Perheen autoa kohti ammuttiin Upplands Brossa

Maanantai-iltana tehtiin Tukholman länsipuolella Upplands Brossa merkillinen ammuskelu, joka on kirjattu poliisin vihkoon mm. murhan yrityksenä.

Homma lähti rullaamaan klo 19.00 aikaan Upplands Brossa sijaitsevalla Tegelhagenin asuinalueella. Toistaiseksi ei tiedetä montako, mutta useampi mies lähestyi pysäköitynyttä autoa kohti. Autossa oli perhe; mies, nainen ja sylivauva.

Miehet saapuivat auton läheisyyteen mopedeilla ja autoa kohti avattiin tuli. Ainakin kaksi-kolme henkilöä tulitti autoa kohti. Yksikään autossa sisällä ollut henkilö ei saanut osumaa, joitakin pieniä naarmuja rikkoontuneista ikkunoista. Mutta kuin onnen kaupalla kukaan ei saanut luodeista osumaa, vaikka autoon osui useita laukauksia.

Autoseurue pystyi jatkamaan matkaa ja he hakeutuivat läheiselle huoltoasemalle pyytämään apua.

Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä, joiden mukaan asemiehet suunnistivat suoraan autolle. Poliisi laittoi heti tiedon saatuaan valtavan operaation pystyyn ja yön aikana otettiin kiinni teosta epäiltynä kaksi noin 25-vuotiasta miestä.

Kiinnioton jälkeen tehtiin kotietsintä niin ikään Upplands Brossa sijaitsevaan autotalliin, josta löydettiin lisää aseita ja pommintekovehkeitä.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, mahdollisesti törkeänä ryöstön yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

Teon motiiveista on toistaiseksi vain arvailuja. Ei ole tullut esille, että perheen pää olisi ollut mukana jollain tavalla alamaailman toiminnassa. Näin ollen motiivi voisi olla kosto rispektin menetyksestä. Muutama kuukausi sitten Upplands Brossa heitettiin käsikranaatti perheen parvekkeelle sen jälkeen kun perheen isä oli nuhdellut nuorukaisia mölyävästä käytöksestä ja holtittomasta mopedilla ajelusta.

Tai sitten kohteena oli väärä auto.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hommanmaksaja

Näköjään “lopullinen ratkaisu” on tuon perheen kohdalla vain ajan kysymys ☹️☹️. Muuten ei rispektiä pelasteta.

Sami

Ampujaisten kohteena olevan perheen kannattaisi mahdollisimman pian hakea turvapaikkaa jostain turvallisesta maasta.

Pirtsakka

Mikähän se maa mahtaisi olla? Kunhan kysäisen…

Big l

Pohjois koreakin kuulostaa houkuttelevalta kuin ruotsi

Qroquius Kad

Kyllä siellä ainakin katuturvallisuus on valtavan paljon parempi kuin Ruotsissa, sillä liikennettä on hyvin vähän huomattavan leveillä kaduilla, joilla rikolliset eivät partioi vaan tulevat kerätyiksi talteen.

Jos pitää suunsa kiinni yhteiskunnallisista epäkohdista, on Pohjois-Korea ulkomaalaiselle suhteellisen mukava maa käydä. Asuminen on sitten jo toinen asia.

Kadarin Jaaaanos.

Kyllä se on Unkari. Pitäisihän sinun sen aikuisena tietää

Pirtsakka

Olipas jännä sattuma tuo nimimerkkisi. Nimittäin luin juuri tänään yhdestä maakuntalehdestä unkarilaisen, kauan Suomessa asuneen Kadarin vastineen samaisessa lehdessä aiemmin esitettyihin väitteisiin Unkarin tilanteesta. Luin sen viiteen kertaan yhtäsoittoa, ja olin ihan sivullisenakin ylpeä siitä, kuinka tämä Kadar nousi puolustamaan synnyinmaataan ja korjasi lehden toimittajan esittämiä väittämiä.
Joskus menneinä vuosina päässä kaihersi mieliteko ostaa pieni asunto Unkarista, mutta niin vain jäi ajatuksen asteelle. Harmitti jälkeenpäin, sillä tuolloin sieltä olisi vielä saanut ihan mukavan asunnon tai jopa talon edullisesti, rikkautta kun ei ole suotu.
Kadar-nimessä kuuluisi olla heittomerkki (sen verran osaan unkaria…) vaan laiskuuttani kirjoitan ihan suomalaisittain.
Olisi vaan pitänyt ostaa se asunto. Toisaalta, mitäs siitäkään tulisi jos kaikki “toisinajattelijat” häipyisivät muille maille vierahille. Meitä on aika paljon…vastusta löytyy.

Suomi Finland

Käy kyllä noita ampujia sääliksi kun joutuvat turvautumaan noinkin epätoivoisiin tekoihin ja oireilun ilmentymänä on rikollinen teko. Kumpa he vain olisivat saaneet yhteiskunnan apua riittävän varhaisessa vaiheessa.

