Uusruotsalaisia nuoria otettu kiinni Kristianstadin ampumisesta

Tiistainen Kristianstadin ammuskelun taustat ovat selviämässä. Mukana ammuskelussa oli alaikäisiä kehitysmaista tulleita nuorukaisia. Kolme nuorukaista on pidätetty.

Tiistaina Gamlegårdenin ostoskeskuksessa ilma oli lyijypitoista. Kolme nuorukaista, joista kaikki kehitysmaista tulleita sotapakolaisia, alkoivat ammuskella ympäriinsä.

Ammuskelussa loukkaantui vakavasti 20- ja 30-vuotiaat miehet ja reilu 60-vuotias nainen. Kellään osumaa saaneilla ei ollut mitään tekemistä alamaailman kanssa vaan olivat ns. väärässä paikassa väärään aikaan.

Luultavasti kohteina on ollut muita suurin piirtein ammuskelijoiden ikäisiä kehitysmaista tulleita nuorukaisia, mutta nuorilla miehillä sihti on ollut heikonpuoleinen ja kun heittolaukauksia on ammuttu, niin kuti voi mennä mihin suuntaan tahansa.

Kiinniotetut jorkit tunnetaan pikku gangstereina, joilla elämässä on haaveena olla iso gangsteri. Kristianstadissa, kuten kaikkialla muuallakin Ruotsissa, vanhemmat gangsterit palkkaavat näitä alaikäisiä nuoria ampumis- ym. muihin hommiin, sillä heillä ei ole kasvanut vielä ymmärrystä seurauksista. Vanhempi jorkki saattaa hetken miettiä, että miten ampuu ja missä ampuu, mutta tällainen 15-17-vuotias nuori on vain niin täynnä gangsterihaavettaan, että ampuja tulee miten sattuu.

Ampumisen jälkeen oli heti tiedossa keitä ammuskelijat ovat. Teosta kiinniotetut kolmen nuorukaista ovat näkyviä henkilöitä nuorten keskuudessa, sillä Kristianstad ei ole kovin iso kaupunki.

Koulun opettajat ovat pohtineet, että koulun alku voi aiheuttaa ongelmia, sillä kaupungin nuoriso on käymistilassa ampumisten takia.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

Koulun alku on aiheuttanut käymistilaa myös Itäkeskuksessa, jossa kolme henkilöä on haavoittunut jonkinlaisessa puukotusvälikohtauksessa. Osapuolet ovat valtamedian mukaan aikuisia, mutta ehkä heillä on alkamassa Suomen kielen kurssi tai ydinfysiikan tohtorin opinnot yliopistossa.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008174535.html

Sami

Itäkeskuksen Tallinnan­aukio on nykyään “Talebanaukio”

Suomi Finland

Kaikki on koronan syytä. Muuten ällät paukkuisivat syksyn kirjoituksissa kuin tyhjää vaan ja kosmologian opintojen lomassa ammuskeltaisiin harrastuksena säähavaintoraketteja jollain syrjäisellä aukealla.

Joulun alla raketit saavuttaisivat jo kiertoratanopeuden ja Elon Musk vihertyisi kateudesta.

Voi nuorukaiset… mikä potentiaali meneekään teissä hukkaan.

ohi-sale

Ei todellakaan.

juhaII

Somalialainen äiti muutama kuukausi sitten häntä haastatelleelle toimittajalle, että hänen poikansa karkoitettaisiin somaliaan, jolla jolkki säästyisi rikolliselta uraltaan “kansankodissa”!

Mutta enemmän luottaisin ruotsalaiseen “panssarikauhuun” nimeltä Stefan Löfven (sosiaalisen konstruktion puolue), joka maan tosiasiallisaena? johtajana vastaa Ruotsin vastaisesta onnesta ja menestyksestä!

Mutta eipä tarvitse täältä Suomestakaan paljoa nilviä, sillä YYA-sopimus tuntuu toimivan, sillä perin itsellisillä poliitikoilla siunattu maamme jäljittelee naapurimaamme liikkeitä kuin ikirakastuneen Albatrossit konsanaan!

Sami

Juu, myös varallisessa englanissa kehikset lähettävät lapsiaan vaaralliselle matkalle takaisin kotiin turvalliseen Afrikkaan.

Mielestäni vihervasukkiavustusjärjestöt voisivat avustaa Somaleita takaisin kotiin, mutta mikälie rasismi vihervasukkeja estää auttamasta Somalialaista takaisin kotiin?

“Hundreds of British teenagers are being sent by their parents to East Africa to avoid knife crime in the UK, representatives of the Somali community say. Why are they taking this drastic choice?”

“London teens sent to Africa to escape knife crime”

“He was safer there [in Somaliland] than he was here… 100% more safe than in London.”

BBC News: 28 May 2019

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Oloneuvos

Hienot sandaalit läpsyttelijällä.

Kukavaan

Kristiansandin ampujiksi epäillyt on päästetty vapauteen, kertoo Samnytt 5.8.2021 19:45. Syyttäjä Johan Eriksson päätti asiasta.

“Samtliga misstänkta för blodiga skottdramat i Kristianstad släpps”
https://samnytt.se/samtliga-misstankta-for-blodiga-skottdramat-i-kristianstad-slapps/