Kööpenhaminan tuplamurha taputeltu päätökseen

Mohamed Ali, Abraham Abdul Kader ja Benjamin Owusu Afriye. Huomaa Mohamedin rento poikamainen käsiasento.
Kööpenhaminan kesän 2019 tuplamurha on taputeltu loppuun, kun hovioikeus vahvisteli käräjäoikeuksien tuomioita.

Tuplamurhaan osallistui viisi nuorukaista, joista kolme eli Mansor Abdi Ismail, Mohammed Abdighani Ali ja Benjamin Owusu Afriye tuomittiin elinkautiseen murhasta.

Kaksi muuta, joista toinen Abraham Abdul Kader oli tekohetkellä vasta 17-vuotias, saivat 20 vuotta ehdotonta vankeutta.

Tanskalainen oikeus otti huomioon sen, että teko oli ns. jengitaustainen, josta voi antaa Tanskan lakien mukaan hyvän miehen lisää. Jos vertaa, niin Kaderin 20 vuoden tuomio olisi ollut Ruotsissa max 5 vuotta nuorisohoitoa ja Suomessakin samaa luokkaa.

Hengiltä saatiin ”Gucci” alias Faisal Abdikarim Mohamud (vasemmalla), rikollinen ja tunnettu raiskaaja. Gucci sai kohtuulliset 19 Kalasnikovin osumaa. Gucci makaa viiteartikkelissa puoliksi Renaultin alla. ”Franky” alias Mohammed Hassan Abdirahim taas sai kymmeniä luoteja mm. reiteen ja suuret verisuonet pulputtivat miekkosen hengiltä.

 

Miekkoset ottivat tuomiot vastaan tyynenä ja hymyillen. Kerrotaan, että oikeudessa oltiin tervehditty kavereita erilaisilla käsimerkeillä.

 

Asian taustaa:

Viisi värillistä uusruotsalaista syyllisiä Kööpenhaminan tuplamurhaan: 3 x elinkautinen ja 2 x 20 vuotta

 

Vain Pt-mediassa: Kööpenhaminan tuplamurhan autenttista kuvaa EDIT: käräjät alkavat

20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
9.7.2021 20:18

”Köpis” olib ennen pohjolan pahennus, mutta nyttemmin Tanska latoo ”kultamunille” tuomioita, jotka humanitääristen typerysten mielestä on ihmioikeusrikos pahimmasta päästä. Koska onhan ennen kuulumatonta, että ”mustat donkkaavat” päänsä vankilan kattoon ja kokonaisen pienen valtion valkoiset ”rasistit” istuvat rannalla palvomassa aurinkoa!

Homo Imbecillicus
Homo Imbecillicus
9.7.2021 15:52

ÄO näkyy kilometrien päähän, eli sen puute. Samoin empatiaköyhyys.

Örebron lento-onnettomuudesta taas tuli mieleeni:
Kaikki muut ovat surunvalitelleet paitsi Örebron jättimoskeija. Siellä lienevät iloisia kuten muinoin Ruotsin Nuorten Muslimien puheenjohtaja Manchesterin terroriteosta: ”Vem har sagt att Måndagar är dåliga dagar👍😂”.
Kukaties lento-onnettomuudessakin kuitenkin meni muutama taustainen? Koska täytyy olla päässä vikaa kun 9 ihmistä tunkee itsensä vapaaehtoisesti 1966 rakennettuun kotteroon?

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
9.7.2021 10:14

vankeustuomion lisäksi noille kehitysmaalaisille pitäisi myöntää mitalli päivän hyvästä työstä, kun 2 rikollista saatiin hengiltä, tämä on kaiken kaikkiaan hyvä uutinen

Juha 06
Juha 06
9.7.2021 09:41

Juuri näitä maahanmuuttajien rikollisjengejä murhaajineen emme toivo Suomeen emmekä koko Pohjolaan. Haluamme varmistaa turvallisen elämän ja taloudellisesti kestävän hyvinvoinnin maamme omalle väelle. Oman väen turvallisuus ja hyvinvointi edellä!

Ulosheittäjä
Ulosheittäjä
9.7.2021 08:53

Tässä on jo oikeanlaista meininkiä! Kun ei vankilat ja muut rangaistukset tuppaa riittämään, niin menepäs kuule jätkä OMIESI joukkoon räyhäämään https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008111109.html
Tämä on oikeasti noille se kovin mahdollinen rangaistus, ei sossua ei mitään kelarahaa eikä RISPEKTIÄ eikä minkäänlaista erityiskohtelua. Rasistikorttikin on perhana kotimaassa täysin käyttökelvoton. Tämä on hieno päivä! NÄITÄ LISÄÄ! MILJOONIA LISÄÄ!!!!!!!!

Rullattu
Rullattu
9.7.2021 11:26
Vastaa...  Ulosheittäjä

Olisihan tuo ainoa oikea teko, mutta en oikein usko, tuo haisee niin pahasti kusetukselta, enemmän kun viikon vetämättä jätetty pönttö.

