Ulkomaalaisen miehen epäillään raiskanneen puolustuskyvyttömän asumisyksikön asukkaan useasti

Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään ulkomaalaisen 1992 syntyneen ulkomaalaisen miehen epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta.

Raiskaukset ovat tapahtuneet 27. – 29.5. välisenä aikana helsinkiläisessä asumispalveluyksikössä. Abdul **** epäillään raiskanneen asumispalveluyksikössä asuvan naisen kahtena peräkkäisenä päivänä. Epäilty työskentelee yksikössä.

– Poliisi epäilee, että työntekijä on raiskannut fyysisesti täysin puolustuskyvyttömän asianomistajan useaan kertaan. Tapauksesta ilmoitettiin poliisille viime viikonloppuna, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Antikainen.

Poliisi ei voi kertoa epäillyistä rikoksista tässä vaiheessa enempää uhrin suojelemiseksi ja tutkinnan turvaamiseksi.

 

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kun uutinen värähtelee niinkuin tämä, käy mielessä, että olisiko vanhuksille ja vammaisille kuitenkin parempi, jos kehitettäisiin robotteja ja muuta automaatiota paikkaamaan vajetta, jos hoitajamitoitus jää vajaaksi.

Tietenkään tuollaisen automaation kehittäjiksi ei auta päästää ihan mitä tahansa ’insinööriä’. Koneinsinööreistä ei varmaankaan olisi kuin pelkkää vastusta.

MattiS

Mieluiten nälissäni ja paskat housussa viruminen kuin avaruuskirurgin hellä hoiva.

Unelma Painajainen

”Kuka meidän pyllyt pyyhkii vanhana, jos ei maahan oteta ulkkiksia, nönnönnöö”. Ennemmin otan eutanasiapillerin kuin joudun tällaisten kynsiin.

MattiS

Todellakin! Ehkäpä se olisikin vain parempi virua nälissään paskat housussa, jos vaihtoehtona on tälläistä voimavaraa työvoimapulaa paikkaamaan.

Kukavaan

”Ennemmin otan eutanasiapillerin kuin joudun tällaisten kynsiin.”

Totta. Vanhana on heikko. Tulijat vihaavat kantiksia viimeistään sen jälkeen, kun suvakit ovat kertoneet heille suomalaisten olevan rasisteja. Tästähän se maahantulijan kotoutus alkaa. Niinpä he voivat kostaa vanhuksille kuvittelemansa vääryydet.

Valinta on, ottaako pillerin vai lähteekö jollain muulla tavalla.

Eeva Pidee

Siinä on kestävyysvajeenpaikkaaja päässyt kutsumusammattiin.

Pissis-marin

Kyllähän tietyt poliittiset tahot ovat kertoneetkin meille että nämä hoitelevat meidän vanhuksemme.

Kiitos tarkennuksest

Juu – nyt minäkin ymmärrän mitä päättäjät ovat virkkeellä tarkoittaneet.

Senkku

Ei tosin voida tietää tuliko peppu pyyhittyä, mihin Pissis-Sannakin usein vetoaa.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

MattiS

Siitä en tiedä, mutta mukavat pelihetket tulivat näytetyksi toteen.

Ritva

Sexual emergency.

asukas

Asumisyksikkökö siis oli puolustuskyvytön?

Anna-Maria Korhonen

Kun nyt sitten näissä tapauksissa useinkin tekijä syyttää uhria, että tämä on käynyt jalkoväliin käsiksi, niin kiinnostaisi kovasti, miten tämä täysin liikunta- ja puolustuskyvytön uhri on raiskannut tämän Abdullah ****:n. Siltikin vaikka hoitajapulan paikkaaja on kotoisin 1000 ja yhden yön huudeilta.

Fali Kaatti

Ei vaan tämäkin on valkoisen rasismin vika kun me emme ole antaneet tällekään muslimille naista jota nussia ja hakata, niin hänet oli pakotettu tekemään näin. Allah käski, ei voi mitään. Päästäkää tämä syytön poloinen rasismin viaton uhri vapaaksi.

