Teinien murhalauantai Eskilstunassa

Eskilstunan uusruotsalaisilla teineillä on taas mennyt korkealta ja kovaa. Gangsterileikkiä on leikitty sen verran, että 14-vuotias jorkki on tehohoidossa vakavien ampumavammojen takia.

Ampusesta saatiin ilmoitus puoli viiden jälkeen iltapäivällä. Kun poliisi saapui pelipaikalle, niin pensaikosta löydettiin lyijyntäyteinen nuorukainen. Ikää 14 vuotta.

Jorkki sairaalaan ja tutkimukset pystyyn murhan yrityksestä, joka muuttunee illan mittaan murhaksi.

Ampuminen tapahtui Eskilstunan kylän raitin kupeessa Fröslundan maahanmuuttaja-alueella.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ernesti_loosonen

Vain 1 kehari poistumassa muonavahvuudesta. Otsikko lupaa paljon enemmän. Mikä pettymys!

jorma

Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa.

Menneisyys on aina l

Suuren viikkogallupin havainto: läppäriltä mielipiteen antaminen kirjautuu, mutta ei tabletilta. Tilanne oli tabletin osalta sama korona-gallupissa. Läppäriä en silloin tullut kokeilleeksi, kun tuntui, että käy kuin venäläisen perseen päristimen kanssa: ei mahdu perseeseen eikä pärise.

Suomi Finland

Taas nuo ruotsalaiset toteavat, että olemme olleet naiiveja.

Varoittavia ääniä on kuultu jo yli 20 vuotta ja silti kielteinen kehitys pääsi ullattamaan.

Anonyymi

Jopa Löfven on sanonut näin, mutta ei kuitenkaan edes yrittänyt tehdä asioille mitään. Kunnon sosialidemokraatti; sanoo yhtä, tekee toista ja käsi on aina jonkun toisen lompakolla.

Tupe

Sattuuhan sitä! Mikäs sen rikkaampaa monikulttuurisuutta kuin ampujaisen lauantain kunniaksi? Tosin tulokset on vähän heikot, mutta yritystä oli.

Kesällä kävin Eskilstunassa autoa ostattelemassa, mutta myyjällä oli vähän liikaa karvoja käsissään, niin ei oikein herättänyt luottamusta ja asia jäi siihen. Keskustassa kävin syömässä alkuillasta ja aika reilusti mutukkaa lonni ”turuilla ja toreilla” verrattuna suomalaiseen keskikoon kaupunkiin verrattuna…

Anonyymi

Tein saman huomion Örebrossa muutamia vuosia sitten; Bilteman parkkipaikka vilisi tummia miehiä, joiden kaulaketjut kiilsivät kilpaa loistoautojen peltien kanssa.

Ingen Gripen

Olin parin päivän työkeikalla kyseisessä kaupungissa.
Kysäisin sikäläisiltä kolleegoilta uusnatsien mahdollisesti aiheuttamista ongelmista.
He sanoivat, että ongelmia aiheuttavat nimenomaan maahanmuuttajat, ei mikään äärioikeisto.
Ja tuo tapahtui jo 20 vuotta sitten…

pöh

Onko näkyny hesarin toimittajia kertomassa kuinka Ruotsi on maailman turvallisin maa?

Sami

Hesarin toimittaja kävi kuvaamassa kehislähiötä aamulla kello 00:70-00:80. Aamuaurinko paistoi alaviistosta paljastaen kuvaus ajankohdan. Tuohon aikaan huumediilerit, autonpolttajat ja raiskaajat ovat nukkumassa.

Vanguard groupin omistaman propakandamedian Helsinginsanomien toimittaja ei olisi voinut mennä kuvaamaan gangsta kaupunkia iltapäivällä, illalla, eikä yöllä joutumatta pahoinpidellyksi, ryöstetyksi, tai raiskatuksi.

Ulkomaisen pääomasijoittaja tehtävä omistamalleen valeuuriskanaavalle on vain tuottaa mielten muokkausta, ja hyvinhän tuo tuntuu uppoavan lukijoihinsa 🙂

seant

Ilmeisesti pohjois-Ruotsissa ei ole vielä näitä ongelmia, kun Västerbottenin läänissä monet kunnat haluaa enemmän maahanmuuttajia, valtion tukien takia, mitä saavat.
https://samnytt.se/kommuner-kraver-fler-nyanlanda-viktiga-for-kompetensforsorjningen/

Jouni S.

Niinpä, sinnekin halutaan uusia tapaus-Filipstadeja!
Ovatkohan kunnalliset päättäjät edelleen niin typeriä, etteivät ota opikseen?
Samaa kyllä Suomessakin, valitettavasti, kun muistelee esim niitä Tampereen valtuuston äskettäisiä pöyristymiskommentteja…
Maahanmuutto on rikkaus, niin kauan kuin valtio maksaa. Sitten seuraa romahdus!

https://pt-media.org/2019/08/30/filipstad-onko-kuoleva-kaupunki/

Anna-Maria Korhonen

En ymmärrä, miksi näihin tuhlataan ruotsalaisten veronmaksajien kustantamia tehohoitoresursseja. Ja eikö tehohoito ole länsimainen keksintö ja näin ollen rulla hengityskoneessa on kulttuurista omimista. Ehdotan siis haavoittuvaisille alueille suurta lehmänlantamajaa, jossa noitatohtori ottaa vastaan kaikki sinne kannetut gangsterit. Veikkaan, että myös ammuskelut vähenevät, kun henkiinjäämisprosentti pienenee radikaalisti.

Last edited 2 vuotta sitten by Anna-Maria Korhonen
koppikarhu

Rikosoikeudelliset alaikäräjat sekä seuraamukset perustuvat toiveajatteluun.
Niiden tulisi pikemminkin perustua realismiin

Qroquius Kad

Suomen rikosoikeudellinen 15 vuoden vastuuikäraja perustuu edelleen vuoden 1889 Rikoslakiin.

Tuohon aikaan ihmisiä kuoli kuin kärpäsiä erilaisiin tulehdustauteihin, joita ei nykyään edes mielletä tappaviksi:
ne paranevat antibioottokuurilla.

Samoin halla niitti viljaa, koulutuksesta ja yhteiskunnallisista oikeuksista ei useimmilla ollut toiveitakaan ja ihmisten keskimääräinen elinikä oli kovasti lyhyempi kuin nykyään. Näissä olosuhteissa oli ymmärrettävää, että 14-vuotias ei voinut ymmärtää tekonsa olevan rikos.

Jos nykypäivän 12-vuotias ei ymmärrä tahallisen tekonsa rikollista luonnetta, kuuluu hän kehitysvammaishuollon piiriin. Vaan toisaalta, aika heikoissa kantimissa sielläkin ollaan, joten minkä tällekään voi.

Kukavaan

Tätä menoa tulee ajankohtaiseksi muuttaa viikonpäivien nimet tyyliin murhantai, surmantai, kuolontai, raiskantai jne plus samma på svenska

mike lake

Tänään Ruotsissa huomenna Suomessa.
Täällä meillä vihervasemisto paasaa jatkuvasti ihmis oikeuksista,mutta kuka puhuisi meille ihmisen velvollisuuksista ?.