Saksan puukkosomalilla näyttää olleen allahu-akbar-motiivi

Saksan Würzburgissa puukkoiskun tehnyt afrikaano on selvinnyt 24-vuotiaaksi somaliksi ja mies näyttää olleen kovan luokan islamiradikalisti ja jihadisti.

Saksalaisen Focus.de:n mukaan somali oli tullut Saksaan vuonna 2015, mutta hänen turvapaikkahakemuksensa oli hylätty jo aikoja sitten. Hänellä kuitenkin oli jonkinlainen väliaikainen oleskelulupa tämän vuoden syksyyn.

Jo ennen perjantaista teko miehen käytöksen oli huomattu olevan hyvin epävakaa ja hän oli ollut psykiatrisessa hoidossa muutaman päivän, mutta päästetty sairaalasta ulos. Mies oli asunut viime aikoina kodittomien yömajassa. Myös siellä hän oli uhkaillut henkilökuntaa puukolla. Hän ollut epäiltynä joistakin rikoksista myös Somaliassa.

Myös poliisi on vahvistanut, että mies huuteli kadulla allahu akbaria ja jihadia. Vielä ei kuitenkaan tiedetä oliko hän kytköksissä isikseen. (Tämä olisi sinänsä kummallista, sillä somalit symppaavat al-shabaabia. Toim. huom.)

Saksassa puukkoisku, ainakin kolme kuollut

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Alla snackbar

Vastaavia migrikirurgeja tulisi mahtumaan aika monta myös siihen kelaperäiseen miljoonaklaaniin jota yritetään tulevina vuosina työntää hallitsemattoman syntyvyyden maista Suomeen.
Meillä kun on teoriassa sitä tilaa useammallekin miljoonalle.
Todellisuudessa jo parisataa tuhatta johtaisi monimuotoiseen kansalaisaktivismiin.

Dan Wesson

Se 62 miljoonaa, mitä Suomeen on laskettu mahtuvan, on teoriaa, tarkemmin sanottuna paskapuhetta. Määrä on laskettu vain valtion pinta-alan mukaan, eikä siinä ole otettu huomioon rakennus- tai mitään muutakaan infrastruktuuria. Kyllähän korpeen mahtuu seisokelijoita.
Migri teki 2-3 vuotta sitten raportin, jossa Suomeen tulisi äärimmäisessä tilanteessa miljoona pakolaista. Yllättäen tulos oli, että kusessa ollaan.

Soinivaara (vihr) myös totesi jossain mediassa, että Suomeen tulee vielä miljoonia pakolaisia, eikä meiltä kysytä. Viherkommunisteilla on jokin sisäänrakennettu tarve ajaa Suomi dystopiaan. Tuo 200k pakolaistakin tarkoittaisi sitä, että niitä alettaisiin tunkea ihmisten koteihin. Se johtaisi 100% varmuudella “monimuotoiseen kansalaisaktivismiin.”

timo

Suomessa on jo 150 000 muslimia mikä on järkyttävä luku. Espanjassakin on suhteessa vähemmän muslimeja vaikka naapurina muslimimaita.
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/muslim-population-by-country

Joppos123

Islam on jo itsessään mielenterveysongelma. Kaikki kähtävämaat pitäisi nukettaa ja vetää asfaltti päälle.

Sultan

Israel on Allahu Akbarin (AA) pääkohde, ja siksi on tulevaisuuden kannalta hyvä seurata miten he AA:ta kohtelevat:

Pääsääntöisesti AA- henkilö ei enää hengitä AA-konfliktin jälkeen. AA:n asuma talo myös hajoitetaan.

timo

Tuokin olisi paljon luonnonmukaisempaa ja evoluution mukaista että länsimaat ottaisivat noiden maiden luonnonvarat ja alueet omaan käyttöönsä ja lopettaisivat islamin.
Nykyinen tilanne jossa näiden annetaan vapaasti vallata länsimaat on täysin luonnotonta ja evoluution vastaista ja se tulee johtamaan katastrofiin ainakin länsimaiden kannalta.

timo

Kähtävä? never hööd.

Kähtävä on Alavieskan kylä Rautiontien eli yhdystie 7720:n varrella, kunnan keskustasta noin 4 km Rautioon päin. Kylässä on noin 250 asukasta.[1]

Mielisairaat vapaana

Taas pääs allahu akbar ilmoille. Se on noille mahdotonta pitää sisällä vaan se möläytetään ulos.

Anna-Maria Korhonen

En tiedä, onko tahditonta esittää kommenttiosiossa kysymyksiä. Teen sen silti: Mistä erottaa Allahu akbar – somalin jo raja-asemalla ns. normaalisomalista, joka tulee vain käyttämään sosiaalietuuksia hyväkseen?

Oma veikkaus: Ei mistään, jokainen somali edustaa molempia eikä raja-asemiakaan ole enää kuin tervetulleeksi toi ottamista varten.

