Pia Polviander: Maahanmuuttajanuoret rääkkäävät toisia Espoossa – Viranomaiset täysin kädettömiä

Pia Polviander päivitti tänään facebook sivuilleen:

”MAAHANTULIJA NUORET kiusasivat viime keväänä,hyvän ystäväni lasta todella rankalla tavalla ESPOOSSA.

Tai tarkemmin sanottuna, kyse ei ollut enää pelkästä kiusaamisesta,vaan väkivallasta joka kohdistui monin eri tavoin nuoreen, sekä hänen perheeseensä.
Tällä viikolla ESPOOSSA oli annettu syyttämättäjättämispäätös, kun ei voitu määritellä rooleja tarkemmin,kuka teki mitä ja kaikki tietenkin kiistävät.
Puukolla uhkailu, massiivinen some haukkumiskampanja huoritteluineen, tappouhkaukset, nöyryyttäminen, vapauden riisto ym. ovat siis ESPOOSSA sallittua,myös auto jonka MATU nuoret tärvelevät kivenlohkareilla ja tekivät tuhoamisesta videon. Tätä ei myöskään korvata kun tyypit kiistivät teon.
NYT HALUANKIN KYSYÄ, MIKSI TÄHÄN EI PUUTUTA?
ON tapaus Suvela Warriorsia on ryöstöjä missä nuorilta viedään vaatteet päältä,puhelimet ja maksukortit!
Ja Espoossa päästetään heidäyt,kun koirat veräjästä.
TÄHÄN PITÄÄ TULLA MUUTOS!

Kommentoikaa!”

Mitä tulee maahanmuuttajavoittoisen Suvela Warriorsien pelaajiin, niin jopa heidän valmentajansa on myöntäny pelaajien aiheuttaneen ongelmia Espoossa:

”McBride kertoo, että nyt entiset pelaajat riehuvat ympäri kaupunkia, sillä heillä ei ole parempaakaan tekemistä.Tämä ei ole ainoa kerta, kun näin on käynyt.

Viime vuoden kesällä joukko entisiä Warriorsin pelaajia ryösti vesipuisto Serenasta 6 000 sisäänpääsyranneketta, joita he sitten myivät eteenpäin”

Hänen mukaansa yhteiskunta on lopulta syyllinen pelaajien aiheuttamiin ongelmiin. Itse koripallojoukkueena Warrios on tullut tunnetuksi aiheuttamista ongelmista niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Pia Polviander on entinen tosi-tv-tähti, joka on Espoon persujen varavaltuutettu ja hallituksen jäsen. Polvianderin on aikaisemmin tullut julkisuuteen myös omaan poikaansa maahanmuuttajien kohdistamasta koulukiusaamisesta. Kiusaaminen yltyi lopulta niin pahaksi, että Polviander joutui ottamaan lapsensa pois koulusta, jonka johdosta koulu teki hänestä lastensuojeluilmoituksen.

Omat kommenttini: Ei voi kuin seurata pelonsekaisin tuntein mihin oma asuinalueeni kehitystä. Nykyisin jopa valtamediat ovat alkaneet uutisoimaan pk-seuduilla kasvaneesta nuorisoväkivallasta. Siitä miten nuoret joutuvat nykyisen elämään pelossa ja kantavat puukkoja mukanaan puolustaakseen itseään jne. Valmediat tosin vähättelevät maahanmuutton osuutta asiaan. Ongelmallisista maista tulleita maahanmuuttajia on PK-seudulla korkeintaan 10 prosenttia ja kuinka paljon he ovat onnistuneet muuttamaan tätä aluetta! Kun vielä tiedetään, että heidän määränsä kasvaa kaiken aikaa ja kantaväestön pienenee, niin eipä ole pk-seudulla edessä ruusuista tulevaisuutta.”

 

Edit: Polviander ei ole pelkästään ollut kunnallisvaaliehdokkaana, vaan hän on myös Espoon persujen varavaltuutettu ja hallituksen jäsen.
Edit: Varmistin vielä Polvianderilta, että uhrit olivat suomalaisia.

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tästä ei hyvää seura

Ja suvakit + vihervasemmisto ovat aivottomia.

