Vihervasemmisto mukaan ”äärioikeistolla” on kokoajan ketunhäntä kainalossa

Tähän olen viime aikoina törmännyt todella usein keskustellessani vihervassareiden kanssa. Koska vastustan nykyfeminismiä,haittaamaahanmuuttao ja vassareita sain kuulla olevani:

Syrjäytynyt nuori, joka syyttää ongelmistaan feministejä, homoja, mamuja + vassareita ja yrittää paikata haurasta itsetuntoaan äärioikeistolaisuudella

No ensinnäkään en ole nuori enkä syrjäytynyt. Haittamaahanmuuttoa olen alkanut vastustamaan vasta yli kolmekymppisenä tutustuessani Jussi Halla-ahoon kirjoituksiin ja huomattuani, että mies puhuu asiaa. Koska valtaosa EU-kansalaisista vastustaa muslimien maahanmuuttoa on vaikea uskoa, että kaikki ne, tai edes suurin osa vastustaisivat hauraan itsetunnon takia. Koska muslimien perseily Ruotsissa on päivittäistä ja Suomen valtamediakin nykyään välillä uutisoi siitä, niin paljon todennäköisempi syy muslimimaahanmuuton vastustamisessa löytyy heidän perseilystään.

Vastaavanlaisia kommentteja on kuullut aikaisemminkin vihervasemmistolta. Pakolaiskriisin aikaan Jari Tervo haukkui pakolaisten määrästä huolissaan olleita ihmisiä valkoiseksi roskaväeksi.

Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan ja omasta pseudo- ja kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi

Sen sijaan näiden ihmisten pelkoa siitä, että ISIS olisi soluttautunut turvapaikanhakijoiden joukkoon perverssiksi. Kuten tiedämme, ISIS teki useinta iskuja Euroopassa tämän jälkeen.

Nykyisin haittamaahanmuuton vastustajien kutsuminen reppanoiksi ei ole niin muodikasta, sillä tutkimustulokset ovat tulleet toisiin johtopäätöksiin. Onhan Li Anderssonkin kutsunut persujen äänestäjiä mersupersuksi.

Tänä päivänä on muodikkaampaa sanoa, etteivät persut halua pakolaisia Suomeen eivät halua auttaa heitä edes paikanpäällä, koska eivät pidä muslimeista ja tämä johtuu kuulemma vihasta ja pelosta erilaisuutta kohtaan. Pelosta siinä voi osittain kyse, mutta se ei johdu muslimien erilaisuudesta, sillä muutenhan heidän pitäisi suhtautua Kauko-idästä tulleisiin maahanmuuttajiin samalla lailla. Pelko siitä, että kohtaisimme Ruotsin ongelmat maahanmuutossa on ainakin aiheellinen.

Minusta sille, että autetaan vain paikan päällä ja lopetetaan kokonaan humanitaarinen maahanmuutto, on erittäin hyvät perustelut. Ensinnäkin se on huomattavasti kustannustehokkaampaa. Toiseksi siinä ei autettava pääse puremaan auttajansa käteen. Lisäksi apu kohdistuu todennäköisimmin eniten apua tarvitseviin naisiin ja lapsiin kurjilla pakolaisleireillä, eikä ostoskeskuksissa notkuviin geelitukkiin. Ymmärrettävästi myös valtaosa suomalaisista haluaa auttaa vain pakolaisleireillä. Vihervasemmiston mukaan persut eivät halua auttaa sielläkään, koska haluavat leikata kehitysapua. Mutta eihän siinä ole mitään ristiriitaa, jos haluaa leikata nykyisen kaltaista hyvin tehotonta kehitysapua antaa siitä osan kriisiapuun.

