Luleån murhan takana Rinkebyn somaleita

Luleåssa perjantaina tehty murha on osoittautunut teloitukseksi, jonka taustalla on Rinkebystä kotoisin oleva somalijengi Shottaz.

Perjantai-iltana ammuttiin Luleåssa 25-vuotias nainen kuoliaaksi. Teko tapahtui kevyen liikenteen väylän alikulkutunnelissa. Naista kohti ammuttiin useita laukauksia ja hän kuoli hetken päästä paikan päällä.

Poliisin mukaan nainen oli “kohde”, eli teko ei ollut summittainen vaan suunniteltu murha.

Murhasta otettiin viikonlopun aikana kiinni 30-vuotias mies ja nyt poliisi on etsintäkuuluttanut muutaman muunkin henkilön epäiltynä osallisuudesta murhaan. Ainakin yksi etsintäkuulutettu on rinkebyläisjengi Shottazin jäseniä.

 

Uhriksi joutunut nainen oli ruotsalainen nainen, mutta ihan tarkasti ei tiedetä mikä yhteys hänellä on ollut somaligangstereihin.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mokutron

Måniklaanikyldyydirä parhaimmillaan. Vaiko pahihimmillaan…

Shakes Pere

.. kas siinä pulma!

Suomi Finland

Ruotsalaiset voisivat harkita turvapaikan hakemista naapurimaista. En kuitenkaan ehdota, että Tanskan, Norjan tai Suomen tulisi olla ensisijainen kohde, koska Rinkeby on ihan käytännössä yhtä lähellä niitä kuin Luleå.

Nainen luuli olevansa Luulajassa turvassa, mutta niin vain tuli gansteri ja listi.

Ruotsista kannattaisi varmaankin muuttaa EU:n ulkopuolelle, koska Shittaz voi jäljittää täysin vapaasti EU rajojen yli.

Ei mulla muuta.

Ei kun olihan mulla muuta:

Tuli kirjoitusvihreä, mutten taida jaksaa korjata 😉

Finnttaz

Shottazin seuraava haaraliike tuodaan Pohjois-Suomeen vaikkapa Ouluun. Siellä on jo muutenkin kummaa touhua ja suomalainen on myös hyvin altis riippuvaisuusgeeneineen viina-, tupakka-, peli-, pillerit-, huumeet jne.

Ruotsin TVssä on ohjelma jossa autetaan ihmisiä joiden talous on romahtanut tuhlaamisen takia. Yksi autettava oli suomalainen 20+ tyttö jolla oli vaatimattomat 17.400kr kuukausitulot mutta 500.000kr velkaa jonka oli hankkinut pelkästään nettipelejä pelaamalla ja shoppaamalla. Oli pakko kun teki mieli.

Antti Tifa

Kilpailevan jengin jäsenen tötöustava wallah bro ? Tuskin se BLM polvistellut naispollari tai sosiaalituet evännyt tantta. Kunhan arvailen.

Suomi Finland

Lieneekö uskaltautunut todistamaan?

Joka tapauksessa pääministeri Löfven on nyt varmaan ymmärtänyt itsekin, että ganstereille pitää puhua entistäkin vakavammin. Ehkäpä heitä voisi jopa uhata, että seuraavalla kerralla tarjotaan halpaa kahvimerkkiä ja pullat ovat sitten viimeisellä myyntipäivämäärällä?

No tuskin tohtivat sentään ryhtyä noin jyrkkiin toimenpiteisiin.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Antti Tifa

Frida oli se uhri jolle oli tulossa parit käräjät osallisuudesta yhteen sun toiseen. Eräs Danne Koskela mainitaan ja Ismail ym. Voi olla täysin hakoteillä mutta ei mahdotonta. 2 miljoonan kruunun huumesekoilut taustalla. https://www.flashback.org/t3344877p136

Valtsu

Jos olisi lähtenyt perheen kanssa ajelemaan pohjoisen kautta Ruotsin läpi, niin siinä olisi voinut pysähdyspaikalla tulla vastaan somalialainen teloituspartio.

