Taas uusi ammuskelu, yksi hengiltä

Tällä kertaa ampujaisia käytiin Tukholman etelänaapurissa Botkyrkassa, eli samassa kunnassa, missä Pt-median pääpaikkakin sijaitsee. Yksi nuorukainen saatiin hengiltä.

Sotatoimet Botkyrkan jättimäisessä maahanmuuttajakeskittymässä Fittjassa aloitettiin klo 23.00 aikaan. Kaksi vihamielistä poolia oli ottanut itselleen viikatemiehen roolin ja alkoivat ammuskelemaan toisiaan kohti.

Tapahtuma oli keskellä Fittjan kylänraittia. Kun lippaat oli ammuttu tyhjiksi, niin osapuolet poistuivat paikalta, jos voisi sanoa, niin kuin pieru Saharaan.

Poliisi saapui paikalle ja kun pensaat tarkisteltiin, niin sieltä löytyi yksi henkilö, joka neuvotteli Pyhän Pietarin kanssa matkalippuja kuoleman pikajunaan. Poliisi, eikä ensihoito ollut tälläkään kertaa konduktöörinä, sillä niillä ei ole auktoriteettiä näihin k.u.o.l.e.m.a.a.n liittyvissä asioissa.

Poliisin tehtäväksi jäi lähinnä tiedottaa itkeville omaisille, että Ruotsin maahanmuuttolähiöissä on taas tapahtunut ”kabulit”. Tai tarkasti ottaen ”mogadishut”, sillä uhri, tai pikemminkin kohde on saapunut Ruotsiin sieltä suunnalta.

 

 

Tämän näköinen jorkki pääsi eilen hengestään. Kuoleman pikajuna pysähtyi pensasaidan juurella ja noukki nuorukaisen kyytiin.

Kommentti: Tukholman alueelta nousee usein esille Järvan lähiöt Tensta, Rinkeby ja Husby, mutta aivan yhtä pahoja alueita ovat Botkyrkan Hallundan alue; Norsborg ja Fittja. Botkyrkaa voisi verrata Espooseen tai Vantaaseen, joissa ei ole yhtä kaupunkikeskittymää, vaan kaupunki koostuu useista kaupunkilähiöistä.

Botkyrkan maahanmuuttajaprosentti on jotain 55% luokkaa. Itse asun Tumbassa, tai tarkasti ottaen Solbon ”ruotsalaisalueella”. Tälläkin alueella kehitysmaista tulleet maahanmuuttajat näkyvät selvästi kaupunkikuvassa, mutta voisi sanoa, että täällä asuvat ne ns. mukavat mamut (kuten itsekin. Toim. huom!) Solbo on rauhallista aluetta, joissa suurimpia keskustelun aiheita ovat koiran jätökset ja talojen kattojen vuosihuollot.

Mutta jo muutaman kilometrin päässä Hallundan maahanmuuttajakeskittymässä kaupunkikuva muuttuu aivan toisenlaiseksi. Jos Solbossa 80 % ihmisistä ovat ruotsalaisia (tai suomalaisia) niin Hallundassa 95 % ihmisistä ovat kehitysmaista tulleita ns. pakolaisia.

Mikä funktio tällaisella on? Siihen en ole pystynyt vastaamaan.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII

On vain ajan kysymys milloin täällä on aivan samanlaista ja tavallaan on jo, mutta se odottaa vain lopullista puhkeamistaan.

Suomi Finland

Niin se menee. Ruotsi yritti luoda humanistista suurvaltaa, mutta loikin nuorukaisille helvetin.

Ja luonnollisesti helvetti on luotu myös niille yrittäjille, jotka nyt makselevat suojelurahoja.

Onkohan tämän politiikan tarkoitus jollain lailla vähentää rasismia? Jos sellainen ajatus onkin ollut, niin sekin menee pieleen. Kotoutuminen voi jatkua ’kotoutumisena’ satoja vuosia ja sekin on täysin niitä realiteetteja, jotka ovat havaittavissa nykypäivänä.

Kari Ilmarinen

ei ne halua kotoutua – he haluavat dominoida. Todistusaineisto löytyy suoraan Koraanista. Halusi tai ei..

