Västeråsin poliisilla työntäyteinen ilta, kaksi sairaalassa ampumisten takia

Västeråsin ilmasto on illan mittaan ollut sen verran lyijypitoinen, että asiaa voisi kutsua jo ilmalyijyksi. Kaksi nuorukaista makaa tällä hetkellä sairaalassa.

Tunnin sisällä käytiin kaksi tulitaistelua, joista kaksi nuorukaista sairaalaan. Sotatoimet alkoivat hieman ennen ilta kuutta Skultunan lähiössä. Poliisi sai soittoja ampujaisista. Paikalta löydettiinkin pensaan juureen kontannut parikymppinen nuorukainen, jota oli saanut ottaa vastaan useita luoteja.

Nuorukainen on ainakin toistaiseksi tietojen mukaan hengissä ja poliisin vanha tuttu. Kovan puoleinen jengigangsteri.

Suunnilleen tunnin päästä tuli muutaman kilometrin päästä samanlainen hälytys. Hammarbyssä oltiin ammuttu niin ikään parikymppistä gangsterin alkua, nyt osumaa oli tullut vatsaan.

– Tährätkää pojjaat vatsaan, se on varma meno silloin, sanoi Koskela Tuntemattomassa sotilaassa. Liekö ampuja lukenut?

Jälkimmäinen ammuskelu tapahtui asuinalueella ja paikalla on varmasti ollut silminnäkijöitä.

Tämän toisenkin ampujaisen kohde on poliisin vanha tuttu gangsteri. Tässä tapauksessa voisi pohtia, että sanooko kolmas kerta toden? Nimittäin kyseinen nuorukainen yritettiin tappaa kesällä 2019. Hän sai tuolloin useita osumia ja oli kuukausia sairaalahoidossa. Nuorukaisen kerrotaan käyneen jo jos ei ihan rajan takana, niin ainakin rajavyöhykkeellä. Liekö Pietari, tai kuka siellä sitten onkaan vastassa, tehnyt kielteisen rajanylityspäätöksen.

Vitsit sikseen, tämä nuorukainen vaikuttaa olevan halukas kuolemaan ampumahaavoihin.

 

Pt-median tietojen mukaan noin 20 minuuttia sitten eli klo 23.20 aikaan ammuttiin taas. Laukausten kerrotaan tulleen Skallbergin asuinalueelta.

– Alueelta kuului useita selviä aseen laukauksia, laskin että ehkä 5-7. Sen jälkeen kuului kirkumista ja sellaista sekalaista kaaos-ääntä, kertoo Pt-median kirjeenvaihtaja Västeråsista.

Seurataan tilannetta ja lasketaan aamulla ruumiit. Huhun mukaan kyse olisi kurdiaanoista.

Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kesäilta

Sillä lailla, tavallinen kaunis kesäilta Ruotsissa taas kerran. Aivan tavallinen kesäinen ilta, paukkuvine pyssyineen.

Sami

Aseiden pauke ruotsalaisessa kesäillassa on monikulttuurisuutta juhlivaa ilotulitusta.

MattiS

Jokapäiväistä nykyään tuolla. Uusi normi. Kumma etteivät ruotsalaiset suurin joukoin pysähdy edes hetkeksi ajattelemaan, “että hei, ollaankohan tehty jotakin todella pahasti väärin. ” Mutta ei, monikulttuurin nimissä voi näköjään tuhota ennen niin hienon maan ja sen tulevaisuuden, tuosta vain.

Enpä tosin täältä Suomesta käsin viitsi liikaa uhota, samalla tiellä ollaan. Ihmiset ovat tyhmiä.

Sami

Ruotsissa naisilla on vahva usko ja luottamus Sosiaalidemokraatteihin, samoin on Suomessa. https://samnytt.se/ny-opinionsmatning-rodgrona-vinner-valet/

Last edited 1 vuosi sitten by Sami
Rva Haaranen

Naisille, monilla, on myös vahva kiintymys juoppoihin, pahoinpitelijöihin, pettäjiin ja huijareihin vaikka 100 ihmistä ympärillä todistaisi sen olevan idiotiaa.