Rullattu

Tätä ja lisää on luvassa kun välilihamädät hallituksessa on poistamassa koko suomen kielen osaamisen pois, ja kielen täysin osaamattomat viidakkopaviaanit sairaalaoihin hoitajiksi kuten myös joka vanhusten palvelutaloihin.
Aikoinaan äiti oli palvelutalossa, kerran siellä vieraillessa selvisi että oli yksi banaaninahka kourinut häntä.
En miettinyt sekuntiakaan kun ettin laitoksesta henkilön ja iskin turpaan, siitä tulikin itellä maksettavaa, olihan se mukava maksaa apinalle korvauksia sitä mitä teki omaiselle.

Sairasta

ja tollasia viherkommarit haluaa tänne lisää.

Unohtui jotain

Valtamediassa sitten taas unohtui uutisoinnista jotain kertoa. Ei tosin yllättänyt.

Suomi Finland

Vasemmisto varmaankin ajattelee olevansa jotenkin pienen ihmisen asialla, kun järjestää ihmiskontakteja jatkuvaa hoitoa tarvitseville ihmisille.

No. Tässä esimerkki niistä ihmiskontakteista.

Mitenkähän muuten olisi psykologiset testit hoivatyöhön aikoville? Onkohan niistä testeistä muutenkaan oikein mihinkään, jollei tällaisia tapauksia voi karsia?

Yksi testi voisi olla tyyny, johon piirretään kirkkovene. Tämäntyyppinen hakija alkanee välittömästi nylkyttämään hullun kiilto silmissä.

Aa vaan

Muistamme oliko se Oulussa, missä raketti-insinööri, kirurgi, lääkäri. Yms voimavara raiskasi vanhuksen pyykkituvassa. Kovasti niitä kiihottaa ja housuissa pullottaa, kun kyseessä on lapset ja vanhukset.

MattiS

Ja naiset, miehet, kamelit, aasit, auton pakoputket. Lista on loputon.

Konaari

Ulkomaalaisen miehen epäillään raiskanneen puolustuskyvyttömän asumisyksikön asukkaan useasti, uskontonsa ohjeita noudattaen.

Noutaja

Onko tämä sitä vasemmiston uutta SOTE uudistusta? Saanko tästä vähän kimmastua vai olenko silloin rasisti ja islamofobi fasisti persu?

MattiS

Rasisti, fasisti, islamofoobikko ja persu ovat suvakkien sanakirjassa synonyymeja. Ja kaikki nämä menevät sen kuuluisan natsikortin alle kätevästi heiluteltavaksi.

Antti Tifa

Ifrani Abdul Hakim s. 08.03.1992 Tiedosta kiitos Junes Lokalle. Jos keharille kelpaa 80v. mummo pesutuvassa tai vielä tyttölapseksi luettava 13 vuotias niin liikuntakyvytönkin menee siinä missä vuohet ja kamelit. Kaikki käy kun puntissa pullottaa ja tilaisuus tulee.

juhaII

Oulussahan vuosi pari sitten eritrealainen ”kotoutuja” raiskasi mummon pyykkiutuvassa. Näistä tietää lähes 100% varmuudella, ettei kysymyksessä voi olla punaniska. Ja jos on. Silloin otsalohko on merkittävissä määrin matalempi kuin tavallisella törkysuisellakin jantterilla!

Kilttimies

”… Sen sijaan syyllinen on uhri! Lausunto saattaa kuulostaa käsittämättömältä, mutta sen taustalla on idealistinen peruskäsitys ihmisen “hyvyydestä”, jolloin kaiken rikollisuuden, terrorismi mukaan lukien, uskotaan olevan seurausta yhteiskunnallisista ongelmista: epäoikeudenmukaisuudesta, huono-osaisuudesta tai syrjinnästä.”
LÄHDE: https://sarastuslehti.com/2021/04/25/terrorismin-ei-niin-monet-kasvot/

Ps. M. A. Meretvuon kirja ”Turvallisuuspolitiikka” on tilattavissa Kiukaan verkkokaupasta. Tilasin.

Jahaa

”pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”
-Sisäministeri Orpo 2015-

Petteri Orpo 2015: ”Maahanmuutto on mahdollisuus”
Sisäministeri Petteri Orpon mukaan suomalaisten täytyy hyväksyä ajatus turvapaikanhakijoiden määrän kasvusta.