Ehdotus

Jonkun pitäisi tehdä feikki konfliktitilanne jossa roolit ovat toisinpäin.

Media ja poliitikot marssisivat ja huutaisivat Hoosiannaa.

Sitten paljastaisi uunoille, että kyseessä oli ns. Teatteriperformanssi .

Heräisivätkö keskustelemaan itse aiheesta vai kaivaisivatko päänsä takaisin paka.. pensaaseen.

Waltsu

Tulisi syyte siitä feikkijutusta. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan, valheellinen mustamaalausyritys rasistisessa tarkoituksessa, vakava viharikos…

timo

Juttu on yhtä tyhjän kanssa jos lähdelinkki puuttuu.

Toffo

Tekstissä olevat siniset sanat toimivat linkkinä. Sitä klikkaamalla pääsee siihen lähteeseen.

timo

Juttuihin laitetaan lähdelinkki sen takia että harvalla on aikaa tai viitseliäisyyttä lähteä joka jutusta erikseen sitä etsimään. On myöskin järkevämpää että jutun tekijä laittaa sen kuin että tuhannet ihmiset etsivät sitä itse. Täysin perusasia ja normikäytäntö. Koska muussa ei ole mitään järkeä.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
Sakari Rajamäki

Nään aika paljon vaivaa tehdessäni noita kirjoituksia ja youtube videoita ja monet ei tee mitään haittamaahanmuuton ehkäisemikseksi, siks ei jaksaisi kuunnella tollasta nillitystä. Edellä mainittujen syiden takia en nää miksi joku epäilisi, ettei lainaukseni olisi aito. Toiseksi jos epäilii eikä viitsi nähdä minuutin vaivaa ja käydä tarkistamassa asia, niin en voi asialle mitään.

Soitamme pomollesi

On ihmeellistä, miten olette inisemässä heti, kun jotain päinvastaista unelmaanne ja ideologiaa koskevaa tulee esiin. Olette niin sokeita yksinkertaisesti. Naiiveja.

Paavo TajukangasD

Jutun perusta tässä on Pia Polvianderin julkinen Facebook-päivitys, jonka julkaisulle Pt-medialla on lupa. Jutulle ei ole olemassa mitään muuta ”lähdettä”, kuten nyt vaikkapa joku toinen media.

Ei näy

Tosiaan vaikka murhainfossakin on ollut noita ihmisten Facebook profiilin linkkejä, niin eivät ne mikäli ei itsellä profiilia tuonne ole. Samoin Googlekaan ei löydä jos on piilotettu Facebook profiili, kuten joillakin onkin.

Ei näy

Siis eivät näy, ilman Facebook profiilia.

ro1

Eipä voi kauhiasti kommenttrida!Entinen kotikaupunkini on muuttunut persaukuksi,niinkuin synnyinkaupunkini h:ki kikin.Jovin sairaalassa jokunen vuosi sitten hämmennyin 12 t odottelua sairaalaan pääsyä jalan lihakset irtirepeytyneinä. Ympärilläni vastaanottoaulassa meno oli kuin aikanaan mogadissussa.(siellä oli vain hiljaisempaa)nimenomaan lasaretissa.Miksiköhän ahfilauma villiintyy primitiiviseksi kun se lasketaan irti immeisten keskelle?Onneksi Armas perssegulu! Suomi on taakse jäänyttä elämää,sääliksi käy kantiksia,varsinkin Pääkupukiseudulla asuvia,maalla urbaani puoliapina ei onneksi viihdy..

p.grandell

kyllä se on pajon myös,kun aina annetaan periksi, kyllä yön-timpat ymmärtävät kun saavat selkäänsä, muuta ei voi sanoa kuin, jos valtiovalta ja poliisit ovat noin kädettömiä. ei muuta kuin talo/osake myyntiin ja muuttaa maalle, tänne eivät tule, sama oli kun asuin 25v. ruotsissa, maalla saa olla rauhassa. siellä eivät gethoudu,

Arjis

Maaseudulla puhalletaan yhteen hiileen ja tarvittaessa myös toimitaan. Täällä ei todellakaan olla ”kädettömiä”.
Hesasta muutosta on kulunut tasan 20 vuotta, eikä ole sinne ikävä.

