Tukholmassa tulitettiin kerrostalon ovet palasiksi

Kun Göteborgissa on räjäytettiin kerrostalo, niin Tukholmassa tyydyttiin iltahämärissä vain ampumaan kerrostalon alaovet mäiskäleeksi.

Vähän ennen iltayhdeksänm uutisia avattiin tuli Hässelby Strandissa ja sen maahanmuuttajavoittoisella alueella. Rakennuksen kaksi alaovea tulitettiin sirpaleiksi, kukaan ei loukkaantunut.

Pt-median Hässelbyn kirjeenvaihtajan mukaan laukaukset kuulostivat kuin rynnäkkökiväärin lyhyiltä sarjoilta, tai joltain muulta automaattiaseelta.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ampuma-aserikoksena. Voi olla, että Hässelbyssä on ensi yönä uni tavallista levottomampaa.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sami

Joko Löfven tarjosi myötätuntonsa talon ja lähiseudun asukkaille?

Jos pohjoismaalainen valtakunnanjohtaja ”menee shokkiin” tai ”antaa myötätuntoa”, sillä voittaa seuraavat vaalit aina.

Sitten lauletaan kuin vanhassa mainoksessa: ”yks kakkaa, kanan kakkaa, muuta ei sitten tarvitakkaa”. 😀

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Pena

Muistan tuon mainoksen, siinä mainostettiin muistaakseni jotain Kekkilän multaa yms… taisi olla -90 luvulta se mainos tai 2000-luvun alussa.

Qroquius Kad

Ei multaa vaan sitä itteään, eli kanankakkaa kotipuutarhan lannoitteeksi viime vuosituhannen puolella.

tare

Silloin täytyy takoa, kun rauta on kuumaa.

Sami

Rynnäkkökivääri on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Tarkoituksena oli kehittää ase, jota kaikki kädelliset voivat käyttää, -hyvin onnistui!!! 😀

Katso video 😀

https://youtu.be/QxYmm5yCJBg

Sami

Tietenkin on kokonaan toinen kysymys, olisiko vaaleissa kannattanut valita johtajia, jotka tietoisesti luovuttavat kansakunnan kohtalon vahingollisten kädellisten haltuun. 🙁

No, nyt se on myöhäistä kun huonot on housuissa eikä paluuta ole 🙁

Anonyymi

Tähän videoon ei kyllästy koskaan!

Hommanmaksaja

Näin on 😂😂😂

K J

Vai on Ruotsissa ammutukin ja vielä konetuliaseella!

Tästä ei ole valtamedia uutisoinnutkaan. Ehkei se enää ylitä uutiskynnystä, jos kerta oli joku kaasuhellamainen räjähdyskin on tapahtunut.

P.S. Räjähdyksestä on uutisoitu koko maailmassa. Mitä lienee Ruotsin päättäjien päässä pyörivän, kun Ruotsi on nykyään länsieuroopan väkivaltaisin maa…

(kaipa miettivät päät punaisina, miten tämän voi kääntää voitoksi)

Last edited 2 vuotta sitten by K J
Minä

Vieläkin pohtivat, että miten nämä tapahtumat voisi selittää valkoisen miehen etuoikeutetun aseman ja rasismin syyksi. Ei kai ole valmiiksi pohdittu, kun ei ole vielä näkynyt.

Heimo

Jos otat aggressiivisen, naisia vihaavan ja lapsia raiskaavan henkilön tuulikaapista pirttiin. On pirtissä sen jälkeen ongelmia luvassa.

Outoa

Tätä minä olen aina ihmetellyt. Että kun ne pitää naisia koiriakin alempina otuksina niin miksi ne on niistä niin mustasukkaisia? Ja miksi ne niitä haluaa ja niitä nylkyttää? Miksei ne vaan vedä käteen ja totea että ei koiraakaan naiskennella?

Outoa kaksinaismoralismia.

ernesti_loosonen

> ”ei koiraakaan naiskennella”

Ai ei vai? Vuohiako pelkästään?

Sellaista

Jännitystä riittää nykyään Ruotsissa joka päivälle, milloin palaa autoja, räjähtää pommit tai sitten ammutaan lasit rikki.