Jotain vikaa tuossa perheessä täytyy olla, kun joutuvat oireilun kohteiksi. Heidän on täytynyt lietsoa jollain lailla lisää epätoivon tunnetta ampujiin ja näin ehkä he eivät ole tapahtuneeseen täysin viattomana.

Joka tapauksessa ruotsalainen yhteiskunta on suurin syyllinen. Yhteiskunta ei ole tarjoinnut auttavaaa kättään ja sosiaalituet ovat olleet liian pieniä, verhot ankeita ja betonikäytävät täysin sietämättömiä.

Suomi Finland

Olisiko perheen isää epäilty väärin äänestämisestä?

Tornion perintö

YK:n Agenda 2030 lupaa poistaa köyhyyden. Kyllähän se siitä hiukan vähenee kun kehitysmaalaisia tuodaan sosiaalitukien ja mahdollisen pienipalkkalaisuuden piiriin esimerkiksi tänne pohjolaan.
Seurauksena on tietenkin myös kulttuurin rikastumista mutta valtaosin ja primitiivisillä ja joukkoväkivaltaisilla piirteillä.

YKn agenda

Näyttää siltä, että YKn agendaan sisältyy rauhan tuhoaminen länsimaista.

Sami

Nooh, pojat on poikia. Kyllähän minäkin lapsena päristelin äänekkäällä mopolla. Silloin tällöin joku huomautti mopon melusta, mutta siihen aikaan kaikilla ikäisilläni mopoilijoilla oli selkäreppu täynnä käsikranaatteja, joita sitten heittelimme melustavalittajien parvekkeille sekä ikkunoistaan sisälle. Vieläkin kaipaan takaisin niitä huolettomia lapsuusaikoja, mopon pörinää, käsikranaattien jysähdyksiä sekä kalashnikovin pauketta.

pzkw

Juu… se villi nuoruus oli mahtavaa aikaa👍🏻😁

Sattuuhan noita

POJAT ON POIKII !!!!

h44

Olikohan Audimies ohittanut mopedit epäkunnioittavasti?

juhaII

Tyypeillä oli melkoiset hehtaari pyssyt kun kuin ihmeen kaupalla autossa olijat selvisivät kunnon verilammikoilta!

Anna-Maria Korhonen

Joskus 90–luvun alussa Uuden Vuoden jälkitunnelmissa heitettiin ohiajavasta autosta paukkupommi jalkoihini. Olisi pitänyt kaivaa kalashnikov takin sisältä ja laskettaa sarja kohti. Mutta tuolloin olin kulttuurisesti köyhä rasisti ja jatkoin matkaani.

Sosiologi

Aftonbladetin tietojen mukaan miesten tarkoituksena oli ryöstää autossa matkannut perhe.

Hommanmaksaja

Ja perhe ei suostunut “yhteistyöhön”!!!!! Ei ole näköjään rasismilla rajoja, toivottavasti ampujat saavat tukea ja pullaa….

Joppos123

Taitaa svedustanian unelma sähköautoista kariutua siihen, että kansa vaihtaa panssaroituihin kulkupeleihin malliin Meksiko.

Hyvin menee

Sillä lailla, nyt saa jännittää autolla ajamista Ruotsissa ja sen lisäksi oltava valmiina maastoutumaan puistonpenkin taaksen tarvittaessa.

Kilttimies

Hyysärissä 4.82015 oli Kolumni: Sotatanner – raportti Malmön monikulttuurisesta helvetistä
Toimittaja Maria Pettersson kävi heinäkuussa Malmössä. Tässä matkaraportti – ei herkimmille.
(https://dynamic.hs.fi/a/2020/malmo/)

Vieläköhän tyty kirjuittelee tuollaisia🤔

Matut on uusi Nokia

Luulisi tuollaisten puolisatujen julkaisemisen karkottavan Hesarin tilaajia.

Toivo Mennyt

Ruotsin hallitus on efterbliven/jälkeenjäänyt/kehitysvammainen, siksi tilanne on mikä on. Kaikki mitä hallitus tekee tulee liian myöhään ja on liian lievää, rikollisilla on aina etumatka ja tekevät paljon pahaa sillä välillä kun hallitus pohdiskelee, keskustelee ja tuottaa/lähettää paperikasoja edestakaisin.

Esim. vuoden 2015 matustrategia olisi pitänyt olla valmiina plakkarissa jo ainakin vuotta aikaisemmin. Jos uusi vyöry tulee ei hallitukseen voi luottaa, se on yhtä huono kuin ennenkin, siellä on samat naamat, samat kyvyt eli samat pellet. Se tekee samat virheet- tai vielä pahemmat- yhä uudestaan. Jos 2022 syksyllä sossut saavat jatkaa on kaikki toivo mennyttä.