Sitä paitsi on ihan ymmärrettävää suhtautua kehitysapuun nihkeästi, sillä Suomessa ei pystytä huolehtimaan omistakaan vähäosaisista ja valtio velkaantuu hurjaa vauhtia. Vihervasemmiston mukaan kehitysapu ei ole pois Suomen vähäosaisilta, mutta tällä menolla Suomi joutuu suuriin taloudellisiin vaikeuksiin, ja kun valtion talous sakkaa siitä seuranneista leikkauksista joutuvat kärsimään kaikkein eniten vähäosaisimmat, sillä ne joilla on vielä työpaikka voivat mennä lakkoon ja rikkaat voivat siirtää rahansa pois maasta. Näin kävi Kreikassa kun heidän taloutensa romahti. Ei auttanut vaikka vallassa oli äärivasemmistolainen Syriza-puolue. EU:n vaatimat leikkauslistat oli pakko viedä läpi.

Tätä kirjoittaessani tuli mieleeni, että Halla-aho on tehnyt vähän samantyyppisen huomion kuin minä. Halla-ahon mukaan toimittajat yleensä luulevat etteivät persut ajattele oikeasti niin kuin sanovat, vaan heidän motiivinsa ovat jotkin muut. Tämä johtuu siitä, että heiltä itseltään puuttuu ihanteet ja periaatteet ja niiden tilalla on hedonismia,mukavuudenhalua,ahneutta ja vallanhimoa. Hänen mukaan ihmisellä on taipumus käyttää ihmisiä kaiken mittarina. Toisin sanoen ihmiset olettavat, että muut ihmiset ajattelevat kuten he ja muiden ihmisten motiivit ovat samanlaisia kuin heillä.

Halla-aho puhuu vain toimittajista, mutta itse olen tehnyt saman johtopäätöksen vihervassareista yleisesti. Minusta Eero Paloheimo on tehnyt parhaan analyysin siitä mikä erottaa haittamaahanmuuton kannattajat sen vastustamisesta

Kiltit eivät voi olla rehellisiä, koska silloin he eivät enää ole kittejä. Samasta syystä, mutta päinvastoin, rehelliset eivät voi olla kilttejä.
Rehelliset ihmiset sanovat suoraan mitä ajattelevat ja kaikkinainen kohteliaisuus on heille synti. He syyllistävät ja syyttävät jos siihen on aihetta ja yleistävät jos se on perusteltua. He pitävät kiinni loogisista johtopäätöksistään vaikka ne olisivat vaaraksi heidän omillekin ennakkoluuloilleen. He pyrkivät arvioimaan tulevaisuutta realistisesti. Tapakulttuuri ja poliittinen korrektius ovat kuorrutusta. Hyväuskoisuus on pahe. Rotta on rotta, vaikka sen sivelisi hunajalla. Kaiken tämän vuoksi rehellisellä on vähän mutta oikeita ystäviä

Kiltit ihmiset ovat kivoja. He eivät halua pahoittaa kenenkään mieltä. Hyvä ilmapiiri on tärkeä, ikävien tosiseikkojen jankkaaminen tylsää. He puolustavat jokaista, sillä kukaan ei koskaan ole syyllinen mihinkään, vaan todellinen syyllisyys häipyy taustaan. Kiltit eivät ole kostonhaluisia vaan haluavat uskoa, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä. Jos tosiseikat pääsevät joskus yllättämään heidän ennakkokäsityksensä niin silloin saa tosiseikka kyytiä. Rottakin muuttuu hunajapupuksi kun sen vaan voitelee hunajalla. Niin asiat pitää jokaisen nähdä. Kiltillä on paljon ystäviä”.

 

Eli jos kiltit kokevat tekevänsä oikein antaessaan ikäville tosiseikoille kyytiä. Vastaavasti on helppo uskoa, että heidän mielestään ihmisillä, jotka kertovat ikävät tosiasiat maahanmuutosta on vain jokin ongelma. Heidän on varmasti vaikea ymmärtää, että kyse on vain rehellisyydestä.

