Elokuun viimeisiä ampujaisia viedään

Tukholman elokuun viimeisiä ammuskeluja viedään, kun Vallentunassa täräytettiin rynnäkkökiväärillä lippaallinen kohti omakotitaloa puolen yön aikaan.

Kalashnikov aloitti haikean hoosiannan puoli viisi yli puolen yön. Eli 10 vaille varttia vaille. Toistaiseksi tuntematon tai tuntemattomat henkilöt ampuivat kymmeniä laukauksia kohti omakotitaloa.

Talossa oleskeli tapahtumahetkellä useita henkilöitä, mutta ihmeen kaupalla henkilövahingoilta säästyttiin. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä.

Tapahtumasta ei tiedetä juuri mitään. Alue on ns. hyvämaineista omakotitaloaluetta eikä Vallentuna ole erityisesti profiloitunut ongelma-alueeksi.

11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
31.8.2021 10:51

Elikkä täysi kukkarokaan ei enää pelasta virrenveisuulta 😞😞😞

Pilausvuorossa
Pilausvuorossa
31.8.2021 11:05

Kyllä Vallentunakin vielä pilataan. Olihan siellä jo hyvä alku kun kiinteistön myynyt mies ja avovaimo murhattiin mutta tekijä oli vissiin kantissukulainen ja motiivina päästä käsiksi niihin myynnistä saatuihin rahoihin.

Kantiksiltakin alkaa siis mopo karata eikä ihme kun päivittäin lukee mitä maahantunkeutuvat keksivät. Itse katselen minne muuttaisin. Ensimmäinen vaatimus on että kunnassa ei saa olla moskeijaa. Löytyykö sellaisista kunnista luetteloa vai pitääkö etsiä ne kaikki 200 kuntaa joissa on moskeija tai ”somaliska föreningen”?

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
31.8.2021 12:48
Vastaa...  Pilausvuorossa

tarkotat varmaan moskeidaa..

seant
seant
31.8.2021 17:12
Vastaa...  Pilausvuorossa
Normipäivä
Normipäivä
31.8.2021 11:08

Mitenhän pienellä otsikolla mahtaa olla paikallislehtien sisäsivulla tämmöinen tulitus jossa kukaan ei saa kipeää vai viitsitäänkö enää edes printtilehteen painaa. Suomessa on karhuryhmän operaatio päällä jos joku näkee jonkun housunkauluksessa vilahtavan jotain joka ehkä oli ase ja siitä operaatiosta sitten iltapäivälehtien etusivulla seuraavana päivänä iso otsikko.

Tehdään ruotsit yhde
Tehdään ruotsit yhde
31.8.2021 12:10
Vastaa...  Normipäivä

Noh – noh,
Selvää liiottelua. Yli puolessa tapauksissa todetaan vain, että poijjaat ne keppostelee.

Pekka
Pekka
31.8.2021 11:24

Mikäs sen ihqumpaa kuin AK-47 nakutus syysillassa törkeen hyvän iltasafkan jälkeen? Päälle vielä pari raiskausta, niin monikulttuurinen ilta on ’paketissa’.

Ketään
Ketään
31.8.2021 11:50
Vastaa...  Pekka

Rikkautta ilmassa, ja ”rakkautta” ties missä, mutta mua ei saada kiinni.

Suomi Finland
Suomi Finland
31.8.2021 13:30

Toiset ne viettävät huvilakauden päättäjäisiä ja hieman paukuttelevat. Kulttuuriväki sen sijaan viettää murhajaisia ilman tarvetta päättäjäisille ja paukuttelevat sen kunniaksi.

Voisi ajatella, että jos huvilakauden päättäjäisissä yhdessä paikassa paukuttelu liittyy löysästi toisessa paikassa paukutteluun, niin murhajaisissa on kyse myös siitä, että paukuttulut liittyvät toisiinsa erään nimeltämainitsemattoman ilmiön pohjalta, vaikka jengit ja klaanit hieman alueittain vaihtelevatkin.

ALE
ALE
31.8.2021 16:44

”Mikäs sen ihqumpaa kuin AK-47 nakutus syysillassa”

Kohta saa Kalashnikooveja halvalla kun talibaanit ovat siirtyneet moderneihin amerikkalaisiin.

Syysilta
Syysilta
31.8.2021 21:45

Tavallinen kaunis syysilta Ruotsissa pyssyn paukkeen säestämänä. Samoin voidaan harjoitella maastoutumista puistonpenkkien taakse.