Ikinä ei ole tylsää ja aina tapahtuu jotain jännittävää

Mr X

Kuinka ihmeessä moinen on mahdollista,kun A. stuppikulli kertoi D Trumpille,että ruotsi on maailman turvallisin maa ?

Minä

Stubbilla on vaikeuksia matikassa, joten se lukee tilastoja miten sattuu.

Stubbin matikka toimii niin, että kun hän lukee 10 %, niin hän ajattelee sen tarkoittavan yhtä kuin 90 %, ainakin, jos se tuntuu edullisemmalta ideologisista syistä.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Sami

Stuppi tienasi sillä.

Katso minkä palkintoviran hän valehteluillaan sai Sosialististen eurostotasavaltojen liiton bolitbyroossa.

Mutta ei tämä peli ole yhdestä Stubbelista kiinni.

Vaaleissa kansa pyytää Stubbeleita, ja kansa heitä saa.

pöh

Ruotsissa tapahtuu ammuskeluja ja pommi-iskuja enemmän kuin ”sotaa käyvissä” maissa kuten somalia, irak, afganistan. Minkä takia ne tulee turvaa hakemaan Ruotsista?

Minä

Jotta ne voisivat räiskiä vapaammin ja pienemmillä rangaistuksilla.

Lisäksi Ruotsissa on enemmän rahaa ryöstettäväksi, keinoteltavaksi ja huumebisneksille.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Suomi Finland

Valtakunnan tason poliitikkona häpeisin silmätkin päästä, jos maassa paukuteltaisiin konetuliaseilla lähes viikottain ja pommit paukkuisivat tähän malliin.

Japanin delegaation pitäisi tulla näyttämään Lööperille kuinka esitellä häpeäänsä kansan edessä, kun on mokannut oikein kunnolla.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
T

Poliitikko on pelkkä työkalu kansan toteuttamassa kansan toiveita. Lööperi on äänestetty tekemään mitä hän tekee. Mieluummin äänestäjien tulisi hävetä.

Suomi Finland

En usko, että äänestäjät voivat olla tyytyväisiä nykytilanteeseen. En usko myös sitä, että kukaan normaali ihminen haluaisi, että maassa paukkuvat ganstereiden pommit ja konetuliaseen äänet rätisevät kaupungin eetterissä.

Ei käy järkeen, että ihmiset punnitsisivat mielissään kehitysmaalaisten auttamista versus siitä syntyviä massiivisia ongelmia ja tulisivat sellaiseen tulokseen, että antaa paukkua vaan.

Nyt puhun siis normaaleista ihmisistä. Ruotsidemokraatit ja heidän äänestäjänsä lienevät aika normaaleja. Muista en enää tiedä.

Jos vielä seuraavissakin vaaleissa samat puolueet takovat tulosta, eikä minkäänlaisia järjellisiä muutoksia niiden maahanmuuttopolitiikkaan tehdä, niin koko Ruotsi täytyisi aidata sairaala-alueeksi.

Joppos123

Eipä tule Ruotsin vaaleissa eikä vuoden 2023 Suomen vaaleissa tilanne muuttumaan. Vesemmistoa äänestäviä käenpoikia on molemmissa maissa liikaa.
Pitää syttyä todellinen sisällissota matujen kesken tai kantiksia vastaan ennenkuin mikään muuttuu.
Se on jokatapauksessa edessä ja nykyiset paukkeet ja satunnaiset ruumiit ovat siihen verrattuna todella pientä.
Libanon-ilmiö tulee toteutumaan myös Suomessa, sille ei haluta edes tehdä mitään.
Jälki tulee olemaan rumaa.

Suomi Finland

Olen samaa mieltä siitä, että jälki tulee olemaan rumaa: toisella puolella aseistuksena on kranaatit ja AK-47:t, joita vastaan toiset käyvät rakkauspommituksella.

Sen tietää justiin kuinka siinä käy.