On selvää, että persujen kanssa äänestäjistä kilpailevilla puolueilla on opportunistiset motiivit saada näyttämään heidät mahdollisimman huonossa valossa. Tässä valossa on ihan ymmärrettävää, että alkuun persujen äänestäminen haluttiin näyttää reppanoiden touhulta, mutta kun tutkimustulokset tulivat toisiin johtopäätöksiin, siirrettiin maalitolppia. Muutenkin vihervasemmistolaiset poliitikot toimivat kaikkein opportunistisemmin korottamalla omia palkkojaan ja hommaamalla kavereilleen omia suojatyöpaikkoja. Tätä taustaa vasten on helppo ymmärtää, että heidän mielestään kriittisesti maahanmuuttoon suhtautuvien huoli maahanmuutosta ei ole aito, vaan se perustuu vihaan ja pelkoon erilaisuutta kohtaan. Ja koska eivät itse tunne rakkautta omaa maataan kohtaan he helposti uskovat, että humanitaarisen maahanmuuton vastustaminen perustuu itsekkyyteen.

Ongelma on myös siinä, että opportunistisin motiivein keksityt selitykset uppoavat vihervasemmiston äänestäjiin kuin veitsi voihin. Kun heidän kanssaan keskustelee, niin tuntuu siltä, että he ovat kuin jotain robotteja jotka on vain ohjelmoitu hokemaan tiettyjä asioita. Esim. he sanovat vastustavansa rasismia, mutta kysyttäessä heiltä miten he sen sanan määrittelevät vastauksen saaminen on hyvin vaikeaa. Täytyy olla miltei äärioikeistontutkia, että osaa vastata tähän yksinkertaiseen kysymykseen. Olen tehnyt sellaisen johtopäätöksen etteivät he itsekkään osaa sanaa määrillä, mutta vastustavat rasismia vain, koska heille on kerrottu sen olevan hirvittävän paha asia. Kuitenkin nimenomaan persuja syytetään siitä, että he ovat kuin hypnotisoitu lauma, joka hyppää vaikka jyrkänteeltä alas jos karismaattinen johtaja niin käskee, vaikka koronakysymyksessäMestarinvarpaille astunut kaupunginvaltuutettu Ossi Tiihonen sai todella paljon ääniä persujen puheenjohtaja äänestyksessä. Olipa koronarajoituksista mitä mieltä tahansa, niin puolueista persuissa äänestäjät uskovat kaikkein vähiten puheenjohtajaan siinä asiassa.

14 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
8.9.2021 14:48

Pari päivää sitten Jussi Saramo antoi tästä hyvän näytteen uutisaamussa. Hänen mukaansa persut vastustavat pakolaisia,matalapalkkaista maahanmuuttoa ja korkea palkkaistakin. Tuon on niin selvä valhe, että Saramon täytyy poliitikkona itsekkin ymmärtää se. Hän siis antoi ymmärtää, että persut kategosesti vastustavat maahanmuuttoa, eivät tee sitä niiden syiden takia jotka ääneen sanovat.

Saramo on niin selvä oppoturtunusti kuin olla ja voi. Vanha kusettaja. Hän tuski uskoin muihinkaan juttuihin joita kertoi uutisaamussa. Mutta moni vihervasemmiston kannattaja uskoo niihin täysin vilpittömästi

juhaII
juhaII
6.9.2021 22:54

On aivan sama kummasta päästä vihreät suvakit pörisevät!

Luinpa ennen siirtymistäni Paavon hoteisiin sangen hauskan jutun.

Nimittäin englannissa nirppamokkainen naistutkijan tekemän tutkimuksen mukaan miehet, jotka elävät selibaatissa ovat itse asiassa äärioikeistoa!!!

