Taas uusi kuoleman ammuskelu Tukholman alueella, 52. uhri tänä vuonna

Tukholman alueella ammuskeltiin taas tiistai-iltana ja yksi saatiin hengiltä. Ampumisella on luultavasti jokin viime aikojen kokaiinikauppoihin. Ammuttu oli kolumbialainen.

Tiistai-iltana Sigtunan Märstassa poliisi sai ilmoituksen ammuskelusta ilta kymmenen aikaan. Alueelta kuului useita laukauksia ja älämölön tapaisia ääniä. Poliisi löysi paikalta 25-vuotiaan miehen, jota oli ammuttu useilla laukauksilla rintaan. Poliisi ilmoitti myöhemmin, että mies oli kuollut.

Märstassa oli illan aikana iso jäljitysoperaatio. Poliisihelikopterin ja koirien avulla yritettiin saada tekijöitä. Ampumispaikalta nähtiin poistuvan useita henkilöitä ja poliisi etsii ainakin kahdella autolla ja skootterilla paikalta poistuneita henkilöitä.

Märstan ulosmenotiet suljettiin ja autoja tarkisteltiin. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Nyt kuollut oli kuluvan vuoden 52. ammuskeluissa kuollut henkilö. Ammuttu mies oli kotoisin Kolumbiasta. Huomattavaa on se, että aiemmin kesällä ammuttiin miehen kaveri hengiltä, joka niin ikään oli kolumbiaano.

Ammuskelusta voidaan odottaa kostotoimia, sen verran sosiaalisessa mediassa käydään kuumana ja tappouhkauksia satelee.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

“Jos Stubb lähtee ehdolle presidentinvaaleihin, löytää hän edestään vanhat lausuntonsa, joista kaikki eivät luo kuvaa ulkopolitiikan visionääristä, kirjoittaa politiikan toimittaja Olli Waris.”

Stubb löytää edestään myös sisäpoliittiset lausuntonsa, jotka ovat ihan yhtä katastrofaalisia.

Vaikka kaikki Suomeen muuttaneet kehitysmaamaahanmuuttajat eivät alkaisikaan gangstereiksi, se riittää, että osa alkaa. Vaikka yhteisiä kokkaushetkiä kuinka tahansa voisi nimittää rikkaudeksi (itse tosin epäilen vahvasti sitäkin), ei monikulttuurisuutta voida nimittää rikkaudeksi ja vielä sen päälle todeta että ei mulla muuta.

Ruotsin esimerkki näyttää tuossa artikkelissa ihan täysin sen, mitä on odotettavissa. Ongelman takaajana ja kehitystä kiihdyttävä tekijä on jatkuva maahanmuutto kehitysmaista.

Kotouttaminen ei pysy perässä, vaikka vihreät ja vasemmistoliittolaiset seisoisivat päällään.

Moonman

Monikulttuurihan toimii loistavasti. Siis sen ääneen sanomaton oikea tarkoitus, eli meidän ja kaikki valkoisten yhteiskuntien tuhoaminen.

Erkkaope

Kotoutuminen on pelkkä sana, jota mikään taho ei ole selkeästi määritellyt. Vaikka osa vieraan kulttuurin edustajista näyttää sopeutuneen yhteiskuntaan, se toimii kuitenkin kriisitilanteessa oman ryhmänsä mukana ja sen etua ajaen.
“Luonto ei anna itseään pilkata”, sanoi jo Kipling aikanaan.

Sitä,miten vahvoja ovat rodulliset kulttuuriset vaikutteet, ja miten paljon ne dominoivat ihmisten arvomaailmaa, ei nykyisin kukaan edes uskalla ruveta tosissaan tutkimaan joutumatta syytetetyksi rasismista.

Suomi Finland

Kun puhutaan esimerkiksi syrjäytymisen estämisestä, ja siitä, kuinka sitä pitäisi tehostaa, ei edes mietitä, miksi meillä on jo niin monta syrjäytynyttä ulkomaalaistaustauista. Syrjäytymisen estoa ei joko ole tehty, vaikka tyhmäkin tietää, ettei vieraskielisten sopeutuminen ole helppoa, tai sitten sitä on tehty, mutta se ei auta. Sitten vaan höpötetään, että sitä pitää tehdä enemmän, vaikka varmasti tiedetään, ettei se tule tehoamaan.

Ja koko ajan kehitysmaalaisia pukkaa lisää, vaikka monet entisetkin pärjäävät huonosti.

Mikä voisi mennä vikaan?

Big l

Matut sais ny vaan syrjäytyä kotimaihinsa

S. Omppu

Meidän päättäjien zombieohjeet löytyy mm. tuolta:

https://kestavakehitys.fi/agenda2030/tavoite-10

“Mahdollistaa ihmisten turvallinen, järjestelmällinen ja vastuullinen siirtolaisuus sekä liikkuvuus esimerkiksi suunnitelmallisten ja hyvin hallinnoitujen siirtolaispolitiikkojen avulla.”

Pekka is pest

Stubb muuttaisi mielipidettään Ruotsista muutamassa sekunnissa, jos joutuisi itse keskelle keppostelua. Hyveposeerauskommentteja on helppo antaa jostakin kuplasta. Caj-Göran on naiivi nulikka.

Suomi Finland

Pelkään, että silloin kun Stubb myöntää, että oli väärässä, luodit tulevat jo tauotta ikkunoista sisään.

tERHOMATTI hÄMEENKORPI

Joo,ANTAKAA PALAA VAAN; KEHARIPERKELEET HENGILTÄ!

Nemas Coccelitos

Tyhmää on colombiaanojen lähteä Colombiasta asti Pohjolaan tapettaviksi mutta coccelikaupan antamat colicot kiehtovat kuin Seireenien kutsu.

Colombia on tavallinen eli ei asyyliin oikeuttava latinopaskamaa.
Miksi heitä päästetään Pohjolaan vai eikö olla huomattu että ovat tulleet?

Johan Steel

Tämä saattoi olla jokin kahvirekan kuski joka jäi hengailemaan liian pitkäksi aikaa.

Mr X

52 tämän vuoden alkupala,kaikki savunahkoja-puikulapäitä ?

Mr X

Montako aitoa-oikeaa ruotsalaista 52 ammutun joukossa ? ?

Sami Keränen

Sehän ehtii tulla sata raatoa täyteen tälle vuotta, jos hoksaavat sarjatulelle vielä vaihtamaan.

gateio

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/pt-br/signup/XwNAU