Turvapaikka-aktivistien uusi keksintö: Integraatiopolkupyöräily

Jos tukholmlaiset turvapaika-aktivistit saisivat päättää, niin elämässä ei olisi mitään muuta kuin turvapaikanhakijamiesten kotouttaminen, kotouttaminen ja kotouttaminen. Sen verran antaumuksella hommaa nyt hoidetaan.

Kuten aikaisemmin kerroin, niin Tukholman ympäristössä on useita turvapaikka-aktivistien hyvin aktiivisia Facebook-ryhmiä, jotka puuhaavat tällä hetkellä täydellä teholla kaikenlaista, jotta maahan tulleet afgaanit viihtyisivät.

Ilmiö on mielenkiintoinen. Afgaanejahan Tukholmaan ei tullut kuin kourallinen, verrattuna 2015 syksyn hulabaloohon. Vuonna 2015 auttajat venyivät äärimmilleen ja kaikki innovaatio käytettiin tulijoiden auttamiseen. Nyt tulijoita on joitakin satoja, ja auttaminen on kuin leikkiä vaan.

Ongelma on siinä, että aktivistien ryhmissä on tuhansia ihmisiä, jotka haluavat auttaa, auttaa ja auttaa. Autettavia ei taas ole kuin muutama sata eli auttajia on tuplasti sen mitä autettavia. Pari viikkoa sitten, kun päällänsä oli huonekalu- ja astiakeräys, niin pääpuuhapetterit jakoivat jonotusnumeroita ja aikoja ihmisille. Kullekin annettiin oma kellon aika, milloin sai auttaa. Kukaan ei saanut auttaa määräänsä enemmän, sillä auttajia oli paljon.

Nyt kun huonekalu- ja tilpehöörikeräys alkaa olla plakkarissa ja auttamishaluja olisi edelleen, niin turvapaikka-aktivistien innovaatio on aivan loputonta. Muutamia esimerkkejä:

Ahmadin integraatiopolkupyörä.

Tukholman eräässä polkupyöräilykerhossa ollaan kehitelty idea. Pena sen siinä viime metreillä keksi, veti ässän hihasta ja sanoi: ”integraatiopolkupyöräily”! Voiko afgaanimies housut jalassa tehdä mitään muuta parempaa kuin integraatiopolkupyöräillä?

Ongelma on tietenkin se, että kuka sitä nyt jarruttomalla ruosteisella jopolla integraatiopolkupyöräilee. Hmph, ei onnistu integraatio sellaisella, pitää olla kunnon mankeli. Niinpä kerhon jäsenet keräsivät kolehtia ja ostivat Kabulista kotoisin olevalle, ennestään kovalle polkupyöräilijälle Ahmadille polkupyörän. Oma kun jäin jonnekin Kabuliin, tuli niin kiire lähtö. Liekö tuli lukkoonkaan kiireessä laitettua.

Kerholaiset ostivat Ahmadille siis vajaa 15 000 kruunun (1 500 euron) fillarin. Kyllä Ahmadin kelpaa nyt integroitua.

Toisaalla ollaan kehitelty idea eräänlaisesta ”starttikaverista”. Kaikilla ihanilla partaisilla afgaanimiehillä pitää olla useita kavereita. Tällä hetkellä tarkoituksena olisi, että jokaisella tulijalla olisi vähintään viisi bestistä. Aktivistit käyvät afgaanien kanssa ”fikalla”, niin kuin ruotsalaiset sanovat, eli vetäistään pullakaffeet jossain viihtyisässä kahvilassa. Tämä on selvästi naisten hommaa. Miehet voivat antaa omalle koti-afgaanille vaikka ajotunteja Volvolla. Tai voidaan käydä mieskeitaalla Biltemassa. Ihan mitä tahansa viihdykettä on tarjolla, mitä turvapaikka-aktivisti nyt sattuu keksimään.

 

Pitäisikö Suomenkin ottaa oppia tukholmalaisista aktivisteista, että ainakaan nyt tullut afgaanimiesten erä ei ajautuisi kurjuuteen, itkuun ja hammastenkiristykseen. Sitäpaitsi näissä ruotsalaisissa ryhmissä on hyvin aktiivisia suomalaisia naisia – ja miehiä(!).

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Kyllä sen pyörän joku pöllii aika äkkiä. Tuskin tyyppi tietää lukoista yhtään mitään ja vaikka tietäisikin, niin ei varmasti sitä, että 1500 euron pyörä lähtee pitkäkyntisen kyytiin, jos sitä ei vie asuntoon suojaan.

