Tukholmassa ammuttiin täpötäydelle terassille, yksi kuoli, yksi haavoittui

Tukholmassa saatiin taas päivällä maistaa kunnon sotatoimitunnelmaa. Kaksi miestä ryntäsi täyteen ravintolaan ja tuli avattiin. Yksi kuoli, yksi loukkaantui vakavasti.

Tapahtuma Tukholman eteläpuolella Sätrassa alkoi ennen klo 19.000 kun Sätran maahanmuuttajalähiön keskustassa sijaitsevaan pizzeriaan saapui kaksi miestä. Ei tilaamaan pizzaa vaan antamaan niille lyijytäytettä.

Ampumien tapahtui ostoskeskuksen kupeessa pizzeriassa, tarkasti ottaen tuli avattiin terassille, jossa oli paljon asiakkaita.

Yksi 25-vuotias henkilö kuoli, alamaailma kertoo, että hän oli varsinaisesti murhakohde. Eli likviditointi onnistui tässä tapauksessa kohtuullisen hyvin. Toinen osumaa saanut noin nelikymppinen mies oli aivan sivullinen henkilö ja sai siten osumaa vahingossa, sivullisena.

Ampumisen jälkeen poliisi teki isoja ratsioita ja liikennesulkuja ympäri Skärholmenia. Asiaa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

 

Tapahtumapaikka on siis Sätran maahanmuuttajalähiötä, joka kuuluu Skärholmenin esikaupunkialueeseen. Poliisilla on ollut koko illan isoja tiesulkuja Skärholmenin ulosmenoteillä. Yllä kuvassa terassi, jossa asiakkaana olleet ammutut istuivat.

Sätrassa vaikuttaa ns. Vårbyn mafia, joten melko varmasti tällakin on jotain yhteyksiä siihen. 25-vuotias ammuttu oli ainakin poliisin vanha tuttu uusruotsalainen gangsteri.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ernst Seifenmacher

ammuttu oli ainakin poliisin vanha tuttu uussuomalainen gangsteri.
onko Tukholmassa tapana tietää gangsteriden lähtömaan maakuntakin ? vai onko tarkoitus sanoa, että hän olisi ollut uusruotsalainen?

Liian lämmintä?

Loppujenlopuksi melko VÄHÄN Ruotsissa ammutaan ottaen huomioon että maassa on 2 miljoonaa+ matua, arabia on toiseksi suurin kieli, maa on täynnä rikollisia, laittomia, kerjäläisiä, islamisteja jne jne jne.

Nytkin päästiin peräti sunnuntai-iltaan ennenkuin Aito Kehitysmaameno potkaisi käyntiin.

Laakimpeli!!!

Mutta eihän meillä edes Mexicon ja muiden SHC tyyliin ammuta isompaa porukkaa seinää vastaan ja sitten heitellään ne joukkohautaan.

Tässä kohtaa eivät kulttuuri-innovaattorit ole vielä vieneet brändiään tarpeeksi pitkälle eli jalostaneet tuotettaan.

Eeko

Karvakädet ja muut MuTu:kat ovat kotoutuneet loistavan hienosti. Osaavat jo juhlia juhannusta, mutta kotimaan tavat on vielä mukana juhlinnassa.

Eeko

Ampuuhan ne ruotsalaisetkin. Ilmoittamiskynnys on nyt vaan alentunut. Rasismi purkautuu turhautumisena ja ajaa yksilöitä epätoivoisiin tekoihin. Ne tekee törkeen hyvää safkaa. Kotoutukseen lisää resursseja ja rahaa. jne, jne, jne kyllähän te tiedätte ”oikean ja virallisen” totuuden.

Sipilän Perhe

Shokissakin ollaan.

Big l

Eikä voi unohtaa apeita verhoja ja paskaa puuroa

Jaska70

Onko tästä mitään mainintaa suomalaisessa mediassa muulla?

Hävettää Niin

Muslimit oireilee. Tämä on valkoisten harjoittaman systemaattisen rasismin vika, jälleen kerran.

Dan Wesson

Ruotsissa pitäisi ottaa käyttöön amerikkalainen käytäntö, jota on sovellettu joissain pikkukaupungeissa. Eli siis jokaiselle, siis jokaikiselle mutka taskuun, käsilaukkuun, vyölle tms.

Siinä kehitysmaajorkki joutuisi miettimään, kannattaako aloittaa…

Qroquius Kad

Ei se ampuma-ase ole mikään taikasauva. Sitä pitää osata käyttää, ja se vaatii pitkällistä, tilanteenmukaista harjoittelua.
Osaamista tärkeämpää on uskaltaa käyttää sitä asetta.

Jos erehtyy ottamaan uhkatilanteessa esiin ampuma-aseen tai teräaseen tahi astalon, jota ei osaa ja/tai uskalla käyttää, uhkatilanne muuttuu saman tien hengenvaaralliseksi.

Dan Wesson

Jos hiekkakeeneri alkaa ammuskelemaan täynnä olevalle terassille, uhkatilanne on lähtökohtaisesti hengenvaarallinen. Nämä kusipäät eivät välitä paskaakaan muiden elämästä, kun haetaan rispektiä. Sitä on länsimaalaisen kansalaisen vaikea ymmärtää.

Amerikan malli on totaalisen mielenvikainen, mutta sen teho perustuu siihen, että vastassa on valtava arsenaali, ja joku uskaltaa puolustaa itseänsä. Näin jorkki/ryöstäjä yms. joutuu miettimään riskiä oman hengen vaarantamisesta. Niin karulta kuin se kuulostaakin, tuliasetta vastaan ainoa puolustuskeino on toinen tuliase. Minua ei kiinnosta paskaakaan, vaikka keharit tappaisivat toisensa. Tekisivät sen jossain muualla, kuin julkisilla paikoilla.

Dan Wesson

Tämä on ajatusleikki, ei muuta. Tosin aseiden hankinta on selvästi ihan helppoa, ja jorkeilla tuntuu olevan ihan militarykamaa, eikä niinkään siviiliaseita. Entiseltä Jugoslavian alueelta virtaa rynkkyä ja käsikranaattia halvalla Eurooppaan. Eiköhän ruotsalaiset ole se huomanneet. No, Ruotsin hallitus kaatui, ehkä siellä on vielä jotain toivoa paremmasta.

juhaII

Ruotsalaisilla teransseilla leviää korona ja luodit. Aivan kuin Brasillia ja Meksiko. Suomi nyhjää perässä ellei sitten ulkoavaruudesta tulleet ruotsidemokraatit tee jotain perin ihmeellisi¨ä tekoja, jossa musumaanit ja afrikaanot saadaan katoamaan kuin jumbojetti ”koppelbergerin” taikuuksissa!

rohkearokansyö

On se kumma, kun näitä riittää jalkapalloilijoiksi saakka, ehkä’ ei somaleja, mutta ei se esimerkin voima vaan toimi.