Tyrsky

Kaaosta vastaan auttaa organisoituminen, eikö?

Muuttakaa pois sielt

Muuttakaa hyvät ihmiset pois Helsingstanista.

5 - 15 vuotta

Itse lähdin jo 15 v sitten. Enkä ole katunut. Paskan lentäminen tuulettimeen oli ns nähtävissä jo silloin. Kyllähän siellä nyt porskutetaan. Mutta tikittävä pommi on ollut siellä jo pitkään. Veikkaan, että vartiaisella saattaa olla vielä ns helppo pesti. Mutta seuraavalla voikin olla jo ” pikkuisen ” haasteita.

Kaupunki pilalla

Meidän perhe muutti myös Helsingstanista pois 6 vuotta sitten, eikä takaisin tulla.

Sami

Veikkaan että Esbodishun/Esbolabad:n kantasuomalainen alkuperäiskansa alkaa pian pakkailemaan muuttolaatikoitaan ja tankkaamaan pakettiautoja. Vähän aikaa sitten näin uutisen, jonka mukaan Tzadi (entinen Stadi) on muuttotappio kaupunki.

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Suomi Finland

Otan osaa.

Ja vielä kun porukka alkaa äänestää jaloillaan, niin sitten tilanne on otettu tarpeeksi vakavasti. Jos lastani kiusattaisiin tuohon malliin eikä viranomaiset pysty tekemään mitään, niin muuttaisin välittömästi, vaikka johtaisi pienempipalkkaisiin duuneihin.

Waltsu

”Hänen mukaansa yhteiskunta on lopulta syyllinen pelaajien aiheuttamiin ongelmiin.”
Hyvin sanottu, tämä on täysin oikein.
Yhteiskuntahan se on niitä otuksia tuonut maahan. Yhteiskunta niitä hyysää.

Alkua vasta

Niin. Voisi luetella joukon päättäjiä, sekä virkamiehiä, jotka pitäisi suoraan sanoen laittaa syytteeseen. Ja korvausvelvollisuuteen. Siellä ne mulqvistit porskuttavat syytesuojien, palkkiovirkojen sekä erinäisten virkainstituutioiden suojissa. Ja ne, jotka tätä arvostelevat, lasuilmoitusta yms. Uskomatonta, miten suomalaiset kaikista varoituksista huolimatta pitävät ns turpansa kiinni.

Jep jep

Todella harmillista että tämä maa on tähän pisteeseen mennyt. Oon käynyt armeijan yli 10 vuotta sitten mutta ei tämä enää tunnu puolustamisen arvoiselta. Olen pennusta asti ite puukkoa kulettanut mukana lähinnä sen takia koska se on vaan tärkeä työkalu. Olen myös puukolla lyömisen takia linnassakin istunut. Jos joku minua tai minun läheisiä uhkaa tai satuttaa niin silloin vaan tapahtuu eikä kaiveta puhelinta ja näppäillä 112 ja selvitellä ja ihmetellä. Suojelkaa itseänne ja rakkaitanne. ✌️

Jengighetot

No sanotaanko näin, että kyllähän ns maalaisjärki monilla toimii. Eli kun Suomeen ja Ruotsiin on tuotu sekopäitä, jotka eivät kunnioita mitään, mikä liittyy meidän arvoihin. Päinvastoin. Ne käyttäytyvät kuin valloittajat, tietäen, että tuki on rakenteissa. Eli ylin poliittinen johto sekä virkamiehet ja väittäisin jopa poliisi. Se rasismi kortti. Jne. Ja mitä tuohon itsensä puolustamiseen tulee, niin tuskin moni tulevaisuudessa kävelee pelkkä jenkkipurkka taskussa. Ikävää mutta realismia. Sanotaan jälleen kerran. Ne tuovat sen paskan tänne. Ovat jo tuoneet. Jengiytyvät ja pikkuhiljaa olemme sen paskan keskellä.

Ruotsin tie

Nykyisellä vihervasemmisto hallituksella tämä vain pahenee entisestään. Miksi noita hallituspuolueita pitää äänestäjien äänestää. Ruotsin tiellä olemme olleet jo kauan.

