Taas uusi ampujainen, tällä kertaa kaksi sairaalaan

Linköpingissä Bergan keskustassa aloitettiin sotatoimet klo 19.00 aikaan ampumalla kaksi ihmistä sairaalaan. Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni.

Linköpingin Bergan ostoskeskuksen kupeessa kaivettiin pistoolit esille klo 19.00 aikaan, kun kaksi vihamielistä poolia kohtasi. Kaksi nuorukaista kaivettiin pensaikosta kadulle ja edelleen ambulanssiin ja sairaalaan hoitoon vakavien ampumahaavojen takia. Poliisin mukaan tilanne sairaalassa on kriittinen, joten on mahdollista, että illan ja yön mittaan lauletaan vielä haikeaa hoosiannaa d-mollissa.

Homma alkoi keskellä ostoskeskuksen vilkasta parkkipaikkaa, kun yhtäkkiä alkoi paukkumaan. Paikalla oli kymmeniä ihmisiä todistamassa tapahtumaa. Vielä enempi ihmisiä kuulu laukaukset, joita tietojen mukaan ammuttiin ainakin kymmenkunta.

Poliisilla on tällä hetkellä jättimäinen operaatio päällä ja alue on eristetty ja kadut suljettu.

Ammuskelu oli jo kolmas vastaavanlainen tapahtuma muutaman viikon sisällä kyseisellä alueella. Kohtalon ivaa on, että ampuminen tapahtui tarkasti läheisellä kadulla, jonka nimi on Tarkka-ampujan katu.

Toistaiseksi asiasta on vähäisiä tietoja, mutta seurataan tilannetta. Homma voi muuttua tuplamurhaksi. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

Tahti alkaa olemaan nyt sen verran kovan puoleista, että tarttis jottain teherä.

 

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tahti on sen verran kova että kyllä hirvittää, jos tuo touhu leviää tänne. Onhan täällä Suomessakin jo ammuskeltu kulttuurin rikastumisen seurauksena, mutta tahti kun kiihtyy Ruotsin mittoihin, niin silloin monikulttuuristumista voidaan pitää erinomaisesti toteutuneena. Vaikkakin se erinomainen safkanlaittotaito oli se mitä jakkukalkkunat odottivat.

Kaksi kovan luokan virhettä:

– liian nopea maahanmuutto
– liian paljon maahanmuuttajia vieraista kulttuureista

Pirtsakka

Ei lohduta edes se, että vuoden 2015 syksystä lähtien tavalliset kansalaiset ovat yrittäneet hillitä tätä holtittomuutta eri tavoin. Ei lohduta sekään, että nyt voisi sanoa ”mitäs me sanottiin”. Itse olen lähestynyt kirjeitse tai s-postitse erinäisiä tahoja saadakseni vastauksia asian tiimoilta heränneisiin kysymyksiin, mutta sekin aktiivisuus on osoittautunut turhaksi ajan haaskaukseksi. Ei tule vastauksia. Kuitenkin olen kirjoittanut ihan asiallisesti. Tällä hetkellä on pelottavan hiljaista, johtuneeko siitä että pahempaa on odotettavissa tai siitä, että asioista halutaan vaieta. Onneksi on olemassa joitakin rohkeita, jotka pitävät päänsä ja meidät ajan tasalla. Yksi niistä on tämä meiän isäntä Paavo, siitä kiitos ja kumarrus.

Tavan töllääjä

Yle pitäs lopettaa ja Paavo tilalle. Tulis uutta perspektiiviä nykyisen sensuuriuutisoinnin tilalle. Nyt eläkeläisetkin haluavat tätä. Eivät erota maahanmuuton lajeja. Kuvittelevat että tämä on välttämättömyys tai emme tule toimeen. Tosin jos totuus nykyisten hallituspuolueitten toimista tulisi julki romahtaa kannatus entisestään. Varsinkin demareilla. Kehitysmaalaisten tuomat ongelmat julki. Ja härski rahansiirto kotouttelussa.

Kukavaan

Ruotsi ei petä ! Uutisvirta jatkuu turvallisen samanlaisena.

Puukotuksia itiksess

Suomi kirii ….

Tepe

Kotoutus on epäonnistunut täydellisesti! Suvakkisiiderivalaiden olisi pitänyt järjestää ammuntakursseja ja -koulutusta niin näin ei olisi tapatunut. Ammutut olisi Monosen hellässä hoidossa eikä sairaalassa. Pitäisikö sairaalaan tuodut huonosti ammutut mutukat ”posauttaa” sairaalan ovella niin homma hoituisi ja terveydenhuollon resursseja ei hukattaisi pkssakkiin.

Kalamies

Kiitos juutalaisten

Halle

Hoosianna kulkee duurissa, prkl.