Sitten Ahmadille integroidaan varmaan uusi pyörä, joka tietenkin on vähintään sen 1500 euroa.

ro1

On kummallinen keissi, ostaa nyt apinalle polkupyörä,ei hälle ole mitään käyttöä fillarille. Onhan siellä bemmejä tarjolla. vuohen knullaaja osaa aja bmw:tä siinä kun kaamelia,mitä zetillä väliä.Näin assiat on myös suomaalla.Voihan perkkeles minne on evoluutiossa tultu.Ruattinmaalla (aivan oikein niille suomaan immeisen orjuuttajille)Pask juttu että suomua rämpii samalla baanalla .ÄÄliöitten hurrien peraukkua nuollen!

Joku

Tokkopa pyörä odottaa edes varastamista, vaan vuohipaimen kiikuttaa sen kaniin tai myy kaverilleen heti kun paijjaajien perävalot himmenee.

HyvaJatkaa

Rahat fillarista Ahmatti lähettää Western Union:lla asumis- ja toimeentulotukirahojen kanssa heimolleen Afganistaniin. Siellä partasedät ja kaaputädit nauraa ja ihmettelee miten maailmassa voi olla vielä heitäkin tyhmempiä ihmisiä.

pah

Ai ai Ahmettia kun kieroilevat vääräuskoiset antoivat hänelle tahallaan vääräuskoisten lokasuojattoman polkupyörän. Tarkoitus on tietysti loata yltäpäältä koko Ahmetti!

Varokoot vaan katalasti mielistevät vääräuskoiset kieroilijat kun haluatte loata Ahmetin rapaa roiskuvalla polkupyörällä!

Ahmetin kosto tulee olemaan verinen!

Tukholma-syndrooma

Rooman valtakunnan lopun ajan ylettömien syömäjuhlien sosiaalis-henkinen sovellus pohjolan oloihin.

jorma

Ihanaa.

Taidanpa tästä lähteä kokeilemaan onneani vastavuoroisesti Lähi-idän keitaille, josko sama onnistuisi. Kuulemma niin ihania nuo mussukat.

Jos seuraavassa instakuvassani olen pää kainalossa, niin älkää huolestuko. Mitäpä sitä ei tekisi hyvän asian puolesta.

Huru-ukko

Ai suomalaisia miehiä??? Ei ne oo ku mekkoeinareita kuten ne afgaanitkin.

Naurettavaa

Aina vain ideat paranee. Samoin kasvaa myötähäpeä entisestään, mikä näitä oikeasti vaivaa.

Medikaalivasemmisto

Mitä sie haastat?

This is my no no bicycle 🤣

Naurettavaa

Tosiaan tuo kuuluisa TikTok-video, johon kanssa haaskattiin paljon rahaa. Samaa tasoa sen Ylen taikalapasen kanssa. Lapanen ja jyrkkä EI, siihen loppuu aikomukset.

HyvaJatkaa

Pitäisikö Suomenkin ottaa oppia tukholmalaisista aktivisteista, että ainakaan nyt tullut afgaanimiesten erä ei ajautuisi kurjuuteen, itkuun ja hammastenkiristykseen.
***********************************

Ei tarvitse! Sen sijaan aletaan täällä järjestämään derivaatiopyöräilyjä itärajalle afgaaneille ja muillekekin MaTu:lle eli siis kaikille ei valkoisille. Ostetaan venäläiseltä turvallisuusalan huippuyritykselta Wagner:lta jatkopyöräily tuolle elättijoukolle Venäjän halki Afganistanin rajalle ja talutus rajan yli Afganistaniin. Jokainen on varmaan paljon onnellisempi, kun pääsee takaisin kotimaahansa eikä tarvitse täällä kylmässä pohjolassa kärsiä rasismista ja joudu niille v-mäisille pakkopulla kotoutuskursseille.

pöh

Tuhansia poljettavia muutamalle sadalle polkijalle, siinähän joutuu jo vaihtaa välillä polkuvälinettä.

nimellinen

Haaviston peksu on hyvä starttikaveri. Lähetetään se samantien ruotsiin, ei tule ikävä.

Kolmas kivi

Tuostapa tuli mieleen kun männä vuonna järjestettiin jossain päin Suomea verovaroilla turvapaikkaturisteille polkupyöränajokurssi. Monta tuntiahan siihen sai menemään kun opetettiin millä puolen tietä ajetaan, miten jarrutetaan ja pysähdytään, miten käännytään toiselle tielle ym. Naurettavintahan oli kun niille järjestettiin vielä jatkokurssi !

HyvaJatkaa

Naurettavintahan oli kun niille järjestettiin vielä jatkokurssi !
********
MaTu-business tuottaa poliitikoille ja heidän perheenjäsenilleen paljon paremmin kun pidetään enemmän kursseja. Jokaisesta kurssista veronmaksajan rahaa siirtyy 25 000-40 000 eur poliitikkojen pitämien MaTu-business firmojen kassaan ja sitä kautta poliitikkojen taskuun.

juhaII

”Kotoutettavat” kyllä tulevat antamaan ”kiitoksensa” oman kulttuurinsa ja uskontonsa edellyttämällä tavalla!