CvK

Tämä on yleisempää kuin halutaan myöntää, esim. Libyassa naisoletettu oikeusministeri haluaisi kopioida sinne Swedistanian humaanin vankilasysteemin. Saas nähdä saako pitää päänsä. Artikkeli asiasta englannin kielellä:

https://www.libyaobserver.ly/news/ministry-justice-ready-cooperate-sweden-develop-prison-system

Jupi

Taitaa ampujaisten selviämisprosentti olla parempi kuin koronalla

Minä

Harvemmat noista tulee olemaan eläkeputkessa. Eivät kyllä niitä eläkemaksujakaan maksele.

Tommy the Who

Ah, tuota ihanaa rikkautta.

Suomi Finland

Iltasanomissa toimittelija oli vahvasti sitä mieltä, että Halla-aho teki karmean mokan vihjatessaan Perussuomalaisten olevan ehkäpä valmis tarkastelemaan työmarkkinapuolella paikallista sopimista. Moka tietysti johtui siitä, että työttömyyspäiväraha jne… saavutetut edut ovat pyhistä pyhin asia työttömälle maahanmuuttoa Esson baarissa päivittelevälle luuserille.

No, jos ei ole työtön luuseri, on henkilö ilman muuta niin fiksu ja laaja-alaista ajattelukykyä osoittava henkilö, että kannattaa avosylin maahanmuuttopolitiikkaa, jossa perusperiaate on, että inhimillisyyden nimissä kaikki ovat tervetulleita.

Ja se, että Suomessakin on merkkejä hyvästä monikulttuurisesta alkutilasta, ei tietenkään vaikuta mitenkään siihen, että kenenkään järkevän ihmisen usko horjahtelisi Suomen kykyyn välttää Ruotsin tie. Suomessa kyllä osataan asiat, vaikkei missään muualla osattaisi ja tunaroitaisiin järjestelmällisesti, kunnes joko äärivasemmistolaisinkin kannattaa perussuomalaista maahanmuuttoa tai,,,

Suomi Finland

…(perussuomalaista maahanmuuttopolitiikkaa) … tai sitten saadaan maahan pysyvä kansainvälinen huumeiden välityspumppu ja väkivaltaiset klaanit, jotka soluttavat lonkeronsa ympäri yhteiskuntaa. Ja ammuskelu ja pommitukset jatkuvat maailman tappiin

Last edited 1 vuosi sitten by Suomi Finland
For every rat U see

”…serkku Västeråsissa,…sattumia läskisoosissa…”

Nämä ovat näitä nykyajan ”sattumia”. Ruotsin karttaa kun katselee niin yhä enemmän on paikkoja jonne ei voi enää kuvitella menevänsä- saatikka muuttavansa- ja Västerås on yksi niistä. Sääli, mukava kaupunki ennen.

Muita menetettyjä ovat Eskilstuna, Örebro, Norrköping, Borlänge, Gävle… Lopputulos on se että jäljelle jää ehkä yksittäisiä keitaita. Loput ovat hiekkaerämaata.

Jos paikkakunnalla on yksikin kesmoija niin se on menetetty.

Pera Pervo

Pojat on poikia ja hyvä, kun leikkivät. Tuntevat olonsa kotoisaksi ja luovat temmeltäessään juuri sitä ihqua etnistä värinää.

Mutta mikä on ruutikaasujen ilmastovaikutus? Ruotsalaisilla päättäjillä olisikin tässä peiliin katsomisen paikka. Vaadin jääkarhujen tulevaisuuden puolesta ehdotonta katalysaattoripakkoa ainakin uusiin konetuliaseisiin.

Jo käytössä olevaan ampumakalustoon yhteiskunta voisi tarjota tukea jälkiasennettavan savukaasujen kierrätyslaitteiston asennukseen. Lisäksi ehdottaisin aseille katsastusta päästöjen suhteen. Sillä saataisiin vanhat väljät sohlot pois kadulta saastuttamasta ja osumatarkkuutta pilaamasta.