Metukkaamme suominei

No oletteko huomanneet sellaisen asian, kuin valtamediapuolue? Aina kun on joku äänestys tms, niin eetteriin läjäytetään sitä sun tätä nyyhkytarinaa. Ja läpi menee. Hassan on niin opiskellut yms. Hassan ikävöi sukulaisiaan. Hassan syyttää suomea rasismista. Kun hänen perhettään ei ole tuotu. Hassan on uskomaton. Sitten kun tarkastellaan useimpien motiiveja lähemmin. Simsalabim. Kiitos kela. Mina teen pitsaa. Mina ja veljeni. Joita on 30.

Ruotsin tie

Nythän myös Sanna Marin esitteli taas jotain täysin joutavaa nahkareppua, joka ei varmasti ketään kiinnostanut ja sellaisesti piti roskalehti Iltalehden olla juttu tekemässä. Myös kannabiksesta alkoivat tehdä uutisia, kuin se olisi jotain tupakkaa mitä voi polttaa samalla tavalla. Alaspäin menemme kovaa kyytiä, tai no valtamedian uutiset ovat olleet jo pitkään täyttä roskaa

Arjis

Valtamedia=Valhemedia

ernesti_loosonen

sain tuosta sen käsityksen että kehitysmaalaiset rääkkää suomalaisnuoria eikä toisia

Sakari Rajamäki

Kirjoitin toisia, koska Polvianderin päivityksestä ei selviä olivatko rääkättävät suomalaisia vai mamuja. Ei lainkaan mahdotonta vaikka olisivat olleet toisia mamuja, sillä olihan Kytöpuiston koulunkin rankasti kiusattu poika itsekkin mamu.

Last edited 2 vuotta sitten by Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki

Alapeukuttajille muistuksena, että Ruotsinkin jengiampumisissa kyse on pääasiassa siitä, että mamut ampuu toisiaan. Toiseksi jos mamut kuulu eri etnisiin ryhmiin esim. kurdit vs somalit ei niilläkään ole hirveästi pidäkkeitä kiusata toisiaan. Ainoastaan se, että kurdit ja somalit pyrkivät puolustamaan omia etnisiä ryhmiä tosin kuin suomalaiset. Mutta eipä siinä voinhan mä tiudustella Pialta oliko uhrit suomalaisia ja lisään sen sit tohon kirjoitukseen.

Virhe

Korostetaan nyt vielä. Vaarallisin henkilö on hallituksessa. Ja seuraava saattaa olla vieläkin pahempi.

Sakari Rajamäki

”Ei voi kuin seurata pelonsekaisin tuntein mihin oma asuinalueeni kehitystä”

Tästä tuli vielä mieleen, että suvakit sanovat ”rasistien” pelkäävän mamuja. Tietysti pelätään heitä jos ovat antaneet siihen aihetta. Kyllä minua ainakin vähän pelottaa jos tyhjällä pimeällä kadulla tulee vastaan somalinuorten lauma. Sitä paitsi pelko on monesti ihan tervettä, sillä se perustuu usein itsuojeluvaistoon.

Go home

Ja heillä on kaikilla puukot joita kovin mielellään käyttävät, eivätkä todistetusti ymmärrä että puukoniskusta ihminen voi kuolla. Mutta pitäähän sitä rispektiä saada RASISTEILTA. Tunteekohan afrikkaan kuuluva henkilö sisimmässään katsellessaan suomessa ympärillänsä liikkuvia ihmisiä sekä luontoa että on ihan väärässä paikassa..? Tämä selittäisi paljon. Ilmankos kaikki on rasismia ja paskaa, sää on paskaa ja ihmisetkin ovat väärän värisiä liian hiljaisia ja käyttäytyvät väärin sekä heitä on aivan liian vähän afrikkalaiseen makuun, miksi helvetissä nämä kaikki väärät ihmiset ovat MINUN maassani? Meneeköhän ikinä kaaliin että itse on se joka ei ole siellä minne kuuluu.. Mahtaa olla hämmentävä elämä.

