Tenstassa ammuskelu, poliisi raudoitti yhden ampujan paikan päällä

Tiistaina ammuskeltiin Tenstassa taas siihen malliin, että eipä paljon sivullisista välitetty. Ampuminen tapahtui keskellä kirkasta iltapäivää Tenstan kirjaston ja viereisen koulun piha-alueella.

Ammuskelu alkoi klo 18.00 jälkeen. Kirjastosta oli juuri tullut ulos sulkeutumisajan jälkeen paljon asiakkaita. Kaksikon välille syntyi kiivas ammuskelu, useita laukauksia ammuttiin.

Toinen sai osumaa sen verran pahasti, että ei voinut poistua paikalta kuin ambulanssilla. Jostain ihmeen syystä myös ammuskelija jäi palloilemaan alueelle ja poliisi joutui pieneen painiotteluun ampujan kanssa, ennen kuin tämä saatiin rautoihin. Alla kuvaa kiinniottotilanteesta.

View post on imgur.com

 

Taustalla vilahtaa kohta, jossa osa poliiseista on antamassa ensiapua ammutulle.

On mielenkiintoista, että miksi toinen ammuskelija on jäänyt paikan päälle, vaikka on saanut ammuttua osumaa jo kohteeseen. Onko niin, että tekijä on yrittänyt viimeistellä tekoa ja lähistöllä on sattunut olemaan poliiseja, jotka olivat liian nopeasti paikalla. On tietenkin mahdollista, että molemmat ovat saaneet osumaa ja maahan raudoitettu kaveri ei esimerkiksi jalkatönkön takia voinut poistua paikalta, mutta päätti laittaa kiinniottotilanteessa vastaan.

Toiselta filmiltä näkyy miten poliisi on löytänyt yhden ammuskelussa käytetyn aseen ja se otetaan talteen. Mikä ase on kyseessä?

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nojatuoliasiantuntij

Äkkiä katsoen näyttäisi sig sauer 226. Kuva oli huono enkä ottanut suurennosta.
Sivistynyt arvaus

Heka

Springfield armoryn XDE tai itäeurooppalainen lisenssikopio.

Rotten4wd

Itse asiassa springfield:in versio on vain uudelleen brandätty versio croatialaisesta hs2000 pistoolista.

Arvatenkin

Takatähtäimen perusteella arvaan, että Smith & Wesson Performance Center M&P Shield Plus.

Mjaah

Minusta näyttäisi siltä että etummaisella naispoliisilla on erittäin seksikäs takalisto, L-kokoa.

Moonman

Onhan näitä ruotsalaisia poliisittaria aina mukava katsella työn touhussa.. tästä gangsteritkin ovat varmasti samaa mieltä.

Sami

Mistä tiedät vaikka tuota takalistoa olisi koko viime yön porannut joku Nelli Viikeri? 🙁

juhaII

Naispoliisit alkavat olla – valitettavasi eikä millään pahalla – selkeä työturvallisuusriski monikulttuurisissa maissa, jossa suurin osa rikollisista eivät kunnioita eivätkä edes tunne mitään sääliä naisen henkeä kohtaan.

Kuvitellakseni Ruotsissa ja Suomessa vain paatuneimmat ”valkonaamat” ovat yhdentekeviä sen suhteen kuinka surutta naispoliisia runtelee. Tai sitten vain ”wanhat pierut” tuntevat myötätuntoa kuitenkin ”heikompaa astiaa” kohtaan, vaikka kuinka aika olisikin ajanut jo ohi.

MattiS

Selvästikin Super Soaker 30. Tekee julmaa jälkeä läheltä.

Sami

Juu, en haluaisi joutua super soaker 30:n tulilinjalle 🙁 https://nerf.fandom.com/wiki/XP30

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Tvåla Till

Voi saada saippuaa silmiin ja se kirvelee 😭

Qroquius Kad

Voihan sen ladata jollain tymäkämmälläkin, kuten kissinpissillä tai Carolina Reaper -chiliuutteella.

h44

Mikä häpäisy, naiset pistävät rautoihin. Rispekti meni pakkasen puolelle😂

Kukavaan

”Jostain ihmeen syystä myös ammuskelija jäi palloilemaan alueelle…”

Ehkä ampuminen aiheutti hänessä ”putkinäköilmiön”. Oli niin keskittynyt suoritukseensa, ettei tajunnut lähteä pois paikalta.

Prozac

Ruottin poliisilla ei meinaa keretä hiki kuivumaan.

Kari Ilmarinen

Ovat keventäneet jatkuvasti fyysisiä vaatimuksia Ruotsin poliisikoulutuksessa, enemmän missityyppejä, keveitä ltbqf (tai mitä ne kirjainyhdistelmät nyt ovatkaan tänä päivänä..) henkilöitä… Kyllä taitaisi olla enemmän respektiä jos olisi iso karvainen mies edessä eikä mitään pieniä tytön- tai homonhupakoita.. Mutta Ruotsi on tiensä tässäkin valinnut.

Antti Tifa

Svedustanin poliisin epäonnen päivä. Oli vain silkkaa huonoa tuuria, että sattuivat olemaan lähistöllä ja joutuivat pidättämään ampujan. Oliko 7 yhtä riukusäärtä laittamassa rautoihin ? Nyt seuraa hirvittävä määrä paperihommia ja ampuja saa hieman nuhteita kepposestaan tai pari vuotta ehtoollista jos onnistutaan todistamaan, että ase kuului pidätetylle.

Vassari_kontentti

Yhden kuukerin nippuun laittoon vaaditaan 4 poliisia.