Rotebrossa tapahtuu taas, nyt sarjatulta talon ikkunasta sisälle

Sollentunan Rotebrossa on meneillään jotain hyvin kummallista. Pari päivää sitten heitettiin käsikranaatti ikkunasta sisälle sivullisen asuntoon, nyt ammuttiin rynnäkkökiväärillä sarja toisen talon ikkunoista sisälle.

Soittoja hätäkeskukseen alkoi tulla viime yönä vartin yli kaksi. Soittajat kertoivat, että Rotebrossa ammuskellaan. Kun poliisipartioita saapui paikalle, niin kaikki vaikutti rauhalliselta. Aluetta haravoitiin, mutta pensaikosta ei löytynyt raatoja.

Sen sijaan löydettiin yksi rivitalo, jonne oli ammuttu yhdestä ikkunasta sisälle useita laukauksia. Kukaan ei kuitenkaan saanut osumaa. Pt-median Sollentunan kirjeenvaihtaja kertoo, että heräsi yöllä ammuntaan.

– Kyse oli parista lyhyestä sarjatulesta. Aivan selvästi rynnäkkökivääri tai muu automaattiase.

Ampumapaikka on aivan lähellä sitä paikkaa, missä pari päivää sitten räjäytettiin käsikranaatilla yksi huoneisto remonttikuntoon. Toistaiseksi ei tiedetä nyt kyseisen ampumisen motiivia, mutta käsikranaatti-isku oli suunnattu väärään asuntoon, eli asukkailla ei ollut mitään tekemistä alamaailman kanssa.

Vaikuttaa siltä, että jollakin tai joillakin on nyt jotakin tai joitakin kohtaa kovia antipatioita. Kostoa halutaan, mutta oikeaan huoneistoon ei osuta. On olemassa joitakin arveluja kuka olisi tällaisen systemaattisen murhaamisen kohde, mutta murhaajat taas ampuvat ja räjäyttelevät vähän kuin haettaisiin neulaa heinäsuovasta ja toivotaan, että joskus osuisi.

 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ruotsi tarjoaa varmasti tätä nykyä ilmaisia kuvituskuvia.

Paavo on kyllä väärässä siinä, että meneillään olisi jotain kummallista. Ihan normimeininkiähän tuo tuntuu olevan.

Tai sitten ne pelaa ristinollaa ikkunaruutuun niinkuin Top Secret elokuvassa aikoinaan.

Sossetant

Olen satavarma että tästäkään huolimatta näiden Rotebrossa asuvien äänestyskäyttäytyminen ei muutu mitenkään vaikka kranaatit paukkuisivat päivittäin.

Sami

Kun Suvakin kotikulmilla ruudinsavu käy liian sakeaksi, muuttaa suvakki mahdollisimman valkoiselle alueelle turvaan, sekä saarnaamaan ”unelmasta” ilosanomaa.

Tunnen useampiakin Suvakkeja, eikä yksikään heistä suostu muuttamaan kehislähiöön Kehisten keskuuteen.

Mutta vaikka suvakki tietää totuuden, ei se estä suvakkia äänestämästä lisää kehiksiä Suomeen.

Tervarasismi

Sama täällä. Paasataan ihmisoikeuksista, rasismista, pridepaskaa, kantismies on kpää juntti, jne jne. Mutta kun aloitetaan keskustelu kunniakansalaisista sekä ongelmista, niin sama kuin puhuisit seinälle. Tai no sekin on lievästi sanottu. Exäni on ruotsalainen, joka rupesi rasittavaksi suvakiksi. Kun viihdemaailma alkaa pyytelemään anteeksi hiuksiaan afrikkalaisilta, niin sekaisin on skandinavia. Itse otan nyt tervasnapsin.

Pyytääkä ne kahville

Jäi toteamatta, että tuntemani suvakki asuu itse alueella, missä ei ongelmia ole. Kultalusikka suussa syntynyt hienoperse, joka arvostelee ihmisiä, jotka joutuvat sietämään joskus henkensä uhallakin multikulttia. Puhumattakaan uhreista. Samahan se on suomessa. Joku ministeri inisee, ettei ole koskaan kokenut uhkaa tms matuista. No ei tietenkään. Kun bemarin takapenkillä kuskataan turvamiesten kera kotiin eliittialueelle.

