Kevyet kenttäampujaiset Uppsalassa

Murhajaiset jatkuvat. Päivän ammuskelu tapahtui Uppsalan ongelmalähiö Gottsundassa. Yhdelle henkilölle polvitönkkö, eli aikaa tekonivelleikkaukseen pukkaa.

Ammuskelu tapahtui klo 13.00 aikaan kerrostaloalueen pihamaalla, jossa yhtä henkilöä ammuttiin – poliisin mukaan alapäähän. Kohde ei ole poliisin mukaan kuollut, ainakaa toistaiseksi.

Jotain Uppsalassa on kuitenkin ollut meneillään, sillä poliisin mellakkajoukot piirittivät käytännössä puoli Gottsundaa. Yhden polvitönkön takia tällaista ei tehtäisi. Oliko kyseessä kidnappaus-draama tai jotain sinne päin. Poliisin mukaan kyse on ollut ”törkeästä rikoksesta”, mutta asiaan ei avata enempää.

Uppsalan poliisilla muuten on erityinen poliisin Gottsunda-ryhmä. Gotsundajoukot ovat sellainen poliisin mellakka- ja erikoisryhmä, joka tuntee Gottsundaa ja sen gangstereita erityisen hyvin. Gottsundajoukot olivat mukana päivän operaatiossa.

13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Daavidin poika
Daavidin poika
16.9.2021 07:49

Hyvin on pullat uunissa Ruotsissa sotaa, ja vainoa paenneilla. Sairas kyyditykset hoidetaan ambulanssi helikopterilla. Nyt sitten Gottsunda:ssa omat Poliisi-sedät vahtimassa heidän peräänsä.

Make's perfect sense
Make's perfect sense
15.9.2021 22:37

Oho, polvileikkaus on peruttu ja uhrille on jo luvattu astetta holistisempi leikkausoperaatio optusentin vastaanotolla.

Näin sitä taas pääsi tulokkaat kiilaamaan leikkausjonoissa muiden ohitse…

juhaII
juhaII
15.9.2021 22:14

Paavo on sotakirjeenvaihtaja. Pidä pääsi matalana!

Huumediilaus vapaaks
Huumediilaus vapaaks
16.9.2021 07:17
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Noh, noh, Paavo, et todellakaan ole kuin röna, joka pistää päänsä huumepilveen tai pensaaseen!

Kiitos siitä. Ei mulla muuta.

Vastamäissä mies syn
Vastamäissä mies syn
15.9.2021 22:05

Olematta lääketieteen ammattilainen lienee niin, että ampuma-asevamman hoito jalassa lienee hyvinkin eri asia kuin polven kulumasta tms. aiheutunut tekonivelleikkaus. Vähän niin kuin että rinnastaisi Suomen 2000-luvun punaviheroikeistolaisten ja -vasemmistolaisten hallitusten peruuttamattoman tuhotyön Kekkosen ajan suomettuneisuuteen.

pum pum
pum pum
15.9.2021 21:43

Onneksi ruotsi on reilusti suomea edellä ampuma-ase väkivallassa joten siinä vaiheessa kun ilmiö leviää kunnolla suomeen niin suomalaisilla lääkäreillä on lyhyt matka hakemaan oppia ampumavammojen hoidosta ruotsalaisilta kollegoiltaan. Samalla reissulla hankitaan myös opit kuinka ikääntyvästä väestöstä päästään eroon.

Joppos123
Joppos123
15.9.2021 21:36

Olisi nyt edes osunut munille niin ei savunahka pääsisi lisääntymään.

Oloneuvos
Oloneuvos
15.9.2021 21:14

Jaa-a saa nähdä milloin saadaan suomen Helsinkiin poliisin Tapulikaupunkiryhmä tai tallinnanaukion poliisin erikoisyksikkö vahtimaan torilla käytävää monikulttuurista kaupankäyntiä jossa ei kuittia tunneta ja myyjät tunnistetaan adidaksen verkkareista ja tummemmasta orvaskedesta.

Huru-ukko
Huru-ukko
15.9.2021 20:18

Juu, tulee polpolta vastapalloon, taponen rientää juoksujalkaa sormi sojossa huutamaan, rasismia, rasismia. Vain yksittäistapaus, ei saa yleistää. Se on vain väärinymmärrys jos joku mutiainen hakkaa ja tönii jonkun naisen pois jaloistaan, että pääsee pyöräilemään alueella jolla pyöräily on periaatteessa kielletty. Mitäs se akka siinä edessä laahusti.

Naisten uusi paikka
Naisten uusi paikka
15.9.2021 19:26

Onko Suomessa erikoisjoukot muuallakin, kuin vihapuhe yksikössä? Satavarma, että kun se ensimmäinen joukkomellakka tulee, hgin keskustassa, niin ne laittavat sitten rytinäksi. Siinä ei sitten paljon paina , jonkun huumehörhön saama potku rintaan. Josta niin marssilekin lähdettiin. Poliisi elvisteli pari vuotta sitten, että täältä tulee vastapalloon. Niinpä niin. Nyt jo itketään, että jengit ovat täällä. Tulitaisteluja on tiedossa sekä ghettoituminen. Esim matu veti turpaan keskellä päivää naista. Ja Rasmus. älkää nyt viitsikö.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.9.2021 20:57

Onhan meillä:

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005896967.html
https://yle.fi/uutiset/3-9334858

Terroristeja vastaan on sitten vielä tämä

https://fi.wikipedia.org/wiki/Valmiusyksikk%C3%B6_Karhu

Puolustusvoimilla ja Rajavartiolaitoksella on vielä omat erikoisjääkäriyksikkönsä.