Klaanisota roihahti Göteborgissa taas valloilleen

Viikon tulitauon jälkeen Göteborgin arabiklaanit ovat taas aloittaneet sotatoimet. Kuluneen viikon aikana on ammuttu urakalla.

Tiistai-iltana klo 22.30 aikaan Hammarkullenissa ammuttiin kymmeniä laukauksia. Tiettävästi osumaa ei saatu aikaan, mutta poliisi on ottanut viisi henkilöä kiinni epäiltynä murhan yrityksistä ja ampuma-aserikoksista. Kymmeniä aseita saatiin ratsioissa takavarikkoon.

Tänään ammuttiin Biskopsgårdenissa. Parikymppinen mies sai osumaa jalkoihin, eli ns. polvitönkön. Tulitaistelu alkoi klo 20.00 aikaan. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Poliisi on ollut koko viikon näyttävästi esillä Göteborgin maahanmuuttaja-alueilla. Viranomaisilla on täysi työ pidätellä Ali Khanin ja Simmon klaanien miehiä aloillaan, jotta kaupunkiin ei syttyisi täysi laajamittainen sisällissotamainen sotatilanne. Sinänsä kai ihan sama, vaikka ampuvat toisiaan, mutta kun molemmissa klaaneissa on sotajalalla 200-300 miestä, niin siinä alkaa tulla osumaa jo sivullisiinkin.

 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Eeko
Eeko
16.6.2021 23:21

Aivan ihquuuuu monikulttuurista menoa. Lipaskeräykset äkkiä pystyyn, jotta riittää a-tarvikkeita sotaa ja vainoa paenneille karvakourille!!! Tulitauoilla vedetään törkeen hyvät safkat naamaan niin jaksetaan räiskiä. Iltapuhteina duunataan pari kaarnalaivaa kotiin viemisiksi.

Sami
Sami
17.6.2021 02:25
Vastaa...  Eeko

Seuraan tilannetta sohvallani popkornia mutustellen ja kolajuomaa siemaillen, hehe

Suomi Finland
Suomi Finland
16.6.2021 23:32

Saa nähdä, käyttääkö kukaan muu hyväksi sitä, että poliisi on selvästi hyvin työllistetty. Jostain nuo poliisit ovat pois.

Sami
Sami
17.6.2021 02:11
Vastaa...  Suomi Finland

Ruotsalaiset poliisit eivät nyt kerkiä puuttumaan mihinkään, Sosiaalidemokraattinen poliisijohtaja komensi koko Ruotsin poliisivoimat polvilleen BLM mielenosoitukseen. Onnea Ruotsille ja asukkailleen.

Jorma
Jorma
17.6.2021 00:18

Nuo 400-600 Ali Khanin ja Simmon kultamunaa täytyy välittömästi saada Suomeen, ne ovat selvästi raketti-insinöörejä kaikki.

Tarkemmin sanottuna Gazan ja Iranin raketti-insinöörejä.

Antti Tifa
Antti Tifa
17.6.2021 00:18

Voiko jossain lyödä vetoa kumman klaani saa enämpi osumaa ? Kaverin puolesta kyselen.

Sami
Sami
17.6.2021 02:06
Vastaa...  Antti Tifa

Ihan sama kumpia kuolee enemmän, ruotsalaisten punavihreä unelma on ikuinen. hehe…

Minä
Minä
17.6.2021 05:10
Vastaa...  Antti Tifa

Tuota pitäisi kehittää siten, että ottelijoille annetaan numerot, ne rekisteröidään ja peliin saadaan tuomari. Sitten se olisi valmis televisiointiin ja paikallinen mafiakin voisi tehdä hyvät rahat. Vedonlyöntitoimistot tuskin ottavat listoileen järjestäytymätöntä kisailua.

Sami
Sami
17.6.2021 02:03

Mielestäni on loukkaus ihmisoikeuksia kohtaan luvata ”turvapaikka” maasta jossa kehitysmaalaiset ammutaan kaduille sateenkaarilippujen liehuessa ihmisoikeuksia lupaavien punavihreiden taputtaessa jokaisen kehiksen ruumiin ympärillä. Punavihreät houkuttelevat ihmisiä turvallisista maista punavihreään hengenvaaralliseen Ruotsiin kuolemaan.