Sami

Sota ja vaino ei ota hellittääkseen Ruotsissa.

Sota ja vaino, tuo kirottu ilmiö seuraa kehiksiä mihin maahan tahansa pakenevatkin 🙁

Täällä tanninen

Tilannekatsaus on kuin ylen ulkomaan toimittajan raportti aikoinaan kehitysmaasta. Nykyään onkin sitten pelkkää rasismia sekä kunniavelkaa lähi-itään.

Tero

Nämä antavat työllistävän panoksensa…ruumisautoille, patologeille, hautaustoimistoille, haudankaivajille, oikeuslaitoksille ja lääkäreille ja väestövirastoon.

AA vaan

Älä unohda. Sossu, lastensuojelu, remonttimiehet, tulkit ja mitä prkl niitä on. Maahanmuuttokoordinaattoriassistenttiavustajansihteeri. Muunmuassa. Yksinkertaisesti idiootti suvakki. Katselin erään valtamedian juttua siitä jutusta, kun somali tappoi kirveellä viattomia. Oliko mikkelissä? Ei niistä pysy enää mukana. Joka tapauksessa. Heti tuli selityksiä. Oli ulkopuolinen. Oli kokenut rasismia. Paskapuhetta. Teko oli rasistinen. Jos minä lähden somaliaan. Kyllä. Olen ulkopuolinen. Eli en ole somali. Niinkuin somali on tänne tullessaan suomalainen heti. Niin suomessa on ihan mahdollista saada koulutuspaikka. Tms. Mutta somaliassa minut tapetaan. Tajuatteko pointin?

jee

https://www.youtube.com/watch?v=tHZVjR95l28

Ruotsista tuli mukava paikka asua T:Tiina rosberg

Pirtsakka

Minkä prkleen vuoksi koko Pohjola pitää tuhota joidenkin tuollaisten tiinarosbergien vuoksi? Mikseivät tiinukat mene sinne, missä monikulttuurisuutta esiintyy ennestään, jos sitä joka paikkaan niin halajavat? Ja MIKSI meillä suomalaisilla ei näytä olevan minkäänlaista sananvaltaa siihen, ketkä tänne saavat tulla? Voisimme tehdä vaihtokaupan ruotsalaisten kanssa: he ottavat tiinarosbergit ja kaltaisensa sekä vielä heidän hyysäämänsä tyypit Ruotsiin ja lähettävät ne suomalaiset eläkeläiset takaisin Suomeen, jotka tänne haluavat palata? Runsaan kotiuttamisrahan myötä, tietysti, sillä hehän ovat olleet noita ruotsalaisia pullahiiriä ja hannuhanhia auttamassa vuosikymmenten ajan, jotta maa vaurastui. Pidetään Suomi turvallisena heidän palata, sillä Ruotsi kulkee tuhon tietä.

Qroquius Kad

Olisihan meillä sananvaltaa;
voisimme vaihtaa koko tuhotyttöjen ja heidän poikakaveriensa hävitysosaston kerralla älykkäisiin ja järkeviin Perussuomalaisiin miehiin ja naisiin.

Mutta näin ei tehdä, koska suomalaiset haluavat tätä. Siksi he äänestävät taas keväällä 2023 saman porukan valtaan.

Vain ja ainoastaan siksi tämä tapahtuu. Jos se on vieläkin noin epäselvää, ei kai sitten voi enää mitään.

Hommanmaksaja

Nooh, tuodaan Afganistanista lisää sotakokemusta omaavia veijareita, niin saadaan pystyyn kunnon peijaiset. Sinun iloksi, minun iloksi ☹️☹️

juhaII

Ainoa lohtu taitanee olla, että osoite oli oikea!

Ennen kylän rakkarit kaatoivat maitopukkeja ja sen sellaista huliganismia. Nythän vm. on ns. poliittis-yhteiskunnallista ”vaikuttamista”, jossa puretaan ympäröivää infrakstuktuuria ja pahaa mieltä rassismia, epäoikeudenmukaisuutta ja maanantaipäiviä vastaan!!!

Mörkö

Väijytys olisi tässä tapauksessa järkevämpää. On aina huono idea heitellä kranaatteja ymåäriinsä ja tulittaa minne sattuu. Onko gangsterien organisaatio huonosti koulutettu 🙂