Ulkomaalaisen miehen epäillään raiskanneen puolustuskyvyttömän asumisyksikön asukkaan useasti

Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään ulkomaalaisen 1992 syntyneen ulkomaalaisen miehen epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta.

Raiskaukset ovat tapahtuneet 27. – 29.5. välisenä aikana helsinkiläisessä asumispalveluyksikössä. Abdul **** epäillään raiskanneen asumispalveluyksikössä asuvan naisen kahtena peräkkäisenä päivänä. Epäilty työskentelee yksikössä.

– Poliisi epäilee, että työntekijä on raiskannut fyysisesti täysin puolustuskyvyttömän asianomistajan useaan kertaan. Tapauksesta ilmoitettiin poliisille viime viikonloppuna, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Antikainen.

Poliisi ei voi kertoa epäillyistä rikoksista tässä vaiheessa enempää uhrin suojelemiseksi ja tutkinnan turvaamiseksi.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.