Eli kun miehet ovat alkaneet läntisessä maailmassa ”löntystelemään omia polkujaan” eli viettämään mieluummin poikamieselämää harrastustensa parissa ilman aviosuhteen ”hyppymiinaa”. Nimittän tämä ”naisviha” johtuu siitä, että eron tullessa miehen päälle kaatuu sellaiset ikiaikaiset sanktiot lapsista ja vieläpä exän uudesta poikaystävästikin. Lisäksi ent. suhteessa ”saatu” lapsi voi vielä paljastua ”mopoksi”, jonka onkin toinen polkaissut käyntiin.

Eli jopa miehistä tyhmimmät ovat kylväneet mieliinsä ”epäilyksen siemenen!

puolueeton
puolueeton
6.9.2021 22:47

Olen Paloheimon kanssa samaa ja eri mieltä. Ihmiset ovat kilttejä ja rehellisiä siinä välimaastossa. Lähinnä rehellinen ihminen oikein valitessaan on hyödyksi.
Vika on siinä, että valtaan ovat päässeet ihmiset eivät ole rehellisiä ja silloin luonnollisesti kiltteys on viallista. Äärimmäisen kiltti on typerys, hänen toiminnastaan kärsii kaikki hän itsekin.

Vihervasemmisto
Vihervasemmisto
6.9.2021 22:08

No nythän jo poliisi kertoi aivan yllättäen, että olemmekin taas Ruotsin tiellä tämän jengiytymisen kanssa. Oho, mites se nyt näin kävikään. Kyllä tämä on ollut tiedossa jo todella pitkään, että tällä menolla siinä käy näin ja kävikin. Muistakaan toki silti äänestä jatkossakin SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Keskusta ja Kokoomus, näin Ruotsin tie jatkuu. Että turha on silloin yllättyä tällaisesta kehityksestä.

Suomi Finland
Suomi Finland
7.9.2021 09:56
Vastaa...  Vihervasemmisto

”Ahlgrenin mukaan tässä uudessa tilanteessa poliisilla ei ole resursseja muodostaa kunnollista tilannekuvaa.

– Tilannekuva on edellytys sille, että voimme ymmärtää mikä on sitä yhteiskunnan kannalta haitallisinta rikollisuutta, johon rajalliset resurssit olisi syytä kohdistaa. Samalla on muistettava, että myös vakiintuneet rikollisorganisaatiot Suomessa ja maailmalla ovat erittäin aktiivisessa tilassa.”

”Ennaltaehkäisevät toimet alkutekijöissä”
Tähän tilanteeseen vaikuttaminen muuten kuin lisäämällä kehitysmaamaahanmuuttoa on rasismia.

jorma
jorma
6.9.2021 20:33

Vihervasemmistolaisetko kilttejä??? Viherpuna-armeija päivystää netissä lynkkamaan jokaisen toisinajattelijan.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.9.2021 20:46
Vastaa...  jorma

Ei Antifa osasto ole kilttejä, mutta silakkaosasto on. Antifa porukka on vähemistöä vihervasemmistossa, mutta erittäin radikalisoitunut. Ihan kaikkea en voi tuoda ilmi kirjotuksessa ettei siitä tule liian pitkä. Silakat on taas feelgood porukkaa ei ne todellakaan ole mitään auton polttelijoita. Tietysti mukana on myös oppurtunisteja, kuten Johannes Koski. Pieni osa on suvakkeja sen takia, että se hyödyttää heitä henkilökohtaisesti.

Vihervasemmisto
Vihervasemmisto
6.9.2021 22:05
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Voisi luetella pitkän listan vihervasemmiston trolleista nimimerkkeineen Iltalehden kommenteissa, joiden kirjoituksien ainoa sisältö on persujen kannattajien haukkuminen, persujen haukkuminen joka asiassa ja Trump on kanssa heidän kirjoituksissa ollut monesti kohteena ja haukuttavana.

Nämä saavat kaikki viestit läpi, vaikka säännöt kieltävät toisten solvauksen, mutta näitä trolleja asia ei koske. Nämä kirjoittelevat myös usein illasta seuraavaan aamupäivään asti monestikin, eli koko yön.