Harri

Niitä puikulapäitä ym.ei pelkää kukaan.ne elukat vaan tulee ylivoimalla päälle.tyypillistä elukoille

Sami

Eräs tuntemani portsari käytti kyseisistä ongelmia aiheuttavista riitapukareista niska-perse-ote-ulosheittotilanteessa tilannenimitystä: ”nyt tämä Savannijänis lähtee ovesta ulos!!!”.

Ulos lensi, vaikka ei ollut edes siipiä!!! 😀 😀 😀

Ingen Gripen

Kun Odinin sotureita paheksuttiin ja naurettiin muutama vuosi sitten, niin mielessä kävi ajatus että vielä tulee se aika jolloin tolkun ihmiset alkavat perustaa vastaavia katupartioita ja kaarteja.

Suomessa on tunnetusti hyvin vähän poliiseja ja matuilu näkyi kehittyvän Ruotsin malliin joten siitä repeävä turvallisuusaukko on lopulta ihan pakko tukki keinolla millä hyvänsä

juhaII

Kun Oodinit menevät kävelylle. Koko Espoo ja suvakki-media sekä tietenkin Ohisalo liki lapsivuoteelta hyppää pystyyn niin että koko konkkaronkka ”juoksevat paniikissa ympäri insä kun päättömät kanat”!!!

Maria Ohisalo kyynelehti taas vuolaasti ”tripillään” Vihreiden puoluekokouksessa kokien tuskaa ja ylitsepääsemätöntä melankoliaa rypiessään ”natsien painajaismaisessa” virtuaalitodellisuudessa ilman okulaareja siihen.

NYhtä hyvin voisi kertoa ”nuotiojuttuja” Neardentalinihmisistä halvalla räätälillä teetettyine pukuineen sekä patriarkkaalisine örähtelyineen, jossa ei häävien ”kierrätetty” perustarpeita luolan suuaukkoa kauemmaksi.

Sami

Juu, Hutisalolla on paha mieli milloin mistäkin. Toivottavasti Hutisalo synnyttää kikkarapäisen sandaalijalkaisen partalapsukaisen, saadakseen lohtua ja iloa elämäänsä 🙂

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
vihapuherasisti
Holkeri

Turvapaikanhakijoista saa turvapaikantarpeen ripettäkin hakemalla hakea. Vastaanottavaan maahan saapuessa hänen vierailemastaan paikastaan muodostuu turmapaikka.

Jouni S.

On selvää, että kun Pekka of Finland on kerran ottanut tänne jo sen reilun 400, niin tottakai halukkaita riittää, ilmaisen loppuelämän elatuksen pariin.
Haaviston tekemiset ovat toimineet kuten Sipilän kutsuhuuto aikanaan, jos tuo kerran pääsee, niin miksen sitten minäkin!
Afganistanista tulevat uutiset kertovat, että siellä on ihan normaali tilanne, ihmiset (reportteriktin) liikkuvat ulkona eikä mitään välitöntä vaaraa ole. Joistakin elintarvikkeista lienee pulaa, mutta mistään, edes lähellekään sotatilasta ei voida puhua. Se Ylen narisijakin taisi häipyä muualle, kun niitä sopivia uhriutettavia ei löytynytkään.
Ja mistään kunniavelasta ei todellakaan voi puhua, se on ex-taistolaisten yms höpinää.
Herätkää hyvät äänestäjät ja ymmärtäkää, minkälaisia moraaliposeeraajia nämä nyky- p

Sami

Juu, Afganistanissa määrättiin koulut avattavaksi sekä aikuiset takaisin arkipäivän työtehtäviinsä.

Sota on ohi ja rauha maassa.

Mutta ehkä juuri tästä syystä 8000 afgaania kerjää suomeen pääsyä: Taleban käski MENNÄ TÖIHIN!

8000 Afgnistanin laiskinta on nyt paniikissa.

Hanal

Polviander on upea voimavara perussuomalaisille. Respect!

