Perstorpin Abdelhamidin poiju tummui taas

Perstorpin tapahtumat muuan afrikaanon – Abdelhamidin – ympärillä ovat loppujen lopuksi melko koomisia. Jorkki sai selkäänsä kesällä, kun ahdisteli naisia. Ja sai taas uuden selkäsaunan.

Afrikkalainen Abdelhamid on Perstorpin pikku kylän julkkis. Mies on tullut tunnetuksi siitä, että hän ahdistelee naisia ja tyttöjä tehden heille kaikenlaisia ehdotuksia, seuraa nuoria tyttöjä ja tekee naisten edessä nylkytysliikkeitä esimerkiksi ikään kuin nusaisten roskakoria.

Abdelhamid oli viime kesäkuussa liikkeellä Perstorpin kylillä ja oli kopeloinut nuoria tyttöjä. Tästä seurasi, että spontaanisti puolenkymmentä miestä poltti päreensä ja Abdelhamid juostiin kiinni. Annettiin pieni turpajainen, vaikka mitään kovin vakavaa pahoinpitelyä ei tapahtunut. Vähän tymäytettiin nyrkillä mustaa päätä ja annettiin perseelle potku.

Puntissa pullotti; seksiseuran sijasta sai selkäänsä

 

No nyt sitten sama tapahtui taas. Abdelhamid ei ottanut edellisestä selkäsaunasta opikseen vaan tyttöjen ahdistelu on jatkunut kuin ei mitään. Viime tiistaina Abdelhamidin puntissa pullotti siihen malliin, että mies oli koko päivän pyörinyt kylän koulun ympäristössä. Hän oli kopeloinut ja yrittänyt kopeloida useita varhaisteini-iässä olevia tyttöjä.

Välillä Abdelhamid oli pyörinyt paikallisen ICA-marketin eteisessä ja kopeloinut mummoja. Vähän ennen ICA:n sulkemisaikaa Abdelhamid oli laittanut ison vaihteen päälle ja kaikki ohikulkevat naiset saivat maistaa afrikaanon kopeloimista.

Tästä seurasi taas päreiden palamista. Useita miehiä saapui paikalle kylän raitille ja taas juostiin. Abdelhamid kipitti karkuun kuin aropupu, ja miesjoukkio hiihti perässä. Afrikaano saatiin kiinni ja taas lauloivat nyrkit haikeaa hoosiannaa. Abdelhamidia lyötiin kuin vierasta sikaa ja poiju tummui.

Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Poliisi kehottaa miehiä olemaan ottamatta lakia omiin käsiinsä.

Asia voi olla huvittava, mutta se ei välttämättä ole sitä. Lapset pelkäävät miestä ja siksi koulu on järjestänyt kyydityksiä, joilla lapsia tuodaan ja viedään kouluun.