Tietenkin vaihtoehtona on vielä sekin, että Venäjä päättää seikkailla esimerkiksi Gotlannin haltuun ottamiseksi, jolloin se uhkaisi jo Ruotsin mannermaatakin. Silloin Ruotsista lähtisi valtava määrä sotapakolaisia.

T

”En usko, että äänestäjät voivat olla tyytyväisiä nykytilanteeseen.” Noin 80% äänesti tämän kehityksen puolesta. Sillä ei ole merkitystä onko äänestäjät tyhmiä vai ei, lopputulos on se millä on väliä.
No, Ruotsissa on ollut jo kauan aikaa mahdollista äänestää vaikka SD:tä tai AfS:ää. Mutta ei niin ei.

Suomi Finland

Tanskassa sosiaalidemokraatitkin asettavat nollatoleranssin turvapaikanhaulle. Ideologia ei varmasti Tanskassakaan ole varmaan eronnut Ruotsin sosiaalidemokraattien vastaavasta vielä 10 – 20 vuotta sitten. Nyt ilmeisesti eroaa tältä osin selvästi.

Sosiaalidemokraatit eivät Ruotsissakaan ole mikään yhteinäinen puolue, vaan luulisi, että jotkut sossutkin jo tajuavat missä mennään. Lööperi väistyy ja uusi mies tai nainen tulee paikalle. En tunne Ruotsin politiikkaa. Paavo ehkä tietää… Olisiko mahdollista, että kovemman linjan tyyppi voisi tulla valituksi?

Kukavaan

Tilalle nousee Magdalena Andersson.

Naisen nostaminen pääministeriksi saanee nuoret muslimimiehet entistä vakuuttuneemmiksi Ruotsin kaikinpuolisesta heikkoudesta eli rikastajien röyhkeys lisääntyy entisestään.

Anderssonin erikoisuus eli poikkeama ruotsalaisesta ihanteesta on, ettei hän ole lesbo ja että hänen aviopuolisonsa on valkoinen.

https://www.thelocal.se/20210929/magdalena-andersson-nominated-as-next-party-leader-for-swedens-social-democrats/

Suomi Finland

Voi vittu.

Kiitos tiedosta.

Fittig finnjävel

Noin niinkun muistin virkistykseksi, ruåttissa on vähemmistöhallitus jota oppositio komppaa. Pääasia että ruåtsidemokraatit eivät pääse valtaan. Voidaanko ”demokratiassa” enää alemmaksi vajota ?

T

Olen tästä eri mieltä. Ruotsin valtiopäivävaalit 2018. Vaalivoittaja, eli se puolue joka sai eniten ääniä muodostaa hallituksen. Suurin puolue oli Sosiaalidemokraatit. Jos se ei halua SD:tä hallitukseen, niin sitten se ei halua sitä

Fittig finnjävel

Ainahan saa eri mieltä olla ei siihen kukaan kuole.

”Viime vuoden tammikuussa virkaan astunut Stefan Löfvenin kakkoshallitus seisoi jo heikoilla jäillä. Kyseessä oli sosiaalidemokraattien ja ympäristöpuolueen pakkoavioliito, jolle piti vielä hakea parlamentaarista tukea liberaaleilta ja keskustapuolueelta.
Vähemmistöhallitus ei ole pystynyt suuriin avauksiin, mutta jotenkin se pysynyt koossa – ainakin tähän asti.”

Näin kirjoitti Iltalehti. Sittemminhän tuo koalitio kaatuikin. Tämänhetkistä tilannetta en ole tarkistanut. Sanotaan näin että ainakin oli vähemmistöhallitus.

murre riepunen

” Chicagon kirjoituskoneen ” rätinään tottuu svensoni, talojen purkamiset räjäyttämällä asukkaiden ollessa sisällä vaatii totuttelua, mutta kyllä se siittä-

Hommanmaksaja

Nooo, pääasia ettei VAAN ilmene rasisteerausta ☹️☹️

Kukavaan

Seuraavaksi ammutaan sitten suoraan poliiseja eikä heidän rappukäytävien alaovia. Silloin poliisi saai panssaroituja ajoneuvoja. Tilanteen eskaloituessa niitä vastaan hyökätään tienvarsipommein.