”Veikkaanpa”, että juhannussalot olivat olleet varsin mieluinen vaihtoehto kun ”aikaansa oli kutakin”!!!

No, ruotsalaisa voi verrata pohjois-korealaisiin siinä, että heidät on aivopesty ”uskontoonsa” jo svedu-mamman kohdussa!

Andy

Tässähän kulminoituu svenssonien ylimielisyys muita ”alempiarvoisia” kohtaan. Annetaan polkupyörä ahmedille ja luullaan olevansa nyt jotain jeesuksia. Ahmed myy fillarin parin päivän päästä blocket.se sivulla ja nauraa matkalla pankkiin.

Gucci sen olla pitää

Ei Ahmad vie rahoja pankkiin, Ahmad ostaa Adidasvetimiä ja Guccilippiksen.

Sami

Polkupyöräily kuuluu kaikille.

Katso kuva.
comment image

puuttuva hermorata

Ihmettelin aikoinaan miksi noiden polkeminen on tuon tyylistä. Jalat leväällään ajellaan ”käärmeenpolkua”. Sitten yksi tohtori kertoi että tummempien jalkojen ja aivojen välistä puuttu hermorata (nyt en muista mikä) joka välittää aivoille tiedon että ”nyt jalkapohjat ei ole tukevasti maassa ja nyt ollaan liukkalla”. Sen vuoksi niistä on juoksijoiksi, mutta ei hiihtäjiksi, luistelijoiksi tai pyörilijöiksi. Toki, aina on muutama poikkeus. Tulostaso ei kuitenkaan ole ihan samaa luokkaa kuin nyrkkeilyssä tai painissa.

Reijo Tiihonen

Halusin itselleni kevyesti kulkevan asfalttipyörän mutta budjetti siihen oli 100 Euroa. Sitten löysin sellaisen vain 80 Eurolla. Oon ihan täpinöissäni. No, 40 vuotta työelämässä ja muitakin työllistänyt muutaman sata miestyövuotta, niin kyllähän mä olen sen ansainnut.

Hei me poljetaan

Ensi poljetaan pyörää ja sitten poljetaan vaikka väksin vastetahtoisia naisia.

Kaitsu

Mitäpäs polkemista sitä nyt ei integraation nimissä tehtäisi.

Mahtaa ne raiskauksetkin suvakkilehmien mielestä olla sitä syventävää integraatiota.

Pera Pervo

Haluan auttaa! Minäkin haluaisin kantaa korteni kekoon. Muutama 20-40 vuotias afgaanityttö saisi luotani integraatiopaikan. Voisimme yhdessä katsoa BB:tä, mennä saunaan, juoda kaljaa, ”tytöt” voisivat kokata ilmavasta riisistä jotai ihquu, käydä kävelyllä ja lopuksi voisimme kaikki nukahtaa samaan suureen vuoteeseen. Olisimmehan yhtä suurta perhettä!

Vaan ei. En nää sodan vainoista edelleen täriseviä (mutta viehättäviä) afgaanineitoja kotiovellani lohdutettavana. Ehkä hallituksemme on rasistinen. Ehkä se ei halua pelastaa afgaanineitoja!

Jotain on tehtävä.

T: nimim. Auttaminen on ihmisoikeus!

Antti Tifa

Ite kans jelppaisin sotaa ja kauhuja paenneita viehättäviä afghaanineitoja edestä ja takaa. Hallitus ei ota huomioon auttamishalujani millään tavalla. Jurppii tämä tällainen nyt.

Antti Tifa

Voiko Abdullah saada liikaa ”fikkaa” jos ei laiteta kiintiöitä ja rajoituksia ?
Siitä voi meinaan radikalisoitua ja alkaa räjähtelemään jos ei muuta ehdi tehdä kuin ”fikkaamaan”. Ei makiaa mahan täydeltä.

Leo

Integraatiopyöräily ei auta. Pyöräilevä Mohammed on integraatiokyvytön. Ensimmäinen asia on käsittää että nämä ihmiset eivät ole kotoutettavissa. Ennen kotoutumiskurssia kurssilaisen ainut tavoite on olla kotoutumatta. Paikallinen imaami neuvoo hylkäämään ”vääräuskoisten” jutut. On se jännä kun 1980 luvulta alkaen ei ole mitään muuta kuin kotoutettu ja silti muslimimaista tulevat ihmiset eivät kotoudu. Tämä kotouttamistoiminta pitää lopettaa ja ottaa uudeksi toimenpiteeksi säilöönotot. Eli kurssittamisen sijasta henkilö ohjataan säilöön ja vain kotimaahansa pääsee takaisin

jotex

Eksäni oli tarkoitus (käsky tuli ylemmältä taholta) pitää joku nahkatyökurssi mamuille, välineet ja tilat tulivat kunnalta. Yksikään kurssilainen ei ilmaantunut paikalle.