Uussuomalainen houkuttelee Espoossa pikkutyttöjä, oikeudessa pikku sakot alaikäiselle viinan välittämisestä

Myös Espoossa on ollut rikastustoimintaa. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi uussuomalaisen pikku sakkoon lapselle juotetusta viinasta. Seksuaalirikossyytteet hylättiin näytön puutteen vuoksi.

Kolmikymppisellä somalilla Abtidoon **** on mielenkiintoinen harrastus. Hän postailee ympäri Espoota etsimässä pikkutyttöjä, joille voisi käydä ostamassa viinaa ja juottaa tyttöjä känniin. Abtidoonin taka-ajatus on tietenkin se, että umpihumalaisilta pikkutytöiltä saa paremmin seksiä kun he ovat tiedottomassa tilassa.

Syyttäjä vaati somalille rangaistusta kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapauksissa Abtidoon oli tarjonnut alaikäisille tytöille, joista nuorin 13-vuotias, viinaa. Kun tytöt olivat juoneet, niin mies aloitti hipelöinnin ja yritti pussailla tyttöjä väkisin.

Abtidoon kiisti kaikki rikokset ja väitti, että ei ole tavannut tyttöjä. Oikeus katsoi, että näyttöä löytyi kuitenkin siihen, että Abtidoon oli 5.5.2018 ostanut lapsille viinaa ja siitä rikosnimike alkoholirikos. Ja siitä pienet 300 euron sakot.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ligöör
Ligöör
16.6.2021 20:42

Saalistaja pedofiili, suojavärillä. Pitää ensin raiskata ja murhata muutama pikkutyttö ennenkuin poliisi kiinnostuu?

Kirurgi ja immenkalv
Kirurgi ja immenkalv
16.6.2021 22:24
Vastaa...  Ligöör

Muistamme Seinäjoen tapauksen. Josta jopa valtamedia kirjoitti. Eli tyttö vastasi ilmoitukseen. Kun oli aivopesty näiden mulqvistien osalta. No tuli raiskatuksi. Niitähän oli siellä kämpässä useita. Eli matuja. Tyttö oli onnekas. Raiskattiin vain yhden osalta . Muistan, että että tämä tapaus oli vain hieman ennen Oulun paljastuksia. Sittemmin onkin ollut täysi hiljaisuus.

Jupi
Jupi
17.6.2021 06:13
Vastaa...  Ligöör

Vasta kun on polttanut elävältä juuri raiskaamaansa tyttöä

Ei saatu kiinni
Ei saatu kiinni
16.6.2021 21:01

Olen tästä aikaisemmin kirjoittanut. Tälläinen vastaava mulqvisti/ mulqvistit houkuttelivat whatsupin kautta treffeille. Kuvat olivat komea matu nostelemassa painoja yms. Tyttö siis 17 v. Onneksi serkkunsa oli valppaana. Ja ilmoitti ajoissa. No menimme ” treffeille” . Eli muutama karju tytön sijaan. Totuus olikin toinen. Varmasti oli vähintään 40 v kidutusta ja vainoa paennut partalapsi. Karkuun juoksivat. Eli taustalla oli myös muita odottamassa.

Rullattu
Rullattu
16.6.2021 21:03

On kyllä taas suomi niin oikeusvaltio että, oikea termi olisi että suomi on kaatopaikka oikeusvaltiosta.
”Afgaanisiirtolaisille 10 vuotta vankeutta Morian leirin tuhopoltosta”
Minusta tuokin on paljon pienempi rikos kun pienen lapsen hyväksikäyttö, joten tuon espoon rasvanahan tuomio olisi ollut oikeassa maailmassa ainakin lähelle 20 vuotta.

Suomi Finland
Suomi Finland
16.6.2021 23:27
Vastaa...  Rullattu

Rasisti! Unohdit, että pitää sanoa ’Nuorille afgaanisiirtolaisille’.

Särmääjä
Särmääjä
16.6.2021 21:03

Varmaan mukavaa olla perheellinen tuolla päin kun yhteiskunta ei tee edes teoriossa yhtään mitään rikastajille.

Jupi
Jupi
17.6.2021 06:08
Vastaa...  Särmääjä

Itse ostin sijoitusmielessä Soukasta kämpän, kun tiedossa oli länsimetro. Nyt meni myyntiin 20 tonnii voitolla, kun enää ei ennustajatkaan tiedä mitä sen metron lisäksi tulee. Lähi-itäkeskuksesta pääsee nyt mukavasti sinne vauraaseen Espooseen keppostelemaan

timo
timo
16.6.2021 22:44

Eniten ihmettelen kuka lähtee matun luo juomaan viinaa ja mitä näiden tyttöjen vanhemmat ovat näille opettaneet. Eivät mitään?

Minä
Minä
17.6.2021 06:03
Vastaa...  timo

Hallitusta myöten suositellaan suvaitsevaisuutta ja tutustumista vieraisiin, jotka ovat hyvyyden perikuva ja rikkaus.

Vallan monet eivät muuta kuule, koska media on niin uskollisesti piilottamassa kaikki vieraiden huonot puolet. Pelkkää kiiltokuvaa yritetään luoda.

juhaII
juhaII
17.6.2021 21:21

HAH! Olisinpa minä ollut asialla! Siis hipelöimässä pikku-tyttöjä, vaikka vain hallitsemattomissa levottomissa unissani, jossa en ole koskaan kirkossa. Vain joulupäivän aaµun joulukirkon kotiinpaluun hevosvetoisen kirkkoreen kilpa-ajoissa kyydissä heräten hiestä märkänä.

Katupartioita tarvittaisiin Espoossa kipeästi. Persu valtuutettu kertoi matujengien terrorista palvelutalojen wanhuksia kohtaan ja uhreiksi joutuvat muutkin kunnon kansalaiset.

Poliisia kiinnostaa enemmän mummojahti ja ääääärrrimmäisen vaaarrralliset erikoistehtävät panssariautoineen, joissa jäljitetään pikkupoikia leikkiaseineen, jotka leikkivät länkkäriä. Ilmoittajat ovat luonnollisesti alleen laskeneet kukkahattu-tädit, joille kaikki valkoiset, jotka kantavat asetta ovat merkkinä kuu-natsien invaasiosta monikulttuuriseen rauhan ja rakkauden tyyssijaan nimeltä Suomi!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.6.2021 09:30
Vastaa...  juhaII

Sitten ei kun Espooseen reippaasti järjestämään niitä katupartioita.

Nih
Nih
18.6.2021 03:43

Pikku nuhteet ja kannustusta viranomaisislta, koska Suomi on niin vitun rasistinen kun eivät saa toteutaa heille tyypillistä kansanpiirrettä.