Kristianstadissa triplamurhan yritys

Tiistain sotaoikeudenkäynti käytiin Kristianstadissa. Kolme henkilöä yritettiin murhata, mutta homma jäi yritykseksi. Kaikki tarkoitetut murhatut jäivät henkiin.

Hommaa lähdettiin polkemaan joskus klo 16.00 aikaan tiistai iltapäivällä. Pistoolit kaivettiin esille ja alkoi silmitön ammuskelu. Yleisellä paikalla keskellä kaupunkia pahimpaan ruuhka-aikaan.

Poliisi sai luonnollisesti useita soittoja asiasta. Kun partiot pääsivät pelipaikoille, niin kylä keskustan laitamilta kerättiin ambulanssiin kolme miestä, 20-, 30- ja 60 vuotiaat henkilöt.

Ihan tarkkaan ei vielä tiedetä millainen ammuttujen ja ampujien välinen suhde oli. On kuitenkin ihan selvää, että jotain on tapahtunut, sillä triplamurhaa ei ihan kevyin perustein tehdä.

Kristianstadissa ammuskelitiin myös maanantaina. Tuolloin yksi henkilö sai polvitönkön eli tönärin.

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sirpa-Tuula

Varman taas ÄÄRIOIKEISTO yritti tappaa viattomia ahkeria työssäkyviä kaikkia kunnioittavia muslimeita!!!!! HÄVETKÄÄ NATSIT!!!!!!!

Mokutron

Jåå, karmeaa. Äärioikeistolaiset kuolemanpartiot väijyvät kunniakansalaisia kaikkialla pistoolien, rynkkyjen, kranujen, ja pommien kanssa.

Löhverön hieno maa

Yksi uhreista on 64- vuotias nainen!

Sami

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä kyseinen nainen on koko ikänsä äänestänyt Ruotsin kehitysmaalaistamisen puolesta, ja tulee äänestämään jatkossakin. Toivotan hänelle onnea, -hän tarvitsee sitä selvitäkseen “unelman täyttämästä” arjesta.

Turisti

Elokuu lähtenyt komeasti käyntiin! Tilastot uusiksi.

kari ilmarinen

Poliisin mielestä tässä on tapahtunut vain “suuri takaisku” (muuten hienosti sujuvalle?) poliisityölle. Eiköhän tämä ole jo ihan normaalia Ruotsin arkipäivää, osumatarkkuus vain surkeaa kuten useimmiten. Nythän ne yrittää tosin ottaa armeijaan niin naiset, htpq:t kuin jihadistitkin eli kyllä se siitä.

Kukavaan

Ovatko tiedossa ampujien ja uhrien väritykset. Oletan ilman muuta, että kyseessä olivat huippuosaajat. Mutta olivatko lähi-itäläisiä vai afrikansarvelaisia.

Polvitönkkö lienee parannettavissa. Keinonivel polveen, lasku veronmaksajille ja taas mennään, voi vaikka pelata palloa.

Anna-Maria Korhonen

Jos tekijät olivat kantaruotsalaisia niin pitänee alkaa uskoa kansallishenkeen tai johonkin muuhun laumamentaliteettiin Kun kansallishenkeen tai kollektiiviseen mentaliteettiin alkaa suodattua primitiivisiä toimintamalleja niin kohti kehitysmaata mennään.

Anna-Maria Korhonen

Rikosuutisten mukaan tekijät ovat alaikäisiä, joten taitaa sataa moniosaajien laariin jälleen kerran.

https://rikosuutiset.fi/kristianstadissa-tapahtuneesta-ampumisesta-epaillyt-ovat-alle-18-vuotiaita/

juhaII

Tässä kyllä oppii Ruotsin maantietoa kuin koskaan koulussa, jossa raavittiin pulpettiin “kirkkoveneitä”, joka taasen nykykoulussa on oma oppiaineensa.

Antti Tifa

Tapahtui Gammelgårdin kauppakeskuksessa ja sen ulkopuolella. Alueen huumekaupan hallinnasta kyse. Paikallisen poliisin voivottelu siitä kuinka ampujaiset tällaisella paikalla ovat “oacceptabelt” hieman huvittaa. Vähän sivummalla missä ulkopuolisilla ei ole riskiä saada osumaa ovat paljo hyväksytympää ampujaista ? https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/polisen-skjutningar-pa-allman-plats-okar