Sotatoimet kiihtyvät viikonloppua kohti

Ampumapaikka heti tapahtuman jälkeen.
Tukholmassa viikonlopusta vaikuttaa tulevan kovanpuoleinen, sillä tällä hetkellä hieman ennen puolta yötä yksi on ammuttu ja poliisilla on meneillään jokin operaatio Rinkebyssä.

Tietojen mukaan 25-vuotias gangsteripäällikköä ammuttiin Järfällan Barkarbyssä sijaitsevalla huoltoasemalla. Kohde yritti juosta karkuun, mutta sai luoteja selkäänsä. Ambulanssihelikopteri haki miehen kentältä. Tapahtuma-aika hieman ennen kello 21.00.

Pt-median Järfällan kirjeenvaihtaja kertoo, että paikalla ammuttiin useita laukauksia ja paikalta poistuttiin varastetulla Audilla, joka oli otettu aiemmin haltuun muutaman kilometrin päässä Kungsängenissä. Henkilö oli tankannut autonsa, kun paikalle saapui 1-2 miestä, jotka pakottivat kuljettajan ulos autosta ja ottivat auton haltuunsa.

Kun ammuttu oli viety sairaalaan Karoliiniseen, niin poliisi sulki sairaalan sisäänkäynnit mahdollisten jatkotoimien varalta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ampujat epäilevät, että kohde jäi henkiin, niin on olemassa riski, että teko käydään hoitamassa loppuun sairaalassa.

Puolisen tuntia ampumisen jälkeen Rinkebyssä oli iso poliisioperaatio. Rinkebyn koululla oli kymmeniä poliisiautoja ja jotain tapahtui viereisessä kerrostalossa. Tietojen mukaan poliisi otti kiinni yhden henkilön.

Ei ole varmaa, että onko Rinkebyn ja Järfällan tapahtumilla yhteyttä.

11 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
12.6.2021 14:18

Ainakin minun nuoruudessani 80 – 90 – luvuilla Tukholman Karoliininen sairaala oli Ruotsin ykkössairaalan maineessa. Nyt poliisi joutuu sulkemaan sisäänkäynnin aina, kun joku kehari tuodaan paikattavaksi. Meno on siis kuin Lähi-Idässä konsanaan.

sellaista
sellaista
12.6.2021 12:47

Yksi maahanmuuttaja olikin tajunnut vankilan tarkoituksen oikein!
Hän ryösti paikallisen ICA kaupan ja soitti itse poliisit paikalle.
Miksi näin?
Hän halusi tulla vangituksi ryöstöstä ja saada siitä vankilatuomion jotta pääsisi jatkamaan ILMAISIA opintoja valmistuakseen asianajajaksi.

Sanon vain:VOI PERKELE!
Nää ruotsalaiset hölmöliinit.

https://nyheteridag.se/man-ranade-ica-och-angrep-polisbil-ville-fa-fangelse-for-att-komplettera-betygen/

Kraana ei pätki ever
Kraana ei pätki ever
12.6.2021 10:20

Ampujat olivat seuranneet ambulanssin perässä sairaalaan. Siis kaikentason pienikin kunnioitus valkonaamavaltiota ja sen sääntöjä kohtaan puuttuu täysin.

Mutta kyllä Ruotsi silti sossukraanaa vääntää yhtä kohteliaasti kuin ennenkin.

Sosiologi
Sosiologi
12.6.2021 08:57

Työskentelin Tukholmassa 80-luvun alussa. Kaupunki oli silloin kiva ja rento paikka. Noilla tapahtumapaikoillakin tuli käytyä. Oli mukavaa matkustella tuhnelbaanalla, kuten me suomalaiset sitä silloin nimitettiin. Sjuttikortilla sai matkustella junissa ja busseissa rajattomasti. Matkustelin vapaapäivinä kaikki linjat päästä päähän. Tuo Bakarby taitaa asettua Blå linjen varrelle, jota 80-luvulla kutsuttiin vitlökslinjeniksi, kun linjan junissa haisi aina vahva valkosipuli. Muutettuani takaisin Suomeen töihin vierailin Tukholmassa säännöllisesti vähintään 2 kertaa vuodessa. Minulla on siellä paljon ystäviä ja entisiä työkavereita mm. Iranista ja Gambiasta. Varsinkin Tukholman saaristo oli hienoa seutua lomailla. Mutta sitten tapahtui jotain. Ilmapiiri muuttui kaupungissa ahdistavaksi, enkä ole enää vieraillut siellä yli kymmeneen vuoteen.

Pena
Pena
12.6.2021 08:17

Hieman on tappotahti jäljessä viimevuotisesta:
2021, Bekräftade skjutningar per region och månad t.o.m 31 maj
https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/sprangningar-och-skjutningar/

Last edited 5 months ago by Pena
Eeko
Eeko
12.6.2021 08:11

Hienoa! Pitäähän ne välit selvitellä ettei jää hampaan koloon mitään!!!

Ja onnittelut routtalaisille kulttuuririkkaasta menosta!!!

Mr.Reese
Mr.Reese
12.6.2021 05:30

On se jännä. Mikä lie eliniänodote ruotsalaiselle gangsteripäällikölle? Myyttinen 27v taitaa olla tiukassa.
Ja ihme natseja, kun epäävät sairaan oikeuden nähdä tuttuja iloisia kasvoja, sellainen edistää toipumistakin.

Edistää edistää
Edistää edistää
12.6.2021 15:01
Vastaa...  Mr.Reese

Ja kotoutumista Mr Reese.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.6.2021 18:47

Merry Christmas, Mr. Lawrence

Kilttimies
Kilttimies
12.6.2021 01:42

> ei ole varmaa, että onko Rinkebyn ja Järfällan tapahtumilla yhteyttä

ei pakosti yhteyttä, mutta tiettyjä yhteisiä tekijöitä riittävästi

Jupi
Jupi
12.6.2021 05:36
Vastaa...  Kilttimies

Siinä joku loukannut jonkun toisen väitettyä kunniaa, ja kolhun kunniaansa saanut on rispektin palauttamista varten järjestänyt yllätysampujaiset. Tavan mukaan sihti on yhtä vino kuin silmät kiinalaisella. Miehekkyyttä on näytetty normin mukaisesti: useampi vs. yksi, ja sitäkin on ammuttu selkään. Kohde tuskin mikään iso gangsteri, jos kerran ei omaa tykkiä ollut käyttövalmiudessa taikka henkivartijoitakaan mukana