Kevyet kenttäampujaiset Uppsalassa

Murhajaiset jatkuvat. Päivän ammuskelu tapahtui Uppsalan ongelmalähiö Gottsundassa. Yhdelle henkilölle polvitönkkö, eli aikaa tekonivelleikkaukseen pukkaa.

Ammuskelu tapahtui klo 13.00 aikaan kerrostaloalueen pihamaalla, jossa yhtä henkilöä ammuttiin – poliisin mukaan alapäähän. Kohde ei ole poliisin mukaan kuollut, ainakaa toistaiseksi.

Jotain Uppsalassa on kuitenkin ollut meneillään, sillä poliisin mellakkajoukot piirittivät käytännössä puoli Gottsundaa. Yhden polvitönkön takia tällaista ei tehtäisi. Oliko kyseessä kidnappaus-draama tai jotain sinne päin. Poliisin mukaan kyse on ollut “törkeästä rikoksesta”, mutta asiaan ei avata enempää.

Uppsalan poliisilla muuten on erityinen poliisin Gottsunda-ryhmä. Gotsundajoukot ovat sellainen poliisin mellakka- ja erikoisryhmä, joka tuntee Gottsundaa ja sen gangstereita erityisen hyvin. Gottsundajoukot olivat mukana päivän operaatiossa.