Tunnelmakuvia eillisestä Elokapinasta

Kuvat Sakari Rajamäki
Tunnelma eilen Helsingissä oli kuin ennen vanhaan kumbaija-iltamissa. Ilmassa oli rakkautta, väkeviä tunteita ja maailman parantamista. Voi kunpa olisin saanut olla mukana.
24 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hatsit
Hatsit
2.10.2021 04:13

Poliisikin on onnellinen ja kumman rauhallinen ja johtuu jostain kummallisesta savusta jota tuolta porukasta leviää ympäristöön.

Naurettavaa
Naurettavaa
1.10.2021 21:22

Jaa, että loppui se 10 päivän kapinointi eiliseen…

FinnGlen ja rasistit
FinnGlen ja rasistit
1.10.2021 08:47

Tsekkiläiset eivät vielä ole omineet rajatonta maailmaa:

Prahassa 10.000 lasta huusi inhottavia, rasistisia loukkauksia SUOMALAISELLE Glen Kamaralle heti kun tämä edes kosketti palloa:

https://www.svt.se/sport/fotboll/rangers-glen-kamara-utbuad-hela-matchen-mot-sparta-prag-av-barn

”10 000 barn hade släppts in på läktarna i Prag och buropen ekade så fort Rangers FINLÄNDARE Glen Kamara rörde bollen, uppger bland annat BBC och nyhetsbyrån AF
Enligt FINLÄNDAREN handlade det om ”avskyvärda RASISTISKA kränkningar”.”

WLM
WLM
1.10.2021 14:04

Taisivat huutaa sille kun tuo lajityypilliseen tyyliin UHRIUTUI ja heilutteli rasistikorttia viime kerralla. Ois ollu Glen turpakii vaan, MIEHISTYNYT, niin nyt olisi ollut 10.000 lasta pyytelemässä anteeksi ja BLM polvistumassa. Se on vaikea laji tuo mukarasismi, kun sitä RISPEKTIÄ uhriutumalla vaaditaan niin yleensä paska räjähtää silmille. Ei toimi enää. Pelinne on pelattu. Rispekti pitää ansaita ihan itse rehdillä ja arvokkaalla käyttäytymisellään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
1.10.2021 20:34

Tšekit eivät todellakaan konttaa kauhiasti rasisteeratun kuukerin edessä:
Tšekin ulkoministeri aikoo ottaa Britannian suurlähettilään puhutteluun kuukeriseuran ja saarivaltakunnan valtamedian valeista asiaan koskien!

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000008304884.html

Totisesti, parasta mitä voimme tulevaisuudelta odottaa on Tšekin, Slovakian, Unkarin ja Puolan eroaminen EU:sta muodostamaan Visegrádin Liitto pelastamaan sen, mitä vielä Euroopasta on pelastettavissa!

Rannantomppa
Rannantomppa
1.10.2021 00:07

Sitten kun on tämä protesti saatu loppuun lorvittua niin ehdotan heti seuraavaa koko tammikuun kestäväksi. Igluissa ja teltoissa eduskunnan edessä.lumen puuttuessa,hutisalo kutsuu karhuryhmän ja pari kuormuria ajamaan Lapista lunta että pääsevät elohullut inuiitteja leikkimään monimuotoisesti. Afganistanista tuo osaajat lämmikkeeksi pellavaa eiku unikkoahan se olikin ja jos niillä kultapojuilla kestää niin kyllä höpöheinää ituhipeillä eväänä on ettei perse palele ja maapallo avartuu silmissä ihan erilaisena ilmastolautasena. Ja maailma pelastuu

juhaII
juhaII
30.9.2021 22:02

Lapset ovat aina tunteneet merkillistä vetoa kadulla leikkimiseen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
30.9.2021 22:29
Vastaa...  juhaII

Leikitellä ei sovi tiellä
Sen sinä muistat kai!
Monta kertaa leikit ne siellä
Hirveän lopun sai!
Äitikin uottaa, toivoo ja luottaa
Lapsiaan kouluistaan
Ei saa huolta äidille tuottaa
Tuhmilla tempuillaan!

Muista aina: liikenteessä
Monta vaaraa ompi eessä!

Sellaista
Sellaista
30.9.2021 23:01
Vastaa...  Qroquius Kad

Keksivät muuten Etelä-Savossa myös idean alkaa kiipeämään 110kv sähkölinjojen tolppiinkin, jonkun TikTok-videohaasteen ansiosta. Kyllä tässä on näyttöä siitä, että some sekä se älypuhelin todellakin tyhmentää valitettavasti ihmistä ja paljonkin.

Oikeasti ei itsellä tullut lapsena mieleenkään alkaa sähkötolppaan kiipeillä, koska tiesin että siinä on hengenvaara, kuten niissä varoituskylteissä mainitaan muuntajissa ja sähkötolpissa. Eipä silloin ollut mitää höpöhöpö TikTokkeja tai somejakaan onneksi.

Somekanavien kauttahan nämä elokapinan lapsetkin saivat idean kokeilla liikenteen tukkimista kanssa. Tosiaan ei yleinen tie ole mikään telttailu ja muidenkaan ideoiden leikkipaikka.

