VIDEO-EXTRA Tenstan ampumisesta

Oheinen lyhyt videonpätkä on klipattu pidemmältä filmiltä, kun ensimmäiset silminnäkijät saapuvat paikanpäälle rappuun, jossa ammutut retkottavat. Tuossa vaiheessa kuoleman pikajuna on käynyt jo pysäkillä eikä mitään ole tehtävissä. Pätkä antaa hyvän kuvan mitä ruotsalaisissa maahanmuuttajalähiöissä tapahtuu. Kehitysmaista tulleet nuorukaiset juoksevat pistoolit ojossa tappamassa toisiaan ihmisten nurkkiin.

HUOM!! Ei kannata katsoa filmiä jos on heikko happi, pätkä voi olla raa´ an puoleinen, vaikka siinä ei varsinaisesti näy mitään erityistä. Ainoat sanat mitä videolta kuuluu on ”Precis” eli ”aivan”.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.