Taatusti osa näistä on toimittajiakin.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
7.9.2021 16:01
Vastaa...  Vihervasemmisto

Varsinkin näistä turviksia pullahaalivista mumuista on vaikea uskoa, että ne oikeasti tahtoisivat pahaa. Nyt ne uskoo median juttuja, että Afgaanit pakenevat ääriryhmä Talebania ja heidän maskottinsa ovat ihan toista maata kuin Taleban. Ja jos afgaanit syyllistyvät rikoksiin, se johtuu siitä, että he oirehtivat heihin kohdistuneesta rasismista jne.

Vaikea uskoa, että nämä pullahalaajat katsovat itsekkään kovin suopeasti jokun ”kumisilmä Jarin” toilailuja ja Jari varmasti itsekkin ymmärtää tekevänsä pahuutta.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.9.2021 19:57

Osallistuin jotkin aika sitten kuumana käyneeseen transkeskusteluun se muistutti hyvin paljon maahanmuuttokeskustelua. Toinen puoli pyrki tuomaan faktoja esiin ja toinen vinkumaan transfobiaan. Ja transnaisten osallistumista naisten kisoihin ei kuulemma vastustettu siitä syystä, että se koettiin epäreiluksi naisille, vaan se johtui kuulemma transfobiasta. Itsekkään en ole koskaan tavannut yhtään transua, enkä ole heistä mitään mieltä.

Jortonki
Jortonki
6.9.2021 23:47
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Tuossa hospotiponoluijaa 25 vuotta sitten ABB Vaasa erotteli (sähkö)voimansiirtoyksikkönsä nimellä ABB Trans. Kaveri tuosta yksiköstä ei kehdannut jakaa korttiaan Englannissa pidetyssä kokouksessa koska hänen katsottaisiin kuuluvan ABB:n transu-klubiin. Hohhoijaa.

Politiikan kuviot
Politiikan kuviot
6.9.2021 19:52

Tuo kuvituskuva osuu todella hyvin yksiin… Mietitääs mikä oikeasti on ”ääri oikeustoa”, eli poliittisessa kentässä äärimmäisenä oikealla. Mitä veikkaatte?? Mikä sielä olisi?

No, sielähän ovat vanhoolliseet eli demokraatit. Ne ajavat valtaa isännille (joka on kuvituskuvassa) mutta ennenmuuta instituutioille. Ja mikähän Suomessa olisi sellainen instituutio joka haluaisi säilyttää vallan ja kahmia sitä lisää?? No, sehän on luterilainen seurakunta.

Eli, äärimmäisenä oikealla on kristinusko (katolilaiset pahimpia) ja sitten vasta tulee KEPUlit, eli isännät.

Olette varmaan ihmetelleet miksi suomalaiset MEP:it menee EU:ssa ”vääriin” puolueisiin. Se johtuu ihan siitä että Suomen kouluissa opetetaan poliittinen kenttä täysin väärin.

Antti Tifa
Antti Tifa
6.9.2021 17:40

Heillä on Unelma. No borders, no nations, no deportations !
Kaikki saa tulla ja mennä minne tahansa huvittaa ja meillä on tilaa.
Tilaa on mutta kun sossurahat loppuu, lentää unelma pihalle ja nälkä astuu tilalle.
Hyvinvointiyhteiskunnassa kasvanut kiltti ihminen ei voi edes kuvitella millaista on elämä ilman sosiaalitoimistoa ja kelaa. Haluaisin nykysuomalaisten oppivan kovan kautta mitä on puute ja nälkä. Soppatykin vierellä ei toiseutta palvota.

Ali Wale
Ali Wale
7.9.2021 23:19
Vastaa...  Antti Tifa

Sosiaalitutkijat ovat jo aikoja sitten tehneet laskelmat, että suomeen mahtuu 66 miljoonaa matua, sillä tavoin rakennetaan kaikki paikat täyteen kaiken aikaa, Olette kai huomanneet.