Sotatoimet kiihtyvät viikonloppua kohti

Ampumapaikka heti tapahtuman jälkeen.
Tukholmassa viikonlopusta vaikuttaa tulevan kovanpuoleinen, sillä tällä hetkellä hieman ennen puolta yötä yksi on ammuttu ja poliisilla on meneillään jokin operaatio Rinkebyssä.

Tietojen mukaan 25-vuotias gangsteripäällikköä ammuttiin Järfällan Barkarbyssä sijaitsevalla huoltoasemalla. Kohde yritti juosta karkuun, mutta sai luoteja selkäänsä. Ambulanssihelikopteri haki miehen kentältä. Tapahtuma-aika hieman ennen kello 21.00.

Pt-median Järfällan kirjeenvaihtaja kertoo, että paikalla ammuttiin useita laukauksia ja paikalta poistuttiin varastetulla Audilla, joka oli otettu aiemmin haltuun muutaman kilometrin päässä Kungsängenissä. Henkilö oli tankannut autonsa, kun paikalle saapui 1-2 miestä, jotka pakottivat kuljettajan ulos autosta ja ottivat auton haltuunsa.

Kun ammuttu oli viety sairaalaan Karoliiniseen, niin poliisi sulki sairaalan sisäänkäynnit mahdollisten jatkotoimien varalta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ampujat epäilevät, että kohde jäi henkiin, niin on olemassa riski, että teko käydään hoitamassa loppuun sairaalassa.

Puolisen tuntia ampumisen jälkeen Rinkebyssä oli iso poliisioperaatio. Rinkebyn koululla oli kymmeniä poliisiautoja ja jotain tapahtui viereisessä kerrostalossa. Tietojen mukaan poliisi otti kiinni yhden henkilön.

Ei ole varmaa, että onko Rinkebyn ja Järfällan tapahtumilla yhteyttä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.