Kaksi sairaalaan Haningen ampumisessa

Ampujaiset Tukholmassa jatkuvat. Eilen Tukholman eteläisessä Haningessa sattunut tapahtuma, jossa kaksi miestä joutui tehohoitoon, ei ole saanut enää mitään huomiota oikeastaan missään.

Ampumistapahtuma olisi voinut olla tuplamurha, mutta koska sihti oli sen verran heikko, että molemmat joutuivat vain teho-osastolle, niin ampuminen ei ole saanut paljoakaan huomiota.

Tapahtuma alkoi perjantai-iltana yhdeksän jälkeen Haningen maahanmuuttajalähiössä Jordbrossa. Kaksi toisilleen vihamielistä poolia aloitti ammuskelun. Kun lippaat oli ammuttu tyhjiksi, oli vuorossa veronmaksajien sponsoroima osuus.

Poliisi löysi puskista kaksi haavoittunutta, jotka ovat viimeisten tietojen mukaan hengissä. Tai kuten poliisi sanoin tilannesivuillaan, ”Henkilöt olivat tajuissaan ja puhutettavissa”.

Yön aikana Jordbrossa oli iso poliisioperaatio, jossa tekijöitä yritettiin jäljestää. Ketään ei kuitenkaan toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Kohteet olivat afrikaanoja.

12 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ketään
Ketään
6.9.2021 10:43

”Ketään ei kuitenkaan toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta.”
Hihii, mua ei saada kiinni, koska voin olla jo Norjassa.

Takkutukka
Takkutukka
5.9.2021 13:14

Tukkataiteilijat ampuivat Nekkuja?

K J
K J
5.9.2021 04:17

Ampumistapahtuma olisi voinut olla tuplamurha, mutta koska sihti oli sen verran heikko, että molemmat joutuivat vain teho-osastolle, niin ampuminen ei ole saanut paljoakaan huomiota.”

Heh. Suomessa kyllä lehdistö taikoo palstatilaa, jos joku on laukaissut aseen jossain susirajalla ampuessaan tyhjiä pulloja. Sairas meininki siellä Ruotsissa.

Niin no Kympin uutisissa Poliisidiktaattori Seppo Kolehmainen myönsi, että Suomessa voi ehkä kenties olla ulkomaalaisista koostuvia katujengejä, mutta ei suostunut erittelemään koronkiskontaa tai huumeiden myyntiä mitenkään. Ahlgren sensijaan kertoi, että ruotsalaiset gollegat ovat varoittaneet suvakismista, mutta haastattelu pätkäistiin siihen.

Sami
Sami
5.9.2021 01:29

Poliisin mukaan ampujaisten kohteet olivat puhutettavissa. Mutta poliisi ei kertonut olivatko kyseiset henkilöt puhutettavissa ilman tulkkia? MTV3 Rikosraportti ohjelmassa, Tampereen rikospoliisi kertoi että Tampereen rikospoliisin määrärahabudjetista puolet kuluu eri kielien tulkeille maksettaviin palkkioihin. Sama rikospoliisi kertoi että kymmenestä pidätetystä kaksi on perinteisillä suomalaisilla nimillä varustettuja, ja loput kahdeksan kymmenestä pidätetystä ovat sellaisten nimisiä, että niitä nimiä on vaikea lausua.

Pirtsakka
Pirtsakka
5.9.2021 21:34
Vastaa...  Sami

Taas kerran kirjoitan samasta asiasta: Ruotsin poliisissa työskennellyt rikostutkija Peter Springare toi joitakin vuosia sitten esiin, millaisia rikoksia on tutkinut ja luetteli siinä samassa yhteydessä nimiä. Samanlaisia nimiä kuin tuo Tampereen rikospoliisi. Springare sai päälleen uskomattoman ryöpytyksen, ja myöhemmin hänet pakotettiin ulos poliisista tekemällä tarjous, josta ”ei voinut kieltäytyä”. Sitten oli se ruotsalainen toimittaja, Inger (Carlson?), joka kävi Suomessa varoittamassa meitä tekemästä samoja virheitä, jotka Ruotsissa on tehty. On myös hyvä muistuttaa välillä kaikkia, miten meille kerrottiin vuonna 2015, että Suomessa onnistutaan kotouttamisessa paremmin kuin Ruotsissa, no hätä. Paljon muutakin valehdeltiin. Sallikaa nauraa kolkkoa naurua, vaikka ei naurata.

Huru-ukko
Huru-ukko
5.9.2021 00:48

Kohteet afrikaanoja. Eli ampuja lie oleet ”hiekkaneekereitä?”

Sami
Sami
5.9.2021 01:50
Vastaa...  Huru-ukko

Kehismaat eivät ole rotu-uskollisia/rotulojaaleita, vaan heimo, suku ja klaaniuskollisia. Ampujaisten kohteeksi joutuminen johtuu siitä, että ampuja ja ammuttu ovat eri jengiä, sukua, klaania tai heimoa. Jokaisessa kehismaassa on jopa kymmeniä tuhansia sukuja, klaaneja ja heimoja, ja ne ovat ryöstäneet, raiskanneet sekä ihmis-syöneet toisiaan kymmeniä tuhansia vuosia, eikä tähän tule muutosta Eurooppaan muuton jälkeen, vaan sama heimosotapeli jatkuu entisellään uudessa kotimaassakin euroopassa.

Kyllä meille mahtuu
Kyllä meille mahtuu
5.9.2021 10:46
Vastaa...  Sami

Tuostapa tulikin mieleeni että eikö ole sentään onni ettei kukaan ole vielä keksinyt aloittaa ihmissyöntiä! Olisi hyvin ikävää lukea ”Henkilöt olivat tajuissaan ja puhuteltavissa mutta molempia oli osittain syöty, toiselta korvat ja toista toiselta puuttui iso pala pohkeesta”.

Mutta kai sekin päivä vielä tulee?

PS: Ruotsiin on tulossa uusi lähetys IS- akkoja Syyriasta kakaroineen, mm Lisa Andersson- niminen IS-neiti/IS-rouva.

11 kpl riskiä
11 kpl riskiä
5.9.2021 13:19

Kolme säkkiakkaa ja kahdeksan kakaraa on tulossa Ruotsiin mutta on niitä paljon vielä jäljellä leirissä. Jokohan osaavat kakarat vihata meitä, kaipa oppi on mennyt perille?

20 30=50
20 30=50
6.9.2021 13:01
Vastaa...  11 kpl riskiä

Siellä leirillä on noin 20 ”ruotsalaista” IS-akkaa ja noin 30 kakaraa ja tarkoitus oli ettei heitä väen väkisin lähdetä hakemaan pois mutta saavat palata omin avuin jos kykenevät.

Nyt ovat sossudemarit ilmeisesti taas pyörtäneet sanansa ja kaikkea tapahtuu ikäänkuin salavihkaa. Moderaatit ovat vaatineet faktoja pöydälle, ”Skånemejeriet” ei halua kertoa.

juhaII
juhaII
5.9.2021 00:14

Tasapeli.

oma kehismaansa
oma kehismaansa
5.9.2021 06:51
Vastaa...  juhaII

Mutta sikäläinen yhteiskunta sai pitkän maksurangaistuksen töpeksimisestä!