Sakari Rajamäki

Jeps, kyllä tälläisille äideille pitää nostaa hattua ketä uskoltaaa puhuan näistä ongelmista suoraan. Monesti ihmiset pelkääväst puhua näistä rasismikortin pelossa. Suomessa taitaa olla niin, että etupäässä venäläiset tai virolaiset uskoltaa puhua näistä. Kytöpuiston koulun kin kohdalla ainoastaan venäläisnainen uskolsi puhua kiusaamistapauksesta julkisesti, Edes uhrin isosisko ei halunnut tuoda julkisesti esiin, että kiusaajat olivat mamuja. Toiseksi monet ovat asioista niin pihalla, että kuvittelevät matujen olevan samanlaisia ihmisiä kuin suomalaiset.

Sami

Useimmat suvakit valehtelevat itselleen ja muille, koska haluavat sulautua silleinä silliparveen koska haluavat miellyttää -välittämättä yhtään suvakismin seurauksista. Suvakit ovat röyhkeän itsekkäitä omaan napaan tuijottavia teeskenteliöitä.

”In the case of Sweden and SD, this means that in the short term it is rational for the party’s opponents to sue and stigmatize it, regardless of whether the statements are true or not. On the other hand, women’s attitudes towards this party can change very quickly when a certain ”normalization threshold” has been reached. Women then change the synchronized attitude in a single huj – just like a herring shoal.”

https://samnytt.se/forskare-kvinnor-rostar-efter-hur-deras-asikter-uppfattas-av-kandisar-och-vanner/

Kansallismielinen

Yksikin maahantunkeutuja on jo liikaa.

luke

jos ihminen ei käyttädy ihmisen lailla ei hänellä pidä olla ihmisoikeuksiakaan vaan häntä pitää kohdella kuin haitallista kotieläintä esim. kun urospuoliselle eläimelle tehdään määrätty toimenpide siitä lähtee agressiivisuus ja lisääntymiskyky se on yhteikunnansuojelun kannalta kuitenkin jossain vaiheessa välttämätön toimenpide on kuitenkin lempeämpi kuin mitä toisessa mailmansodassakin harrastettiin

Sami

Olet oikeassa. Jos esimerkiksi ihminen toistuvasti syyllistyy rikoksiin, hänen ihmisoikeuksiaan on pakko rajoittaa yksilöiden ja yhteiskunnan suojaamiseksi. Viimeisenä vaihtoehtona käytetään vankeusrangaistusta haitallisen ihmisen eristämiseksi sekä kansalaisten suojelemiseksi.

Jos tätä lakia todella noudatettaisiin, istuisivat suomen Gal-Qaeda hallituksen tyttelit nyt kalterien takana, sekä heidän rikostoverinsa/äänestäjät ehdonalaisessa.

Jouni S.

On vanha sanonta, että tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.
Niillä, jotka tänne näitä vieraista kulttuureista tulevia haluavat, on ainakin aikomus esittää hyvää ihmistä tai sitten ovat aidosti sellaisia, etteivät ymmärrä asioiden ja/tai tekojen syy-seuraussuhteita.
Nuo Suvela Warriorsin valmentajan kommentit siitä, miten yhteiskunta lopulta on syyllinen ongelmiin, ovat palkinto siitä, että jotkut poliitikot ovat tahallaan tai ymmärtämättömyyttään tehneet päätöksiä, joiden seurauksena tähän on ajauduttu.
Päätöksenteko näissä asioissa on jatkuvaa tyrimistä. Ensin tehdään yksi huono päätös ja siitä seuraa lukuisia muita. Kun ensimmäisen seurauksia yritetään piilotella tai korjata, kuoppa vain syvenee. Pahinta se, että tämä nielee valtavasti yhteiskunnan varoja.

Sami

Tässä on aika hyvä esimerkki siitä miten hallinto menettää toimintakykynsä tehdä päätöksiä keskittyessään poliittisiin ja ideologisiin harhaoppeihin maan johtamisen sijaan.

https://www.rt.com/op-ed/535103-horror-haitian-migrant-camp-texas/

Ali Wale

Kaikki on KOTOUTUMISTA. Osa johtuu ilmastonmuutoksesta.

