Taas uusi ammuskelu Södertäljessä, yksi kuoli

Södertäljen Ronnassa näyttää nyt olevan täysi sota päällä. Perjantai-iltana ammuttiin parikymppinen nuorukainen hengiltä ja nyt lauantai-iltana alueella oli taas uusi ammuskelu. Yksi loukkaantui vakavasti.

Tällä kertaa osumaa sai nelikymppinen mies. Ammuskelu tapahtui ennen iltakahdeksaa. Pt-median Södertäljen kirjeenvaihtaja kertoo:

– Rynnäkkökiväärillä ammuttiin. Ensin tuli ehkä joku viiden laukauksen nopea sarja ta-ta-ta-ta ja parin sekunnin päästä samanlainen. Sitten oli hiljaista pari minuuttia, kunnes maailman muuttui vilkkuvaksi sinivaloksi ja helikopterin pörinäksi.

Ronnassa on ollut illan mittaan valtava poliisioperaatio. Alueella on kymmeniä partioita, jotka pyrkivät turvaamaan, että illan ja yön mittaan ei aloiteta täyttä kaupunkisotaa. Alueen ostoskeskuksissa tehdään ratsioita ja lähiön ulosmenotieto on suljettu. Poliisi pysäyttelee autoja ja tarkistelee kulkijoiden papereita.

Pt-median tietojen mukaan alamaailma on asettanut Ronnan kaduille omat partionsa. Skoottereilla liikkeellä olevat miehet ”turvaavat” aluetta. Kyseessä on luultavasti ns. Södertäljemafian porukkaa, joka koostuu pitkälti syriaanoista.

Poliisi on tehnyt joitakin kiinniottoja, mutta ei tiedetä liittyvätkö nämä ampumisiin vai onko ratsioissa vain löytynyt etsintäkuulutettuja.

Eilisestä kuoleman ammuskelusta on kuitenkin nyt otettu kiinni kaksi nuorukaista, joita epäillään murhasta.

Södertäljessä tulee nyt varmasti tapahtumaan lähipäivien aikana monenlaista. Kostoa koston päälle ja sellaista. Nyt mainittu ammuskelu oli neljäs kuluvan viikon aikana.

PÄIVITYS: Kuva ottu ikkunan läpi, kohde makaa asfaltilla. Silminnäkijän mukaan oli kuollut kuin kivi jo ennen kuin poliisi saapui paikalle. Myös poliisin mukaan ammuttu on nyt kuollut.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeppe

Lisää rispektiä vaan, kyllä se siitä. Ei taida dialogipoliisin systeemi toimia?
Lisää halipullaa kenties?

Jakke

Rikkautta (Monoselle) ja skandinaavista unelmaa!

Bertoldt

Ruotsidemokraatit ovat isossa roolissa. Hiekkavarpaiset rikkaudet karkotettava ihan vaan suoraan.

Sherlokki suvakko

Ronnassa tuli 2001-2012 jonkinverran pyörittyy, sukuloimassa nääs. Yks takaa-ajokin tuli nähtyä livenä. Viimeisillä kerroilla pojan kaa ihmeteltiin sitä sotkua ja levottomuutta mitä nää tietyt tyypit sai aikaan. Suomeen saapuessa sai nähdä kuinka siisti maa Suomi onkaan. Ny tätäkin maata on alettu sotkemaan ihan perusteellisesti.

juissi

Suomi voisi lähettää Södertäljeen Poliisi Taposen jakamaan ” poliisi on ystävä” pinssejä. Kyllä se siitä hoituu.

Nepa

Jeps ja ainakin Oulusta löytyy apua opetusvideoiden tekemiseen: https://www.youtube.com/watch?v=5YeUuhBgzPU