Minä
Minä
17.6.2021 05:07
Vastaa...  Sami

Eikös tuo Kiina jo jokin aika sitten varoitellut omia kansalaisiaan siitä, että Ruotsi ei ole turvallinen maa matkailijoille.

KriittinenKansalaine
KriittinenKansalaine
17.6.2021 06:25
Vastaa...  Minä

minä, myös Thaimaa on varoittanut kansalaisiaan Ruotsiin matkustamisesta johtuen maan äärimmäisestä väkivaltaisuudesta.

Jupi
Jupi
17.6.2021 06:17
Vastaa...  Sami

Afrikassa elävä kädellinen tuottaa 300kg co2 vuodessa, pohjolassa taas yli 12.000 kg. Ei ole ekoteko tuoda niitä tänne

Minä
Minä
17.6.2021 05:05

Nyt onkin suvakeilla keksimistä, miten tämä ei millään tavalla liity maahanmuuttopolitiikkaan. Johan taisi se Löfven todeta aiemmin, että kaikki riippuu lähiöstä ja jos sen asukkaat olisivat ruotsalaisia, ei olisi mitään eroa.

Vaan on on ollut niitä hyvin ruotsalaisia vähemmän varakkaiden lähiöitä Ruotsissa, mutta eipä ole sama meno päällä, ei sinne päinkään. Esim. Rinkeby Tukholmassa oli täysin rauhallinen paikka, kun siellä asui lähinnä ruotsalaisia ja suomalaisia. Olisi edelleen, jos se olisi ruotsalaisten ja suomalaisten asuttama.

Ruotsin pääministeri siis keksii mitä tahansa selityksiä, jotka itsekin tietää valheeksi, jotta voisi jatkaa Ruotsin tuhoamista.

KriittinenKansalaine
KriittinenKansalaine
17.6.2021 06:22

Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.
– Oksendär Stuppädäst joskus vuonna 2017 tai silleen.

Kukavaan
Kukavaan
17.6.2021 08:25

Ehkä tönköksi eli liikkumattomaksi ammuttu tai muuten sellaiseksi saatettu polvi voidaan korjata tekonivelellä.

Gyntter
Gyntter
17.6.2021 08:40

Tämäkin johtuu ihan yksistään syvälle juurtuneesta rakenteelisesta RASISMISTA!!! Aivokirurgit, raketti&koneinsinöörit, huippuosaajat, monilahjakkuudet, jne., jne. turhautuu, kun heidän huippuosaamista vastaavat työpaikat menee kantaruotsalaisille. Vuosia kestänyt turhautuminen purkautuu nyt levottomuuksina.

Olisi sveduapinoiden pitänyt miettiä kotoutusasioita paljon paremmin. Rasistisilla asenteilla ei saavuteta integraatiota yhteiskuntaan!

Meidän ei kannattaisi toistaa samoja virheitä, vaan päästää suosiolla huippuosaajat muiden hyödyksi ja kotiuttaa nykyisetkit huippuosaajat, kameli+aasikuskit ja muut takaisin kotiseuduilleen, niin eivät täällä turhaudu maleskellessaan ostareilla ja kauppakeskuksissa.

Dickie
Dickie
17.6.2021 17:30

Hammarkullen = vasarakulli, vai miten tuo..noin vain pakkorutsin opiskelleena..tai siis oppitunneilla istuneena..en tiijä

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
17.6.2021 17:37

Mietin vain, että jos 200 – 300:n miehen joukot rupeavat tulittamaan toisiaan ilta 20 – 22:30:n välillä niin, miten ihmiset nukkuvat yönsä. Kantaruotsalaisen on ainakin jaksettava aamulla nousta töihin nämä rikastajat elättääkseen.

Matti Hyyryläinen
Matti Hyyryläinen
18.6.2021 12:43

Ruotsissa on asia ratkaistu mitä kätevimmin..siellä on sellaista Pågen pullaa joka on jätetty sopivasti raa aksi ..siitä pullan keskiosasta on melko helppo muotoilla sopivat tulpat korviin ja ai että nukuttaa makeasti aamuun asti..ei haittaa yhtään vaikka seinän takana ammutaan..loppupullan voi sitten syödä heti illalla tai jos on kova luonto niin vasta aamulla.

