Luleån murhan takana Rinkebyn somaleita

Luleåssa perjantaina tehty murha on osoittautunut teloitukseksi, jonka taustalla on Rinkebystä kotoisin oleva somalijengi Shottaz.

Perjantai-iltana ammuttiin Luleåssa 25-vuotias nainen kuoliaaksi. Teko tapahtui kevyen liikenteen väylän alikulkutunnelissa. Naista kohti ammuttiin useita laukauksia ja hän kuoli hetken päästä paikan päällä.

Poliisin mukaan nainen oli ”kohde”, eli teko ei ollut summittainen vaan suunniteltu murha.

Murhasta otettiin viikonlopun aikana kiinni 30-vuotias mies ja nyt poliisi on etsintäkuuluttanut muutaman muunkin henkilön epäiltynä osallisuudesta murhaan. Ainakin yksi etsintäkuulutettu on rinkebyläisjengi Shottazin jäseniä.

 

Uhriksi joutunut nainen oli ruotsalainen nainen, mutta ihan tarkasti ei tiedetä mikä yhteys hänellä on ollut somaligangstereihin.