2021 04:30

Humanitäärisessä punavihreässä unelma yhteiskunnassa sotaa ja vainoa paenneet tapetaan kaduille. Vaarallisista olosuhteista paennut selvisi koettelemuksistaan kotimaassaan, mutta menetti henkensä heti päästyään punavihreään ”ihmisoikeuksien suurvaltaan”.

jabbar jakatzi
jabbar jakatzi
2.6.2021 04:46

Nyt rehellisesti monenko vuoden päästä ruotsi on afganistan ja milloin tää porukka lappaa ruotsista suomeen kun se lihapatoja ja discorahoja ei enää saa ruotsista?

TOIMINTAA
TOIMINTAA
2.6.2021 10:24
Vastaa...  jabbar jakatzi

Niillä on jo Ahvenanmaa tähtäimessä, se kun on lähellä ja siellä pärjää äläbwäblä-ruotsin ”kielelläkin”. Sieltä ei ole sitten enää pitkä matka Turkuun.. voivat yhdistää MAHTAVAT VOIMANSA Turussa loisivien uskonveljien ja sisareidensa kanssa. Uusi uljas maailma! Ainut asia minkä tämän voi satavarmana estää on KELA-tukien loppuminen. Sen tapahtumisen esteenä on kuitenkin rasistikortti sekä suvaitsevaisuus, eli vasemmisto. Siihen löytyy lääke nimeltä ÄÄNESTÄMINEN! Te jotka ette äänestä vaan kitisette maailmanmeno netissä ja toreilla ette näytä ymmärtävän että vasemmisto on vallassa heitä ÄÄNESTÄNEIDEN takia. Järki käteen nyt! Se ei ole keltään pois jos sinä käyt äänestämässä kerran elämässäsi OIKEIN! Siinä tuhraantuu tehokasta sohvallamakoilujapiereskelyaikaa noin 30 minuuttia, ymmärrän että se on valtava uhraus ja loukkaus vapauttasi kohtaan. Vertaa sitä edellisten sukupolvien uhrauksiin…

mandiaskannen
mandiaskannen
2.6.2021 07:06

Hokeeko joku tuossa videolla ”ambulans kommer inte?”
Jos ambulanssi ei tule, niin älyääköhän porukka tuolla miksei se tule?

Entinen kommunisti
Entinen kommunisti
2.6.2021 11:44
Vastaa...  Paavo/ Pt-media
Duunari
Duunari
2.6.2021 10:28

Tämä tapahtui varmaan illemmalla, sillä päivällähän tuossa ei olisi ollut ketään huutamassa koska kaikki olivat töissä.

Sami
Sami
3.6.2021 04:16

Videossa kuului paljon kiivasta sekä vihamielistä puhetta tuntemattomilla kielillä, toivottavasti puheenvuoroissa ei kuitenkaan kiihotettu kansanryhmää vastaan tai muutenkaan vihamielistitty haavoittuvassa asemassa olevaa vihamielistä sotajalalla olevaa sotaheimoa vastaan.