Vesa

Yksi korjaus tai kysymys: muslimit tuskin neuvottelevat pyhän Pietarin kanssa, mutta kenen kanssa ne kuvaannollisesti neuvottelevat? Loppui tähän meikäläisen islamtuntemus. Kai kuitenkin kolkuttelevat paratiisin portteja, vai onko toisiaan tappavailla muslimeilla kuumat oltavat myös tuonpuoleisessa? Ellei ampumarapauksessa kyseessä ole olleet sitten syyrialaiset ortodoksit, mitä hiukan epäilen…

Qroquius Kad

Muslimeilla Pietarin virkaa toimittavat nämä kaksi kaveria:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Munkar_ja_Nakir

Kuten aavikkouskonnon yleisilmeeseen sopii, he ovat vähän tylymmänpuoleisia neuvottelijoita.

Vesa

Kaikkea tässä oppii. Tuostakin saisi aikaan hyvän jutun.

Qroquius Kad

Se on tylymmänpuoleinen, mutta islamin tuntien saattavat kyllä olla tyhmänpuoleisiakin.

Dan Wesson

No mutta siellähän se sanotaan: ”Jos hyvät teot ovat painavampia, matka jatkuu paratiisiin, muuten jälleensyntymiseen, jota kuvataan sanalla ”helvetti”.

Onkohan niillä joku väärinkäsitys omasta uskonnostaan? Talipäiden sun muiden tekemisiä katsellessa voi päätellä, että ne tyypit joutuvat joka kerta helvettiin, ja paratiisin neitsyet jäävät haaveeksi. Ei ihme että ne ovat aina niin kovin kärttyisiä…

rocky

Mitä sitten kun se ensimmäinen neitsytsatsi on kerran käyty läpi,sittenhän ne eivät enää ole neitsyeitä.Tuleeko uusisatsi vai joutuuko tyytymään vähän käytettyihin?

Qroquius Kad

Kaipa ne uudelleenneitseytyvät joka kerran jälkeen, joskin koko juttu on moneen kertaan mainittu käännösvirheeksi:
”neitsyet” olisivatkin todellisuudessa vihreitä rypäleitä.

rocky

Ei ole sitten häävi paratiisi jos joutuu nussimaan viinirypäleitä.

Suomi Finland

No mitä luulet tapahtuvan, jos kysäisen ajan tullen Pietarilta, että sopisiko, jos olisin vaan 15 vuotta helvetissä ja sitten voisin tulla sinne taivaaseen?

Sama se, minkänäköiseltä tyypiltä sen vastauksen saa.

Tuumailen itsekseni

Nuo kolme kysymystä ovat aika vaativat.

Kuten minkä värinen oli Napoleonin valkoinen hevonen?

Mummeli 63

Tuo uutisten kirjoitustyyli on kyllä niin hupaisaa luettavaa, vaikka aihe ei todellakaan ole niistä mieluisimmista päistä….. Oon tainnu todeta tään ennenki…

Epäily

Epäilen, että neuvotteluissa ei ole mukana pyhä Pietari, vaan old Nick.

rocky

Onneksi ei VR ole tuon kuoleman junan liikennöitsijä,olisi kaverin matka myöhästynyt.

Daavidin poika

Nyt sitten hänen ympärillään pörrää kaiken maailman suvakko lauma kehuskellen, että hän oli maailman kiltein, miksi, ja kuka voi tappaa näinkin hienon afrikaanon.

Mitä siitä tuumaatte

Apropå ”maahanmuuttajakeskittymä”:

Anna Dahlberg Expressenissä väittää että 2015 Haaparannan kautta Suomeen tunkeneet afgaanit olivat Puttericksin lähettämiä:

”Under senhösten 2015 tog sig hundratals afghaner in över gränsen i norr till Finland och Norge i en operation iscensatt av den ryska underrättelsetjänsten FSB. Men det var ändå bara en rännil jämfört med den storskaliga migrationsvåg som Turkiets president Erdogan hade släppt fram några månader tidigare. ”

Nousee kova huoli

Kohta kaikki työvoimapulanpaikkaajat on ammuttu ja olemme kusessa ilman heitä, kuka nyt tekee työt.

Suomi Finland

Joko busseja jää tielle ja kiinteistöt pursuavat likaa ja jätettä? Ovatko vanhukset nyt ilman hoitajia?

Kamalaa.

Emmekö saakaan ketään kuuhun 2030 mennessä?

Ihme naamoja

On muuten komeita nuo lärvinkuvat, meinaan nuo avatarit perkele 😀

Cubensis

Ecuador on hyvä psilosiininlähde, kohta on pohjoisen luonnossakin silti omia herkkuja.
Luonnon omia psykedeelejä, parantaa esim. masennuksen.