Näillä keinoin Ruotsissa pärjäillään..saadaan syötyä ja nukuttua..naidahan ei enää tarviikkaan koska se on ulkoistettu uusruotsalaisille.

CvK
CvK
17.6.2021 20:19

Onko tämä mainittu Simmo klaani sama jonka ruokakaupan (Simmo Lågpris) tueksi jo vuonna 2002 sosialistit järjestivät mielenosoitusta?
Kauppakeskuksessa ICA-ketju tarvitsi lisää tilaa ja siispä pienemmän kaupan vuokrasopimuksia jne. ei haluttu uusia että saataisiin tilaa.

Siis tämä seuraava juttu, onko samaa klaania?

https://www.themilitant.com/2002/6621/662112.html

Varoitus, kyseinen themilitant uutispalsta ei ole äärioikeiston äänitorvi.

juhaII
juhaII
17.6.2021 21:31

Ilmeisesti ruotsalaiset svedut ovat huolissaan kaikkein eniten uusruottalaisten terveydestä ja hebgestä kuin konsanaan sosiopaatteina tunnetuiksi tulleiden svenssonien ja tietenkin erityisesti ”han:eista”, jotka raiskaavat ja hakkaavat vaimojaan kotien seinien sisällä, joka näin jäävät vain älykkäiden ja tarkkavaistoisten feministien ansiosta parlamentissa pidettyjen puheiden ansiosta pöytäkirjojen sivuille jälkipolvien tietoon pimeimmistä ajoista, jotka ovat koskaan tuossa kansankodissa vallinneet!

Matti Hyyryläinen
Matti Hyyryläinen
18.6.2021 12:50

Ruotsin kodinturvajoukotkin tulisivat muuten apuun mutta kun ruokailupakkien sisäsuojamuovit on loppu ja on niin jävla sottasta pestä se sun pakki kun siinä on sitä lihaspullaa ja potaattia pitkin reunoja.

Armeija on lähtövalmiudessa kyllä..mutta suunta on karkuun päin..ei vaiska..oikea syy on se että ei voi taistella kun hiusverkkotoimitukset on taas myöhässä.

K J
K J
18.6.2021 20:33

Kun lukee näistä klaaneista, varsinkin muhamettilaiseen maailmankuvaan nojaavista, tulee välillä väkisinkin ajatelleeksi, onko sharia-laki jollain tavalla jo osana Ruotsin yhteiskuntaa.

Jos on, tarkoittaa se sitä, että ruotsalaisten odotetaan integroituvan nykyiseen tilanteeseen. Jos olisin itse valloittajauskonnon pääjeppe ja käyttämässä hyväkseni pohjoismaisia hallituksia, pyrkisin itsekin saamaan syyllisyyden tuskia natiiveille sekä käyttäisin hyväkseni liberaaleja puolueita saadakseni haluamani.

Mutta olen vain raihnainen suomalainen haittamaahanmuuton vastustaja, joten olen altavastaajan asemassa. Vaikuttamiskeinoni on äänestäminen. Vankilaan en aio enää ikinä lähteä, ellei…

Uskomukseni nykyisestä tilanteesta luetaan automaattisesti vääräksi.

Jotkut ovat tuhahtaneet Leijonakorulleni! Veljenpojan luokkakuvauksessakin oli opettaja käskenyt laittaa korunsa paitansa alle. Aika törkeää!

Symbolia ollaan kehittämässä vihasymboliksi, kuten konfederaation lippua Yhdysvalloissa.

Alf
Alf
18.6.2021 21:22

Heh, 90-luvun moottoripyöräjengien välien selvittelyissä ammuttiin helvetisti ja muutama kuoli, sekä lukuisat haavoittuivat. Mutta yhden yhtäkään juttua ruotsalainen poliisi ei saanut selvitettyä eikä ketään tuomiolle. Aivan ala-arvoista paskaa,