Päivän ampujainen Jakobsbergissä

Ensihoito odotteli mahdollisia lisäkyyditettäviä.
Luuliko joku, että tiistai päästäisiin ilman ampujaisia? Jos näin luuli, niin luulo ei tosiaankaan ole päivän ampujaisen väärti.

Järfällan Jakobsbergissä on tällä hetkellä täysi rähinä päällänsä. Helikopteri rullaa taivaalla ja alueella pyörii kymmeniä poliisipartioita. Myös ambulanssihelikopteri on käynyt paikalla ja vienyt yhden uusruotsalaisen Karoliiniseen paikattavaksi.

Sotatoimet alkoivat Jakobsergin keskustassa ilta kahdeksan aikaan. Toistaiseksi ei tiedetä miksi aseet kaivettiin esille, mutta kun matkaa Tenstaan ei ole kuin pari kilometriä, niin melko arvattavaa on, että jotain tekemistä tällä on Tenstan kanssa.

Seurataan tilannetta, että saadaanko ottaa illan mittaan ottaa lakki päästä ja laulaa haikeaa hoosiannaa.

16 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr.Reese
Mr.Reese
15.9.2021 18:33

Tänään paukahdellut Gottsundassa. Hyvin iltaa aikaa vielä parille yksittäistapaukselle.

...
...
15.9.2021 16:43

Mukava käydä lukemassa paavolta aina päivän hyvä uutinen kuolleista ali-ihmisistä.
Jokainen kuollut ali-ihminen on hyvä asia.Jokainen.

Trollenberg
Trollenberg
15.9.2021 16:23

Noh. Persuthan ne siellä tappelee keskenään…
Taas…

Trollenberg
Trollenberg
15.9.2021 16:26
Vastaa...  Trollenberg

Mikä noita ns ”isänmaalisia” vaivaa? Eikö voisi jo uskoa, että sosialismi on ainoa vaihtoehto.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.9.2021 20:58
Vastaa...  Trollenberg

Tällaisiin kommentteihin voisi laittaa selvemmin, ovatko sarkasmia vai eivät.

Naulan Kantaan
Naulan Kantaan
15.9.2021 12:31
Pyhä Jysäys
Pyhä Jysäys
15.9.2021 09:05

Onko kaikki pomminväsääjät linnassa vai eikö räjähdykset ylitä enää uutiskynnystä kun ei ole aikoihin ollut raportteja niistä?

Sami
Sami
15.9.2021 08:55

Joko se Ruotsin poliisivoimien virallinen itkijäpoliisi vuodatti kyyneleet ammutun kehiksen puolesta, kun eivät poliisit pystyneet haavoittuvassa asemassa ollutta reppanaa suojelemaan?

Gyntter
Gyntter
15.9.2021 08:27

Miksi rahaa tuhlataan ambulanssihelikopterikyytiin? Ei kaverilla ole kiire palautua työkuntoon ja töihin, eli ihan normiambulanssilla tai naapurin kaverin kyydillä ehtisi hyvin sairaalaan. Sairaalassakin voisi olla jonon jatkona samoin, kuin valkoihoinen työssä käyväkin joutuu odottelemaan hoitoa useita tunteja.

Kaikesta huolimatta hienoa, että tiistai ei mennyt ohi ilman ”tilastomerkintää” ja ISOT onnittelut monikulttuurisen unelman toteutumisesta ruåttalaisille!!!

Automarodööri
Automarodööri
15.9.2021 06:41

Kumlassa autotuhoaja sai tulta tuta yöllä kun hakkasi autoja sorkkaraudan, vasaran ja puukon kanssa. Poliisi tuli kerrankin paikalle ja ampui äijää jalkaan! Kerrankin!

Daavidin poika
Daavidin poika
15.9.2021 04:49

Minulla on pistänyt silmääni sellainen asia, että aina kun nämä ase-gangsterit, sotaa ja vainoa paenneet saavat sotkua aikaan niin heitä rahdataan ambulanssi helikopterilla sairaalaan.! Miksi näin.?

Eikö heille kelpaa pelkkä autokyyti.? Onhan kuitenkin Ruotsissa sairaanhoitopiirin puolella ajoneuvot öyhkeitä Volvo sekä Mercedes ajoneuvoja.

juhaII
juhaII
14.9.2021 23:50

Ruotsissa voitaisiin vaihtaa viikonpäivien nimet paikkakuntiin ja kaupunkeihin, joissa on kulloisenakin päivänä paukuteltu pyssyllä.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.9.2021 21:48

Ruotsalaiset ovat kyllä totaalikusessa. Mutta oma syyhän se on. Gansterihommat pitäisi pistää pakettiin heti eikä ihmetellä tilannetta vasta sitten, kun ampujaiset on lähestulkoon jokapäiväistä leipää.

Vesa
Vesa
14.9.2021 21:31

Mikä se olisikaan tuo islamilainen versio haikeasta hoosiannasta (tarkoittaa Wikipedian mukaan seuraavaa: ”Hoosianna on alkujaan hepreankielinen huudahdus, joka varsinaisesti merkitsee ”oi auta” tai ”pelasta”, mutta jota jo varhain alettiin käyttää myös kuninkaille ja Jumalalle sekä erityisesti odotetulle Messiaalle osoitettuna riemu- ja ylistyshuutona.”)? Voisin opetella ja laulaa luikauttaa iltahartautena mielessä ruotsalaisen monikulttuurisuuden ihmetys.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.9.2021 21:56
Vastaa...  Vesa

Jaa-a, islamissa ei oikein ole aivan samanlaista huudahdusta kuin ”Hoosianna”;
lähimmäksi taitaa päästä ”Astaghfirullah”, jolla anotaan Allahin anteeksiantoa.

Vesa
Vesa
15.9.2021 07:28
Vastaa...  Qroquius Kad

Allahilla voisi kyllä olla sanansa sanottavana poikien osumatarkkuuteen. Siihen vähintään. Ei voi olla profeetallekaan kunniaksi, kun räiskitään miten sattuu.