Tukholmassa pari ammuskelua, yhdelle vakavia ampumahaavoja

Ruotsissa on tällä hetkellä niin kova ampumistahti, että on jo ihme, että poliitikot ja valtion johto ei millään tavalla reagoi asioihin. Viime yönä ammuttiin taas yksi henkilö kyläilemään taivaan porteille.

Poliisi ja pelastuslaitos sai ilmoituksen ampumisesta Tukholman Hässelbyssä perjantai iltana hieman ennen puolta yötä. Ambulanssi oli paikalla ensin ja pensaikosta löydettiinkin tajuton, mutta hengissä oleva henkilö.

Luoteja oli osunut useita molempiin jalkoihin. Viimeisten tietojen mukaan henkilön on vielä hengissä, mutta tila kriittinen. Voi siis olla, että matkaa varten joudutaan vielä hankkimaan matkustustodistus negatiivisesta koronasta, jos Pyhä Pietari kyselee näitä todistuksia rajan pinnassa.

Osumaa saanut henkilö oli parikymppinen pikkugangsteri. Ampujista ei ole vielä tietoa, mutta useiden henkilöiden nähtiin poistuvan paikalta.

Hässelby kuuluu Tukholman lounaispuolen lähiöihin Vällingbyn kanssa. Hässelby on viime vuosien aikana kohinalla noussut ongelmaisten maahanmuuttolähiöiden listalle.

 

Tukholmassa on ammuskeltu muuallakin, Tenstassa. Siellä kaksi vihamielistä poolia kohtasi ja ammuttiin useita laukauksia. Tällä kertaa sihti oli vinossa eikä osumaa saatu.

Tenstan ammuskelu tapahtui kymmenen aikaan perjantai-iltana, joten kaduilla on varmasti ollut paljon porukkaa todistamassa tapahtumaa.

 

11 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gangstanassikat
Gangstanassikat
8.8.2021 11:12

Jo kahdeksanvuotiaat matunassikat tuumaavat ettei koulu ja työnteko ole heitä varten ja päättävät tulla gangstereiksi. Yhdeksänvuotiaat toimivat 16-17- vuotiaitten matugangstereiden ase- ja huumevarikkona sekä kuriirina, kertoo Sollentunan paikallispoliisialueen pomo Bohman (SVT).

Pellejönssit
Pellejönssit
7.8.2021 19:28

Kaikki tietävät että Ruotsissa on kaikkein aikojen heikoin hallitus, aivan historiallisen heikko. Hallituskin tietää sen, siksi on hiljaa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
7.8.2021 19:00

No, jos uhri jää henkiin, hän voi säveltää karusta kohtalostaan Euroviisubiisin ja esittää sen tuulikoneen säestyksellä.

Daavidin poika
Daavidin poika
7.8.2021 17:51

Me muut pohjois-euroopan kansalaiset olemme olleet aina Ruotsalaisille täyttä ”skeidaa” Meikäläisellä on ikää sen verran, mutta haluaisin vielä nähdä miten tässä Ruotsin kiehunta tilanteessa tulee käymään. Tilanne Ruotsissa on kuitenkin niin paha kansalaisten oikeusturvasta, että oikein pelottaa. On vai ajan kysymys koska Ruotsin armeija ottaa haltuunsa kaikkien suurkaupunkien kadut.? Uskokaa vain, näin tulee vielä käymään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
7.8.2021 18:51
Vastaa...  Daavidin poika

Ensin pitäisi löytää sille Ruotsille sellaiset puolustusvoimat, jotka tuollaiseen pystyisivät. Sen jälkeen pitäisi löytää sellaiset poliitiset johtajat, korjaan valtiomiehet, jotka antaisivat puolustusvoimilleen sellaisen käskyn.

Ruotsissa ei ole mitään näistä.
Mikään ei viittaa siihen, että enää olisikaan.

Erinomaisen kovasti toivoisin, että asiat olisivat toisin, mutta ne on sallittu luhistaa tähän luiskaan, josta ei enää nousta.

Jesse
Jesse
8.8.2021 11:45
Vastaa...  Daavidin poika

Ruotsin armeija eli kodinturvajoukkoineen alle 60000 henkilöä ei ota mitään haltuun.

Tavan töllääjä
Tavan töllääjä
8.8.2021 19:28
Vastaa...  Jesse

Pelkästään sossua saavia matuja on 700 000. Suurin osa lie kehitysmaalaisia.

seant
seant
7.8.2021 12:47

Nyt selvinnyt syy:
Sillä Ruotsin demokraatit voivat olla monien Ruotsin ampumien takana kertoo DN eläkkeellä oleva toimittaja Sven Gustavsson.
– Heidän maailmankatsomuksensa hyötyvät kaikista näistä traagisista ampumisista.

Suomi Finland
Suomi Finland
7.8.2021 11:35

On häpeällistä, että paskiaisia ei laiteta kuriin kertaheitolla kovalla kädellä. Muiden ihmisten elämä menee todellakin täysin pilalle, jos on koko ajan pelko perseessä, että koska sattuu osumaa omalle kohdalle ihan silkasta ’vahingosta’.

Mikä oikeusvaltio tuo tuollainen on, jossa kehitysmaa on tullut kolkuttelemaan porteille?

Pikkugansterit lakkaavat iheilemasta isoja ganstereita vasta, kun isot gansterit hoidetaan pois lopullisesti. Halvemmaksi tulee, jos niille lätkäistään elinkautinen ilman mitään keinoa päästä takaisin siviiliin.

Kaupunkiammuskelusta pitäisi tosiaan rangaista erittäin ankarasti ja aloittava osapuoli ansaitsee tosiaan sivullisiin kohdistuneeseen vaaran aiheuttamisesta elinkautisen. Itseään puolustanut taho tietenkin pitää päästä vähemmällä, mutta jos kyse on rikollisjärjestön jäsenestä, niin 15 – 25 vuotta minimissään.

Last edited 3 months ago by Suomi Finland
Sami
Sami
7.8.2021 14:28
Vastaa...  Suomi Finland

Ruotsissa ei ole poliittista tahtoa myöntää edellisten vuosikymmenien aikana tehtyjä virheitä.

Kun ei ole tahtoa myöntää virheitä, ei ole tulossa muutosta parempaan.

No entäs äänestäjät? Ruotsalaiset äänestäjät ovat tyytyväisiä, eivätkä katso olevan tarvetta muutokselle äänestyskäyttäytymisessään. Mistä tiedän? No ruotsalaisten puolueiden kannatusmittauksista.

Ruotsin kehitysmaalaistumiselle ie ole tulossa loppua ainakaan seuraavan kymmenen vuoden aikana, koska poliittinen suunanmuutos tapahtuu hitaasti, ja vaatii ainakin 30 vuotta.

Seuraavan 30:n vuoden aikana Ruotsi muuttuu jengien, muualta tulleiden heimojen, kansojen sekä eri uskontokuntien valtataistelutantereeksi. Valtataistelu tulee olemaan karu, koska kehikset taistelevat vieraalla maalla, eivätkä välitä Ruotsista edes punaisen puupennin vertaa, vaan tuhoavat kaiken aivan surutta raunioiksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
7.8.2021 18:54
Vastaa...  Sami

Mikä ikävintä, Ruotsi on meille suomalaisille aikakone, joka näyttää reaaliaikaista tulevaisuuttamme.