Myös Landskronassa ammuskelua, yksi sairaalan vakavien vammojen takia

Poliisi sai hälytyksen Landsrkonan keskustaan ennen ilta puoli yhtätoista. Paikalla ammuttiin useita laukauksia. Ainakin yksi on loukkaantunut.

Puolikuollut mies tiputettiin kymmenisen minuuttia ampumisen jälkeen Landsrkonan sairaalan pääoven eteen. Tapahtumasta on vasta vähän aikaa, joten mitään tarkempia tietoja ei ole.

Kaupungin keskustassa on menossa iso poliisioperaatio, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mari

Valtamedia jopa Suomessakin alkaa pikkuhiljaa huomaamaan näitä Ruotsin käytännössä jokapäiväisiä ammuskeluja. Jotain poliisia haastateltiin jossain, tämä totesi ettei tällaista voi hyväksyä. Ihanko totta? Kun tapauksia oli puolet vähemmän, oli mediassa kovin hiljaista lahden molemmin puolin. Oliko se jotenkin hyväksyttävämpi tilanne kuin tämä nykyinen? Vasta kun raatoennätykset per vuosi alkoivat mennä rikki, poliitikotkin rupesivat pikkuhiljaa heräilemään. Onhan se kansainvälisestikin kiusallista kun pienessä Pohjolan maassa on täysi jengisota päällä eikä se ole viranomaisten hallinnassa.

Kai se sitten on niin, että ruotsalaiset tätä ehdoin tahdoin haluaa. Joka vaaleissa he haluavat saman menon jatkuvan äänestämällä puolueita jotka ovat tästä sotkusta vastuussa.

Jeppe

Ois dumpannu lähimpään roskikseen, saatana!

Lallukka

Semmosta siellä. Noh ei hätää, kohta kahlataan lumessa munia myöten täällä. Se on selvää kuin bläckki!

Moonman

Kerääntyikö sairaalan aulaan mölisevä ja riehuva lauma, kuten on tapana?

gate ip

I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!