Sultan

Tämä somppu oli saapunut Wurtburgiin 2015, eli Merkeleen hyväksymässä aallossa. Nuo ei ajassa parane… vertailu valehtelu-husuun. Allah Husubar.

juhaII

Leväperäisyys kannattaa aina kunhan se vain kohdistuu syntyperäisiin eurooppalaisiin valkoisiin, jotka ovat korkeintaan sosiaaliselta taustaltaan keskiluokkaa. Mutta jos “puukkoteline” on luettavissa jo korkeampaan keskiluokkaan. Silloin älähdys on voimakkaampi ja tapausta ruoditaan niin uhrienkin ja “kuinka tämä voidaan estää?” tyyliin vaivaten jopa asiasta vastuussa olevaa (mukamas) olevaa ministeriä tahi poliisipäällikköä grillaten. Kaikki tämä edellinen tapahtuu hyvin vakavassa hengessä niin, että siitä jää kansalaisille saellainen käsitys, että asialle tehdään jotain (mukamas).

Mielenterveysongelmista puheen ollen. Eräs nimekäs saksalainen psykiatrian erikoislääkäri, joka on eläkkeellä on v. 2016 antanut diagnoosin adolf Merkelistä todeten, että hän sairastaa pahemmanlaatuista narssismia, joka tekee koko ämmän toiminnan enemmän kuin vaaralliseksi koko euroopalle!

Daavidin poika

Suosittelen myös muistamaan, että Suomen entinen pääministeri Juha Sipilä palkitsi Saksan liittokansleri Angela Merkelin “Suomen ensimmäisellä tasa-arvo palkinnolla”

Juttu on luettavissa. Iltalehti: 14.12.2017. Kannattaa lukea

Hampaaton poliisi

LEVÄPERÄISYYS on syynä siihen että yksittäiset ihmiset ja yhteiskunnat tuhoutuvat. Se on sallinut esim. kriminellien klaanikulttuurien leviämisen Göteborgissa in absurdum.

Poliisille tulee kyyneleet silmiin kun hän kertoo miten klaanit kiristävät ihmisiä Göteborgissa, nimenomaan yhteiskunnan leväperäisyyden ansiosta:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/polisen-bryter-ihop-under-intervjun-kanner-mig-helt-maktlos

rohkearokansyö

Katsokaa vaan tarkkaan, Merkelin naamassa loistaa Hitler.

Ullatus

Tämäpä oli suuri yllätys. En olisi uskonut.

GLGL

Ironista, että käytti kasvomaskia. Hienoa toki, että noudatti terveysviranomaisten suosituksia.

Incognito Undercover

Noiden älynlahjat tuntien tuo maski on ainoastaan tunnistamisen vaikeuttamista vastaan.

rohkearokansyö

Ei ole löytynyt hupparia, into pinkeenä kuitenkin puukkohommiin. Oliko niin, että polizei kellisti kaverin, se olisi hyvä uutinen.

Ministeri

Minä tuen sekä hyväksyn tämmöistä käyttäytymistä 100% sillä minä en ole mikään RASISTI !!!!! Rasismiin minulla on NOLLATOLERANSSI !!!!!!!!

Kelpo Mies

Mitäs tämä nyt on??? Siinä ilmiselvästi ahkera nuorimies menossa viikonlopun aamuvuoroon kaarnalaivatelakalle, työveitsi valmiiksi esillä niin ei tuhraannu sitten töissä yhtään aikaa välineiden etsiskelyyn. Kengätkin ovat rikkikuluneet telakalla ravaamisesta eikä rasistiset esimiehet ole antaneet uusia. Tämmöisiä miehiä tarvitaan Suomeen lisää!!!

Ilmari

Lisäksi mies on vastuullinen. Huomatkaa maski!

Oikea mussukka

Kyllä! Lisäksi kaikki uhrit olivat naisia. Siinähän oli herrasmies! Naiset ensin!

Vaihtelua kehiin

Aika tylsää huutaa tuota samaa, vanhaa, kulunutta AA joka kerta. Tässä vaihtoehtoja:

”Merkkelii!”, ”PERKELEE!”, ”Juha Sipilää!”, ”Jääkaappiii!”, ”MONONEN!”, ”YLEisradio!”, ”Makkarasämpylää!”, ”Eurolottooo!” jne.

Nimetön

Oli juuri kuullut miten Kanadassa oli alkuperäiskansalaisia kohdeltu.

Kukavaan

Würzburgin pormestari Christian Schuchardt (CSU) on ilmaissut myötätuntonsa puukottajasomalia kohtaan. Somalilla on ollut vaikeaa olla ulkomaalaisena Saksassa. On siis ollut itse uhri.

https://www.jihadwatch.org/2021/06/germany-mayor-of-city-where-jihadi-murdered-3-justifies-massacre-how-would-you-feel-as-a-foreigner-in-our-city