Maanantain saldo: 2 murhaa ja 2 murhan yritystä

Hautausurakoitsijoilla on ollut kiireinen maanantai. Kuolleita ihmisiä on löytynyt pelloilta ja metsistä ja poliisi tutkii ainakin kahta kuolemaa murhana tai tappona.

Enköpingissä ohikulkija ilmoitti poliisille maanantai-iltana, että oli havainnut pellon reunassa kuolleen henkilön. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että tapahtumapaikka- ja olosuhteet olivat sellaiset, että kuolemantapauksessa epäillään rikosta.

Asiaa tutkitaan murhana, ketään ei ole otettu kiinni eikä asiasta toistaiseksi tiedetä vielä muuta.

Aikaisemmin päivällä niin ikään ohikulkija huomasi Tukholman Hässelbyssä metsälämpäreessä kuolleen henkilön.

Poliisi eristi alueen ja aloitti tutkinnan. Tässäkin olosuhteet vaikuttivat sellaisilta, että asiaa alettiin tutkimaan murhana. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

Klo 17.00 aikaan Tukholman naapurissa Nackassa tapahtui vielä murhan yritys. Poliisi sai hälytyksen Ormingessa sijaitsevaan huoneistoon, josta löydettiin vakavasti loukkaantunut nainen. Poliisi ei ole kertonut mitä on tapahtunut, mutta asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Teosta epäiltynä on otettu kiinni kolmikymppinen mies.

Aikaisemmassa artikkelissa olikin jo maininta Göteborgin ampumisesta, joten hurjanpuoleinen viikon aloitus.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Elekää hättäilkö

Ilmoittamiskynnys on vain madaltunut.

Sami

Juu, kyllähän minä muistan omasta nuoruudestani kun naapurikadun sällejä ammuskelimme hengiltä ja ryöstelimme heidän sisariaan, sekä puskaraiskailimme heidän siskojaan, äitejään ja mummojaan.

Ei silloin kukaan ilmoitellut ampumistamme puskassa mätänevistä ruumiista, ryöstöjemme uhreista eikä raskaamistamme naisista.

Edelleen kaipaan niitä huolettomia nuoruusaikoja, veitsien välkettä, ruudin katkua ja ampumiemme kuolemaa tekevien valitusta.

Toista on nykyaikana, huonot ovat ajat nykyisin, vähäkin jos keppostelee, poliisiautot ja helikopterit pörräilevät siellä-sun-täällä -mutta onneksi katsovat aina muualle, etteivät tule tuomituksi rasismista ja tule oman yhteiskuntansa ulkopuolelle sulkemaksi kamalina Natseina. 🙂

Teppo

Ja: Ampuuhan ne ruotsalaisetkin & yksittäistspauksia noista on jokainen kun oli vain yksi raato per paikka.

rocky

Tämä on sitä vihreää vastuullista tappamista kun tehdään se metsissä ja pelloilla.

Teppo

Vihreää siirtymää kun pääsee hengestään kauniin luonnon keskellä. Digiloikkaakin on mukana kun loikkaa toiseen ulottuvuuteen.

Lii Mulko

Ehkä tämä on ”sitä parempaa” tappamista?

Teppo

Isot onnittelu naapuriin upeasta viikon aloituksesta!!!

Metanord

Kamalaa ympäristön roskaamista jättää kuolleita muslimeita luontoon haisemaan.

Great White Satan

2 kuollutta. Eli 2 miljoonaa EUROA ruotsi säästi tällä kertaa. Lisää siihen vielä kaikki muut kustannukset ja kärsimykset muille jotka nämä rikolliset aiheuttavat elämänsä aikana. Kertokaapas miten tämä heidän kuolemansa on millään muotoa huono asia? Näin kylmä, mutta järkevä sekä realistinen asenna täytyy olla vuonna 2021 kun kaikki asiat on mennyt päin helvetin vittua.

Daavidin poika

Taisi myös viime viikon maanantai lähteä käyntiin samoissa merkeissä. Jotenkin vain tuntuu, että he saavat hyvän mielen kun saa murhattua vasta klaanin ”varjoja”

Budjetti-hiiri

”2 murhan yritystä”
Siinä on juuri sitä yrittäjyyshenkeä, jota kykypuoluekin Suomeen halajaa.

Pikku palkinto

Murhan yrityksestä pitäisi aina palkita kun tekijänä on paskajalka ja kohteena samanlainen,
voisi vaikka korottaa perustoimeentulotukea 3kk ajaksi kannustimena.

Tuo olisi ns. ennaltaehkäisevää työskentelyä jolla saisi pidettyä kirvojen ja rottien määrää sen verran alhaisena että kansantalous ja turvallisuus ei niin kärsisi.

Peltoinsinöörit

Nyt on maajussitkin sotkettu kuvioihin, nimittäin uusin muoti on ”pellolta (tai pellon ojasta) löydetty vainaja”. Lieneekö joku nettifilmi antanut inspiraatiota?
Maajussi voi hakea EUltä korvausta työansion menetyksestä poliisien touhutessa pellolla.

Ensin tilataan netistä, Slovakiasta tms blokkimaasta, startti- tai kaasupistooli ja sitten puuhastellaan se ampumakuntoon keharisimmut killissä. Sitten pellolle! King of the Kings!

HyvaJatkaa

Tätähän ne hallitushuuuorat on ulisseet Suomessa; maatalouden pitää vähentää päästöjä ja peltoja pitäisi valjastaa hiilen sidontaan. Ruotsissa tuo on jo arkipäivää: Suuri päästölähde kehitysmaasta tullut luku- ja kirjoitustaidoton rahaton köyhä aiheuttaa verorahoilla sponssatulla kerskakulutuksellaan valtavat päästöt. Vihreä siirtymä: Jorkki peltomullassa ja päästöt siltä kaverilta väheni radikaalisti.

Eksoottinen peltotyö

Pellonojasta löytynyt ruumis oli nainen. Pellolta löytyi myös lasten vaatteita ja vaatteita muovipussissa. Tämä lienee urbaanin parvekelennon ruraaliversio?

Anna-Maria Korhonen

Mietin sitä, miltähän normikansalaisesta tuntuu bongata jollain iltakävelyllä ruumis jostain pelto-ojasta. Entä, jos alkaa löytää niitä vähän väliä. Tottuuko asiaan niin, että tunne on sama kuin aktiivisella sienestäjällä, joka löytää syksyn ensimmäiset sienet. Taikka innokas marjastaja havaitsee puolukoiden poskien alkavan punoittaa. Vai hiipiikö selkäpiitä pitkin tunne lähestyvästä katastrofista.