”Turvapaikanhakijat ovat väkivallan uhreja, ei sen tekijöitä”
-Vastaanottokeskusten johtaja Minna Jussila 2015-

Kukavaan

////
”Turvapaikanhakijat ovat väkivallan uhreja, ei sen tekijöitä”
-Vastaanottokeskusten johtaja Minna Jussila 2015-
////

Mistä Jussila tiesi kaikkien hakijoiden uhriuden. Tottakai väkivaltaa tehneet esiintyvät uhreina ja viattomina.

Qroquius Kad

Minnasta nyt vaan tuntui siltä, ja ovathan tunteet ja tuoksut tärkeitä, toisin kuin typerän miesajattelun faktat;
ne tuntuvatkin niin ikäviltä

Daavidin poika

Nyt kuntavaalien aikana saa lukea kaupunkilehtien mielipidepalstoilta kuinka kuntien, ja kaupunkien pitäisi työllistää uus-suomalaisia. Tuskimpa tämä tapaus ”Abdul” kiihdyttää mitenkään uus-suomalaisten työnsaantia, ei ainakaan kotihoito puolella. Tiedän, että ennen kun pääsee edes kotihoito koulutukseen niin pitää olla puhtaat paperit oikeusrekisterikeskuksesta.

Mietin sitäkin, että tunteeko nämä mielipidekirjoittajat nyt sitten mitään sympatiaa tätäkin uhria kohtaan.?

MattiS

Ei tietenkään tunne, koska he jotenkin onnistuvat aina suodattamaan tälläiset kurjahkot sattumukset pois. Ei voi tuntea sympatiaa uhreja kohtaan koska tälläisiä sattumuksia ei ole koskaan tapahtunutkaan.

Kukavaan

”… ennen kun pääsee edes kotihoito koulutukseen niin pitää olla puhtaat paperit oikeusrekisterikeskuksesta”

Tulijoilla on aina tullessaan puhtaat paperit eli Suomen rekstereissä ei ole heistä mitään merkintöjä. Saa olla vaikka minkälainen irtopäiden kantaja, niin puhdas on tullessaan. Tulija pystyy salaamaan menneisyytensä hukkaamalla passinsa ja henkilöllisyystodistuksensa.
On siis varmasti puhdas.

Suomenja Ruotsin viranomaiset sitten luovat henkilölle tämän kertomusten perusteella identiteetin. Ja sehän on aina puhdas aluksi.

Voisiko tämä olla näin. Vai onko tämä vain painajaisunta.

Demari 4 Life!

Minä muistan kun me nuorena odoteltiin tyttöjä pusikossa ja sitten joukkoraiskattiin ne ja hakattiin, joskus pistettiin puukollakin, oi niitä aikoja! Maanantaisin koulussa vertailtiin v-lopunviettoja, Jarna oli katkaissu muijan pään ja Eki oli nussinu naapurin nelivuotiasta tyttöä, Eevertti perhana tykkäs varttuneemmasta joten hakeutui vanhainkotiin töihin jossa sitten joka yö raiskasi vuodeosaston mummoja ja vaareja. Pojat on poikii! Ei saa tuomita, tämmöistähän me kaikki olemme tehneet suomessa iät ja ajat!

Aki

Nuoret ovat liikkuneet aina!

Pissis-marin

Mitä mä nyt kerron lapsille

Hospital will help

Kerro, että mun pää on bideessä ja mä kuulun suljetulle osastolle, en mihinkään muualle.

TÄMÄ!
Hömö

Nuo ihmiset ovat yksiselitteisen haitallisia

Nih

Heidän mukanaan tulee : ystävyyttä, kivoja pelihetkiä, naapuruutta, tulee kulttuurin tuntemusta ja tulee myös kivoja ruoanlaitto hetkiä ja paras kysymys, kiinnostaako mikään tälläainen kiva ? mikä heidän mukanaan tulee. Sannikka tietää ”kivan” merkityksen hyvin tarkkaan.
https://www.youtube.com/watch?v=B7Q11rwne6c