47 henkilöä ammuttiin hengiltä 2021

Erään ampumisjutun jälkiä Kälvestassa.
Ruotsissa ampumistapauksissa kuolleiden määrä pysyi 2021 samoissa lukemissa kuin edellisvuonna 2020. Ampumalla heitti henkensä 47 henkilöä.

Luku sisältää toisin sanoen vain ampumalla tapetut henkilöt, eikä mukana ole puukkomurhia tai parvekelentoja. Lisäksi kannattaa huomata se, että näistä ammuskelutapauksista suurin osa on selvittämättä, mutta silti tiedetään, että 99 % tapauksista liittyy tavalla tai toisella uusruotsalaisten gangsterijengien välien selvittelyyn.

Olen seurannut jokaista kuluvan vuoden ampumistapausta, enkä lonkalta nyt yhtäkkiä muista juttua, joissa ampujaksi olisi epäilty ruotsalaista. Niitä on, mutta ne ovat yksittäisiä.

Myös uhreista on 99 % uusruotsalaisia, tunnetuin ruotsalainen uhri lienee räppäri Einar.

 

Vuoden 2021 pääpaino murhissa oli Tukholmassa ja siellä kahdella suunnalla. Rinkeby-Tenstan alueella oli varsinkin kesän ja loppukesän aikana useita huikeita murhia. Raatoa tuli päivävauhdilla ja verisiä nuorukaisia löydettiin pensaikoista ja rappukäytävistä.

Tukholma eteläpuolella Vårbyn mafian ympärillä lakosi niin ikään jorkkia kuin heinää. Vuoden erikoispiirre lienee se, että monta uusruotsalaista päätti päivänsä ravintolassa tai – kuten oma murhafavorit – parturituoliin. Kuten esimerkiksi Göteborgin parturimurha, jossa kohteelta parturoitiin ensin hiukset ja sitten aivot.

Vain Pt-mediassa: Video Göteborgin parturiampumisesta

 

Tapahtui myös sellaisia suurta huomiota herättäneitä ampumisia, joissa ei kuollut ketään. Huddingen kesäinen gangsterisota, jossa kaksi lasta sai osumaa. Oli myös muutama muu ampumistapaus, jossa sivullinen sai osumaa.

Ampumisjutuista voi lukea lisää, jos kiinnostaa:

https://pt-media.org/category/ruotsin-ampumistapaukset/

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Nice nice. Ruotsin poliisin tilasto 15.12. kertoo ampujaisissa haavoittuneiksi 109 henkilöoletettua. Tämän päivän jälkeen on sitten tullut raatoja lisää vaatimattomat 3 ja ehkä muutama huolimattomasta tähtäyksestä kärsinyt.
https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/sprangningar-och-skjutningar/

Screenshot 2021-12-31 at 15-54-08 PowerPoint-presentation - 2021 Bekräftade skjutningar per region och månad t o m 15 decem[...].png
Statistiikkinen

Saman verran kuoli Suomessa monisairaita vanhuksia koronan vauhdittamiin tauteihinsa. Siitä perspektiiviä.

Trampas

Vielä on vuotta jäljellä. Ehtiiköhän ne tasan 50…

Juu

Pitäsi eritellä montako ihmistä ammuttiin ja sitten muu. Noista sivullista uhreista tulee se kovin menetys.

Moonman

Parturinpenkki on paras vaihtoehto nuorukaiselle kun lähdön hetki koittaa. Pitäähän ananaksen olla kunnossa, kun tehdään tuttavuutta 72 neitsyen kanssa.

Davidin poika

Kannattaa myös muistaa, että vuotta 2021 on vielä muutama tunti jäljellä. Odotetaan nyt, ja seurataan mitä Rinkeby:n puskissa vielä illan mittaan muhii.

MattiS

Vielä on jokunen tunti aikaa koristella tilastoja. Ottaen huomioon nämä ahkerat työvoimapulanpaikkaajat, ei sitä tiedä vaikka 50 saataisiin rikki. Kunnon uuden vuoden paukuttelut moniosaajien tyyliin ja se on siinä.

Mustamakkara

Uusi pääministeri ja uusi vuosi. Löytyykö rouvasta yhtään pimpsaa saada näitä perseileviä roskajoukkoja kuriin?

Ensi vuonna samaan aikaan taas yhteenveto.

MattiS

Rauhallista, hyvää ja turvallista uutta vuotta suomalaisille sekä täällä että maailmalla!

vita_epro

En haluaisi muuttaa Rinkebyyn enkä Malmöön.

Jalla Jalla

Jalla Jalla!!!

Vanha Erkki

Ihan vaan muistukseksi että tää on pitkä tappelu. https://www.youtube.com/watch?v=zBGKoB6TjBM

Marko Juhani Paananen

Vain 47?

Tupauuno

Mitä paskoo haastatte? Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson kävi aikoinaan tutkimassa, voiko sinne Tukholman lähiöihin mennä vaarattomasti. Oli kuulemma turvallisempaa kuin Suomessa. En ihmettele lausuntoa, kun tarkastelee toimittajan taustaa esim. Vihreä-Lanka lehden kolumnistina ja selvää vihervasemmistolaista taustaa muutenkin. Ollut usein myös YLE:n jälkiviisaat ohjelmassa, johon kaikki saman mieliset kootaan julistamaan maahanmuuton ihanuutta jne. Aikoinaan Kalle Isokallio oli ohjelmassa mukana, mutta taisi kyllästyä henkilöihin ja YLE:n toimittajiin.

Metromyyrä

”Mies yritti ampua järjestyksenvalvojaa Sörnäisten metroasemalla
Kukaan ei loukkaantunut ampumisessa, mutta poliisi on ottanut kiinni kolme ihmistä.”

Tolkun Ihmisen ensimmäinen ajatus kun luki tuon uutisen: kulmahousuja vai kumipääkemuja ?

Lallukka

”Tapahtui myös sellaisia suurta huomiota herättäneitä ampumisia, joissa ei kuollut ketään”
Kyllähän moniosaaja sentään ladon-seinään osuu? Ainakin kalasnikohvilla jos ei kerran laukeavalla…??

”Ampumisjutuista voi lukea lisää, jos kiinnostaa:”
Ehkä luen, ehkä en…

Koukkunokka

Juutalainen saatana

Qroquius Kad

Sekä homokaasuttaja, vapaamuurari, illuminaatti, porkkanannaatti, homokaasuttaja, kemikaalivanan vetäjä, reptiliaani ja homokaasuttaja.
Mainitsinko jo homokaasuttajan?