Sotatoimet kiihtyvät viikonloppua kohti

Ampumapaikka heti tapahtuman jälkeen.
Tukholmassa viikonlopusta vaikuttaa tulevan kovanpuoleinen, sillä tällä hetkellä hieman ennen puolta yötä yksi on ammuttu ja poliisilla on meneillään jokin operaatio Rinkebyssä.

Tietojen mukaan 25-vuotias gangsteripäällikköä ammuttiin Järfällan Barkarbyssä sijaitsevalla huoltoasemalla. Kohde yritti juosta karkuun, mutta sai luoteja selkäänsä. Ambulanssihelikopteri haki miehen kentältä. Tapahtuma-aika hieman ennen kello 21.00.

Pt-median Järfällan kirjeenvaihtaja kertoo, että paikalla ammuttiin useita laukauksia ja paikalta poistuttiin varastetulla Audilla, joka oli otettu aiemmin haltuun muutaman kilometrin päässä Kungsängenissä. Henkilö oli tankannut autonsa, kun paikalle saapui 1-2 miestä, jotka pakottivat kuljettajan ulos autosta ja ottivat auton haltuunsa.

Kun ammuttu oli viety sairaalaan Karoliiniseen, niin poliisi sulki sairaalan sisäänkäynnit mahdollisten jatkotoimien varalta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ampujat epäilevät, että kohde jäi henkiin, niin on olemassa riski, että teko käydään hoitamassa loppuun sairaalassa.

Puolisen tuntia ampumisen jälkeen Rinkebyssä oli iso poliisioperaatio. Rinkebyn koululla oli kymmeniä poliisiautoja ja jotain tapahtui viereisessä kerrostalossa. Tietojen mukaan poliisi otti kiinni yhden henkilön.

Ei ole varmaa, että onko Rinkebyn ja Järfällan tapahtumilla yhteyttä.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies

> ei ole varmaa, että onko Rinkebyn ja Järfällan tapahtumilla yhteyttä

ei pakosti yhteyttä, mutta tiettyjä yhteisiä tekijöitä riittävästi

Jupi

Siinä joku loukannut jonkun toisen väitettyä kunniaa, ja kolhun kunniaansa saanut on rispektin palauttamista varten järjestänyt yllätysampujaiset. Tavan mukaan sihti on yhtä vino kuin silmät kiinalaisella. Miehekkyyttä on näytetty normin mukaisesti: useampi vs. yksi, ja sitäkin on ammuttu selkään. Kohde tuskin mikään iso gangsteri, jos kerran ei omaa tykkiä ollut käyttövalmiudessa taikka henkivartijoitakaan mukana

Mr.Reese

On se jännä. Mikä lie eliniänodote ruotsalaiselle gangsteripäällikölle? Myyttinen 27v taitaa olla tiukassa.
Ja ihme natseja, kun epäävät sairaan oikeuden nähdä tuttuja iloisia kasvoja, sellainen edistää toipumistakin.

Edistää edistää

Ja kotoutumista Mr Reese.

Qroquius Kad

Merry Christmas, Mr. Lawrence

Eeko

Hienoa! Pitäähän ne välit selvitellä ettei jää hampaan koloon mitään!!!

Ja onnittelut routtalaisille kulttuuririkkaasta menosta!!!

Pena

Hieman on tappotahti jäljessä viimevuotisesta:
2021, Bekräftade skjutningar per region och månad t.o.m 31 maj
https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/sprangningar-och-skjutningar/

Last edited 2 vuotta sitten by Pena
Sosiologi

Työskentelin Tukholmassa 80-luvun alussa. Kaupunki oli silloin kiva ja rento paikka. Noilla tapahtumapaikoillakin tuli käytyä. Oli mukavaa matkustella tuhnelbaanalla, kuten me suomalaiset sitä silloin nimitettiin. Sjuttikortilla sai matkustella junissa ja busseissa rajattomasti. Matkustelin vapaapäivinä kaikki linjat päästä päähän. Tuo Bakarby taitaa asettua Blå linjen varrelle, jota 80-luvulla kutsuttiin vitlökslinjeniksi, kun linjan junissa haisi aina vahva valkosipuli. Muutettuani takaisin Suomeen töihin vierailin Tukholmassa säännöllisesti vähintään 2 kertaa vuodessa. Minulla on siellä paljon ystäviä ja entisiä työkavereita mm. Iranista ja Gambiasta. Varsinkin Tukholman saaristo oli hienoa seutua lomailla. Mutta sitten tapahtui jotain. Ilmapiiri muuttui kaupungissa ahdistavaksi, enkä ole enää vieraillut siellä yli kymmeneen vuoteen.

Kraana ei pätki ever

Ampujat olivat seuranneet ambulanssin perässä sairaalaan. Siis kaikentason pienikin kunnioitus valkonaamavaltiota ja sen sääntöjä kohtaan puuttuu täysin.

Mutta kyllä Ruotsi silti sossukraanaa vääntää yhtä kohteliaasti kuin ennenkin.

sellaista

Yksi maahanmuuttaja olikin tajunnut vankilan tarkoituksen oikein!
Hän ryösti paikallisen ICA kaupan ja soitti itse poliisit paikalle.
Miksi näin?
Hän halusi tulla vangituksi ryöstöstä ja saada siitä vankilatuomion jotta pääsisi jatkamaan ILMAISIA opintoja valmistuakseen asianajajaksi.

Sanon vain:VOI PERKELE!
Nää ruotsalaiset hölmöliinit.

https://nyheteridag.se/man-ranade-ica-och-angrep-polisbil-ville-fa-fangelse-for-att-komplettera-betygen/

Anna-Maria Korhonen

Ainakin minun nuoruudessani 80 – 90 – luvuilla Tukholman Karoliininen sairaala oli Ruotsin ykkössairaalan maineessa. Nyt poliisi joutuu sulkemaan sisäänkäynnin aina, kun joku kehari tuodaan paikattavaksi. Meno on siis kuin Lähi-Idässä konsanaan.