Sam Colt
Sam Colt
30.9.2021 21:02

Pitääkö tuota enää Pt-mediassa käsitellä?
Yleisradiohan katsoo, että tuo on vuoden tärkein tapahtuma! Ilmoittaa etukäteen valtakunnan verkossa ja siten kutsuu kaikki valtakunnan kusipäät Helsinkiin katuja tukkimaan.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki (@sakarirajamaki)
1.10.2021 09:27
Vastaa...  Sam Colt

Nyt kun elokapina on ajankohtainen ja kaikkien huulilla minusta PT-mediankin kannattaa elokapinasta muutama juttu tehdä. Varsinkin jos sen saa yhdistettyä haittamaahanmuuttoon. Ja saahan sen, koska elokapina on vihervasemmistolainen haittamaahanmuuttoa kannattava liike. Kun tein kirjoituksen elokapinasta muutama päivä sitten se sai 250 facebook jakoa. Varmasti iso syy sille miks siitä tuli niin suosittu kirjotus johtuu, että nyt elokapina on nyt ”kuuma” aihe
https://pt-media.org/2021/09/29/elokapina-on-suomalaisvastainen-liike/

Viimeistään viikon päästä ketään ei enää kiiinnosta elokapina, vaan jostain muusta aiheesta tulee kuuma. Kiinostus saattaa lopahtaa paljon aikaisemmin, sillä ainakaa tätä kirjoittaessa elokapina ei oo tehnyt uusia miekkari ilmoituksia

Sam Colt
Sam Colt
1.10.2021 11:04
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kun elokapinasta julkaistaan kirjoituksia ja kuvia, niin se on ”kaikkien huulilla” ja niin ollen johtaa keskustelua. Jos asiallisissa medioissa – kuten PT – ei heitä hehkuteta, niin he eivät hallitse meidän ajatusmaailmaamme.

Koska en ole syventynyt elokapinan sanomaan, niin en tiedä sen suhtautumisesta haittamaahanmuuttoon. Toki katujen sulkeminen on epäsuomalaista.
Ek-sta ei päästä viikossa eroon. Se on kuten korona – pulpahtaa aina jossain näkyviin.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki (@sakarirajamaki)
1.10.2021 15:13
Vastaa...  Sam Colt

Se on vihervasemmistolainen liike eli kyllä se suhtautuu haittamaahanmuuton myönteisesti. Valtamedia antaa liian positiivisen kuvan joten kyllä on kaikkien huulila olevasta tämän hetkisestä aiheesta on aiheellista tehdä kriittisiä juttuja

Dan Wesson
Dan Wesson
1.10.2021 15:02
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kyllä niitä ilmoituksia alkaa taas tulla, kun hippien sakot saadaan maksettua jollain rahankeräyksellä. Yksittäisen eloapinan mieleen ei ehkä tule sekään, että putkareissu näkyy poliisin rekisterissä. Siitä voi olla melkoinen haitta,jos/kun tulee sitten isona järkiinsä. Veikkaan, että ekoterroristien otteet tulevat kovenemaan.

jorma
jorma
30.9.2021 19:37

Pilvenpolttajia ainakin riitti, sukupuolesta ei tietoa.

Sellaista
Sellaista
30.9.2021 19:21

Kyllä tämä porukka on niin pihalla ilmastoöyhöttämisen kanssa. Taas kerran Ohisalo oli kierrellyt ja kaarrellut kysymyksissä, mitä perussuomalaiset esitti hänelle. Kuka noita Vihreitä äänestää ?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
30.9.2021 20:09
Vastaa...  Sellaista

Virheitä äänestää suunnilleen sama määrä suomalaisia, kuin jotka jättävät äänestämättä Perussuomalaisia kun sillä ei ole kuulemma mitään vaikutusta.

Nyt näette kaikki, mikä vaikutus sillä oli. Muuta jättäkää vaan taas keväällä 2023 äänestämättä, niin saatte tätä lisää.

Khm
Khm
30.9.2021 21:40
Vastaa...  Sellaista

Eihän se Ohisalo nyt kaarrellut, vaan sanoi että ”laiton on laitonta”.

Sellaista
Sellaista
30.9.2021 22:25
Vastaa...  Khm

Kyllä kaarteli, kuten Sanna Ukkolan haastattelussa. Todella pitkään meni että tuonkin ” laiton on laitonta”, suostui sanomaan. Todella vastuuton sisäministeri, pitäisi erota välittömästi. Vihreitä ei pidä äänestää kenenkään ja saavat tuhoa aikaan joka kerta hallituksessa ollessan aikaan.

Ihmettelen kyllä äänestämättä jättäviä myös, sitten valittavat kun menee huonompaan suuntaan koko ajan. Sama vaiktus on kyllä myös SDP, Vihreiden, Keskustan, Kokoomuksen ja Vasemmistoliiton äänestämisellä, eli alamäki kiihtyy.

Catilina
Catilina
30.9.2021 18:35

Löydä sinäkin oma sisäinen Che Guevarasi.

mike lake
mike lake
30.9.2021 18:14

En tiedä harmittaako vai säälittääkö nämä ihmiset.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
30.9.2021 18:15
Vastaa...  mike lake

Voisihan heistä yrittää etsiä vaikka tahatonta komiikkaa?

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki (@sakarirajamaki)
30.9.2021 18:07

Aika hyvä kamera mun uudessa kännykässä. Taisit tuolla oli vaan niin hyvät tunnelmavalot, että kuvat onnistu:) Ehkä olisi vielä voinut vielä säätää paremmin etäisyyttä, jotta olisi tekstit näkyny paremmin.