Daavidin poika

Laaja on Rinkeby:n gangstereiden reviiri. Löytyykö valokuvia jostain pizza leipurista joka on päässyt kuvaan, leveällä kultahammas hymyllä.

Voisiko tämä murhattu nainen liittyä jotenkin johokin suojeluohjelmaan.? Tarkoitan sitä, että onko siirretty Poliisin toimesta Tukholmasta > Umeå:n. Ei mikään ihme jos on ollut todistajana, tai oli tuleva todistaja.

Jortonki

Oli siirretty pitemmälle, Luulajaan. Somput putoavat yhä kauemma puusta.

Plätyt ja omenahillo olisi hyvää.

Mörkö

Kyllä tuollaiseen tapporetkeen hyvä syy täytyy olla. Jos kyseessä oli oikeudessa todistaminen, ollaa saavutettu uusi virstanpylväs ruotsalaisessa monikultissa.

Onhan näitä ollut

Paskajalat ampuivat nuoren lääkärinaisen lapsi sylissään kadulle kun oli todistaja.

Se mitä heidän toiminnassaan arvostan on tasa-arvo, jos joku pitää murhata se murhataan,
ei mennä puihin jos murhattava on nainen.

timo

Ruotsalainen eli somali. Somalithan on swedustanin suurin kansanryhmä.

antigeeli

Vituttaa toi DNA:n mainos missä alaikäistä tyttölasta ensin parutetaan ja sitten keski-ikäinen rintamakarkuri Afrikasta houkuttelee sen idyllisen korpimökin kuvilla luokseen. Tosielämässä se kohta löytyisi perse revenneenä laiturin alta.

Aivopesua

Vituttaa kaikki mainokset. Eikö niissä kaikissa jo ole mielikuva vaikuttamista, miten ihania ne ovat.

Anna-Maria Korhonen

Mitä opimme tästä, ainakin sen, että ei pidä sekaantua somaleihin. Tietysti olettaen, että kyseessä tosiaan oli joku kantaruotsalainen todistaja huumejutussa.

juhaII

Somalithan lanseerattiin suomessa suvakkien läµpimien sanankääntein “sovittelijoiksi”?!?!?!???
Kröhöm.

Kamelin ystävä.

Jaaha. Kommentini sensuroitu. No ei se mitään. Jatkan silti vittuiluani. Loppuun asti. Koskien vaikkapa Afrikan sarvea. Mikä ötökkä muuten työntää paskaa, kunnes se on tarpeeksi suuri?

Kumarrus ja pokkaus

Asia harvinaisen selvä.

ohi-sale

Koskahan alkaa svealaisten vastaisku vai oliko kohde joku afrokampauksen omannut? Lisää aseita somalipojille vaikka sitten valtion piikkiin, niin kesäteatteri muuttuu jännemmäksi.

Nih

“Turvapaikanhakijat ovat väkivallan uhreja, ei sen tekijöitä”
-Vastaanottokeskusten johtaja Minna Jussila-
“Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”
-Sisäministeri ja Kokoomusjohtaja Petteri Orpo 2015-

motivaattori

Tuollaista pajunköyttä on syötetty meille, jotta matumigraation vastustaminen ei kasvaisi liikaa.
YK:n Agenda 2030 vaatii mm. köyhyyden ja eriarvoisuuden poistamista. Sitä yritetään levittämällä kehitysmaalaisia vauraisiin maihin jolloin heidän elintasonsa nousisi sosiaaliturvan ja halpatyön ansiosta,
Syntyvyyden säännöstelystä tai tuon operaation massiivisista haitoista kohdemaissa ei mainita yhtään mitään.

Kilttimies

“… oli ruotsalainen nainen, mutta ihan tarkasti ei tiedetä mikä yhteys hänellä on ollut somaligangstereihin”

Luulisin nyt ensihätään ainakin sukupuoliyhteyttä…