Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Yuri Komissarov

Dimitri ”kikkelikuva” Ollikainen, kaiffari jota Tampereella käräjillä aate- ja taistelutoverit kutsuivat istunnossa hulluksi.

Sakari Rajamäki

Facebookin puolella, jotku valittaa videon ulosannista. Kieltämättä on totta ettei pelkällä asialla ole merkitttystä, vaan myös sillä miten tuo asiansa esiin. Aikaisemmissa videossani ulosanti on ollut parempaa, mutta koska tuo video oli pitkä ja asia monimutkainen, niin ei heti löytänyt oikeita sanoja itseni ilmaisuun, niin homma meni välillä änkyttämiseksi. Olen huomannut, että muistilappu auttaa sevästi ulosantiin. Täytyy seuraavaksi tehdä parempi muistilappu.

Rullattu

Tuo ”ulosanti” oli ihan hyvä.
Kattelin videon, itteä lähinnä ärsyttää kun tekstit luetaan samaan tapaan kun robotti.