Moonman
Moonman
9.7.2021 08:32

Vihervasemmiston diskurssissa ihovärillä, kansalaisuudella ja ÄO:lla ei ole mitään väliä vaan kaikki ovat aina samanlaisia, mutta kukaan ei puhu fysiognomiasta. Sen mukaan naamasta voi päätellä tiettyjä asioita henkilön ominaisuuksista. Kaikki oikeasti tietävät mitä on odotettavissa tuon näköisiltä tyypeiltä ja vaihtavat toiselle puolelle katua, mutta julkisessa keskustelussa pitää leikkiä että nämä ovat jotain uhreja jotka voi laittaa ”opiskelemaan” yläaste-ikäisten kantisten kanssa.

Jos haluaa ennustaa miltä tilanne näyttää tulevaisuudessa, niin voi katsoa amerikkalaisten mustien pidätyskuvia. Tarpeeksi monta sukupolvea ghetossa, niin kasvojen piirteet alkavat olla täysin epäsuhtaisia, esim. Valtavat huulet ja reiden paksuinen kaula. Ja vielä väitetään että eugeniikka on jotain pseudotiedettä.

Daavidin poika
Daavidin poika
9.7.2021 08:19

Mitenkä tässä nyt käydään, passittavatko Ruotsiin istumaan tuomioitaan.?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
9.7.2021 06:15

”Tanskalainen oikeus otti huomioon sen, että teko oli ns. jengitaustainen, josta voi antaa Tanskan lakien mukaan hyvän miehen lisää.”

Rasisteja nuo tanskalaiset. Eivätkö he ymmärrä jengiytymiseen liittyvää sosiaalista pääomaa, joka valuu nyt hukkaan Rikollisuus kun tuppaa olemaan täällä pohjolassa ankeaa otsa kurtussa puurrettua yksin yrittämistä. Niin iloisen ja rennon oloisia kavereitakin kuvissa.

piilopirtti
piilopirtti
9.7.2021 06:03

Viranomaisten skenaarioita siitä mikä suomalaista yhteiskuntaa odottaa:
https://yle.fi/uutiset/3-5833525
https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000007310047.html
On vaikea kuvitella rauhanomaista ratkaisua siihen vastakkainasetteluun mikä noista seuraisi.

Valtsu
Valtsu
9.7.2021 08:57
Vastaa...  piilopirtti

On jonkin verran tullut myös asiaa mietittyä.

Tässä yksi skenaario: Suomen rajaa lähestyy jälleen kymmenientuhansien heinäsirkkalauma. Suurin osa suomalaisista on kuitenkin saanut heinäsirkoista tarpeekseen ja menee rajalle tekemään ihmismuuria. Suomen sisäministeri määrää rajalle poliisin hajottamaan ihmismuurin, sillä ”turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle”. Tällä kertaa kaasun käyttö on ohjeistettu ministeriöstä asti.

veljeä vastassa veli
veljeä vastassa veli
9.7.2021 09:36
Vastaa...  Valtsu

Sellainen ihmismuuri on tuskin menisi rajalle ilman harrastus- ja metsästysaseitaan.

Valtsu
Valtsu
9.7.2021 05:05

Afriyellä näkyisi olevan tuollainen kiva käsilaukku. Helsingin roadman-tapossa huutelua oli tullut kaiketi juuri kivan käsilaukun heiluttelusta. Mukava lisä muutenkin hienoon kulttuuri-ilmiöön.

Jihaa
Jihaa
9.7.2021 03:39

Yksi vähemmän joka on aina toivoa antavaa. Tosin Ruotsissa noita riittää ja lisää tulee tilalle valtavia määriä yhtenä kyrpänä, joten ilo on ennenaikaista..

Ei mulla muuta
Ei mulla muuta
9.7.2021 00:25

Siinäpä bad muthafukka pläjiä. Ylimieliset virneet ja haistakaa paska swedut meininkiä. Onnea ruotsi. Stubidoa lainatakseni : monikultturisuus on rikkaus.

rocky
rocky
8.7.2021 23:19

Kaikkea outoa sitä joutuu sivistysmaassa kokemaan,molemmat reunimmaisten kuvien kaverit ovat selvästi jättäneet päänsä useamman kerran hissin ovien väliin.

Sami
Sami
9.7.2021 00:08
Vastaa...  rocky

Eräs tuntemani portsari heitti yhden kuvan kaltaisen kädellisen öykkäröijän ravintolan ovesta ulos niska-perse-otteella, ja sanoi saatesanoiksi: ”nyt tämä savannijänis lähtee pihalle”.

”savannijänis” -hehe.

Kilttimies
Kilttimies
9.7.2021 01:59
Vastaa...  Sami

”savannijänis” on loukkaavaa nimittelyä. Loukkaa jänistä😂

Sami
Sami
8.7.2021 22:27

Kalashnikovin pauke on ruotsalaisille mitä parhainta monikulttuurisuuden ilotulitusta.

Onnea Ruotsi!