Anna-Maria Korhonen

Olen pistänyt merkille pääkaupungissa liikkuessani, että muslimit ja tummaihoiset ovat käyneet röyhkeämmiksi. Aikaisemmin, kun niitä oli vähemmän, ne selvästi yrittivät olla herättämättä huomiota. Nykyisin julkisiin noustaan isännän ottein ja otetaan koko penkkirivistö haltuun. Esim. viime torstaina, kun oli raidelakko yksi geeli varasi itselleen ruuhkabussista vierekkäiset penkit, kun nöyrä lammaslauma seisoi niiskuttaen käytävällä. Kukaan ei uskaltanut huomauttaa, onhan tilankäyttökin tietysti kulttuurisidonnaista ja huomauttaminen olisi ollut rasismia. Ikävä sanoa, mutta tumput suorina, hartiat lysyssä ja haavi auki seisova suomalainen mieskin on nykyisin aika murheellinen näky.

Sami

Miksi juuri miesten pitäisi arjen tilanteissa järjestää asia kuntoon?

Sehän olisi toksista maskuliinisuutta ja vähättelisi feministien kykyä ottaa koko penkin varannutta kehistä rinnuksista kiinni ja heittää kehis komeassa ilmalennossa bussin lattiaan selälleen. 🙂

Tässä videossa patriarkaalisia toksisia rakenteita purkava ruotsi näyttää mallia miten homma hoidetaan ilman sukupuolia sortavia rakenteita. 🙂

https://youtu.be/8ucBi8_9XIU

Anna-Maria Korhonen

Miesten tehtävä on suojella ja puolustaa yhteiskuntaa, sitä varten ennenmuinoin oli lihakset ja testosteroni. Vielä 80 v sitten tämä tajuttiin ja siksi olemme vielä tässä. Ihan turha nillittää femakoista ja arvostuksen puutteesta, jos sen arvostuksen eteen ei kerta tehdä mitään. Ei sen, että miehet ovat miehiä ja naiset naisia, pidä tarkoittaa sitä, ettei samaan yhteiskuntaan mahdu maskuliinisia naisia, feminiinisiä miehiä tai etteivät molemmat sukupuolet ole tasa-arvoisia. En ymmärrä, että vihervasemmistoa syyllistetään ääriajattelusta, kun samaan sorrutaan itse, lyödään hanskat tiskiin ja sulaudutaan tapettiin.

Sami

”Miesten tehtävä on suojella ja puolustaa yhteiskuntaa”.

Kenenkään ei kannata puolustaa ketään tekemällä rikoksia.

Parhaiten naiset puolustavat itseään äänestämällä miehiä. 🙂

Mitään ei Suomessa tule kuntoon, niin kauan kun enemmistö naisista antaa vaaleissa tukensa nykyisen Suomen hallituksen kaltaiselle Gal-Qaida Shehadisti liittoumalle.

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Anna-Maria Korhonen

”Parhaiten naiset puolustavat itseään äänestämällä miehiä.”

Juu, kuten Pekka Haavisto – tai vuoden 2015 hallitus, jossa oli 11 miestä ja 6 naista. Ja kaikki ratkaisevan salkun omaavat miehiä. Valtaa pitäisi saada…

Sami

Punavihreitä miehiä/sukupuolioletettuja äänestämällä tilanne vain pahenee.

Punavihreissä + kok/Kes ei ole ainoatakaan ”miestä” Suomen etua ajamaan. Kyseiset puolueet pitää saada 0 ääntä tilaan, sitten Suomella olisi olla edes hiukan toivoa.

Simo

Vihreitä kannattaa äänestää. Naisia ja homoja kaikki.

sine ole rassisti

Suomalainen mies ei uskalla puuttua tuollaisiin tilanteisiin, sillä hän tietää joutuvansa Demlatuksi oikeudessä.

Jones

Kyse on vallasta, eli siitä ketkä Suomessa tosiasiassa määräävät. Kansanedustajat ovat vain heidän renkejään.

Sami

Hallituksen Gal-Qaida:n punavihreä Shehadistiliitto käyttää kehiksiä liittolaisinaan.

Molemmilla on sama tavoite, suomen pilaamisen ja kansan nöyryytys. Mutta hyvinhän tuo näyttää äänestäjille maistuvan.

AJuutinen

Kannattaa täyttää Sinimustaliikkeen kannattajakortti osoitteessa: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Lisää kannattaa käydä lukemassa:
https://sinimustaliike.fi/ohjelma/