Päivän ampujainen Jakobsbergissä

Ensihoito odotteli mahdollisia lisäkyyditettäviä.
Luuliko joku, että tiistai päästäisiin ilman ampujaisia? Jos näin luuli, niin luulo ei tosiaankaan ole päivän ampujaisen väärti.

Järfällan Jakobsbergissä on tällä hetkellä täysi rähinä päällänsä. Helikopteri rullaa taivaalla ja alueella pyörii kymmeniä poliisipartioita. Myös ambulanssihelikopteri on käynyt paikalla ja vienyt yhden uusruotsalaisen Karoliiniseen paikattavaksi.

Sotatoimet alkoivat Jakobsergin keskustassa ilta kahdeksan aikaan. Toistaiseksi ei tiedetä miksi aseet kaivettiin esille, mutta kun matkaa Tenstaan ei ole kuin pari kilometriä, niin melko arvattavaa on, että jotain tekemistä tällä on Tenstan kanssa.

Seurataan tilannetta, että saadaanko ottaa illan mittaan ottaa lakki päästä ja laulaa haikeaa hoosiannaa.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa

Mikä se olisikaan tuo islamilainen versio haikeasta hoosiannasta (tarkoittaa Wikipedian mukaan seuraavaa: ”Hoosianna on alkujaan hepreankielinen huudahdus, joka varsinaisesti merkitsee ”oi auta” tai ”pelasta”, mutta jota jo varhain alettiin käyttää myös kuninkaille ja Jumalalle sekä erityisesti odotetulle Messiaalle osoitettuna riemu- ja ylistyshuutona.”)? Voisin opetella ja laulaa luikauttaa iltahartautena mielessä ruotsalaisen monikulttuurisuuden ihmetys.

Qroquius Kad

Jaa-a, islamissa ei oikein ole aivan samanlaista huudahdusta kuin ”Hoosianna”;
lähimmäksi taitaa päästä ”Astaghfirullah”, jolla anotaan Allahin anteeksiantoa.

Vesa

Allahilla voisi kyllä olla sanansa sanottavana poikien osumatarkkuuteen. Siihen vähintään. Ei voi olla profeetallekaan kunniaksi, kun räiskitään miten sattuu.

Suomi Finland

Ruotsalaiset ovat kyllä totaalikusessa. Mutta oma syyhän se on. Gansterihommat pitäisi pistää pakettiin heti eikä ihmetellä tilannetta vasta sitten, kun ampujaiset on lähestulkoon jokapäiväistä leipää.

juhaII

Ruotsissa voitaisiin vaihtaa viikonpäivien nimet paikkakuntiin ja kaupunkeihin, joissa on kulloisenakin päivänä paukuteltu pyssyllä.

Daavidin poika

Minulla on pistänyt silmääni sellainen asia, että aina kun nämä ase-gangsterit, sotaa ja vainoa paenneet saavat sotkua aikaan niin heitä rahdataan ambulanssi helikopterilla sairaalaan.! Miksi näin.?

Eikö heille kelpaa pelkkä autokyyti.? Onhan kuitenkin Ruotsissa sairaanhoitopiirin puolella ajoneuvot öyhkeitä Volvo sekä Mercedes ajoneuvoja.

Automarodööri

Kumlassa autotuhoaja sai tulta tuta yöllä kun hakkasi autoja sorkkaraudan, vasaran ja puukon kanssa. Poliisi tuli kerrankin paikalle ja ampui äijää jalkaan! Kerrankin!

Gyntter

Miksi rahaa tuhlataan ambulanssihelikopterikyytiin? Ei kaverilla ole kiire palautua työkuntoon ja töihin, eli ihan normiambulanssilla tai naapurin kaverin kyydillä ehtisi hyvin sairaalaan. Sairaalassakin voisi olla jonon jatkona samoin, kuin valkoihoinen työssä käyväkin joutuu odottelemaan hoitoa useita tunteja.

Kaikesta huolimatta hienoa, että tiistai ei mennyt ohi ilman ”tilastomerkintää” ja ISOT onnittelut monikulttuurisen unelman toteutumisesta ruåttalaisille!!!

Sami

Joko se Ruotsin poliisivoimien virallinen itkijäpoliisi vuodatti kyyneleet ammutun kehiksen puolesta, kun eivät poliisit pystyneet haavoittuvassa asemassa ollutta reppanaa suojelemaan?

Pyhä Jysäys

Onko kaikki pomminväsääjät linnassa vai eikö räjähdykset ylitä enää uutiskynnystä kun ei ole aikoihin ollut raportteja niistä?

Naulan Kantaan
Trollenberg

Noh. Persuthan ne siellä tappelee keskenään…
Taas…

Trollenberg

Mikä noita ns ”isänmaalisia” vaivaa? Eikö voisi jo uskoa, että sosialismi on ainoa vaihtoehto.

Qroquius Kad

Tällaisiin kommentteihin voisi laittaa selvemmin, ovatko sarkasmia vai eivät.

...

Mukava käydä lukemassa paavolta aina päivän hyvä uutinen kuolleista ali-ihmisistä.
Jokainen kuollut ali-ihminen on hyvä asia.Jokainen.

Mr.Reese

Tänään paukahdellut Gottsundassa. Hyvin iltaa aikaa vielä parille yksittäistapaukselle.