Tenstan somalihörhäkkeille pikku nuhteet kahdesta murhasta

Fishy ja Sixty.
Tenstalaisen gangstajengin kaksi johtohahmoa tuomittiin pieniin nuhteisiin kahdesta murhasta. Hovioikeus korotti käräjäoikeuden tuomioita, mutta siltikään lusittavaa ei jää kuin muutama kitunen vuosi.

Tenstassa majaa pitävä somaligangsterien jengi on keksinyt itselleen leikkisän jenginimen, ”Hjulstabarnen”, Hjulstan lapset. (Hjulsta on Tenstaan kuuluva kaupunginosa). Porukka on yleisesti vähemmän tunnettu, mutta alamaailman arvioiden mukaan tästä porukasta kuullaan vielä pitkään – niin kauan kuin siellä ollaan elossa.

Hjulstan somalilapset olivat sotajalalla viime toukokuussa, tästä seurasi, että yksi tunnettu gangsteri teloitettiin Hjulstassa tämän kotiovelle. Seuraavan kerran uraata huudettiin elokuussa kun gangsterit yrittivät tappaa kaksi muuta gangsteria. Tämä onnistui/ epäonnistui 50/50, sillä toinen kuoli, toinen jäi toistaiseksi henkiin.

Porukan tekosiksi arvellaan ainakin kahta muutakin murhaa, mutta koska näyttöä ei ole löytynyt, niin ne eivät ole edenneet edes syyteharkintaan.

Näistä kahdesta mainitusta murhasta, ja muista pienemmistä jutuista istuttiin käräjiä jo aikaisemmin kesällä. Molemmat olivat tekoaikaan 20-vuotiaita, joten alennusta tuli enemmän kuin tammikuun alennusmyynneissä Halpahallissa miesten kalsareista.

  • Muhsin Ibrahim Hussein, alias ”Sixty”: syyksi luettiin kaksi murhaa. Hussein olisi saanut oikeuden mukaan elinkautisen, jos olisi ollut täyttänyt tekoaikaan 21 vuotta, mutta koska ei ollut niin sekä käräjä- että hovioikeudessa 13 vuotta 10 kuukautta vankeutta.
  • Abdikarim Dahir Ibrahim, alias ”Fishy”: syyksi luettiin murha ja avunanto murhaan. Tuomio korotettiin kympistä 13 vuoteen ja 10 kuukauteen, eli sama kuin Sixtyllä.

Molemmat ovat posessa nuorisolain mukaan 1/3 tuomiosta, eli käytännössä sellaiset rapiat neljä vuotta tulee lusimista kahdesta murhasta, jotka pystytään oikeudessa näyttämään toteen.

 

Molemmat nuorukaiset ovat tunnettuja gangstereita jo varhaisesta teini-iästä. Kun toinen kuuluisa somalitappajien jengi ”Dödspatrullen”, kuolemanpartio, oli muutama vuosi sitten voimissaan, niin Sixty ja Fishy houkuteltiin toimintaan mukaan kahvinkeittäjiksi. Sieltä on imetty oppi ja viha suurin piirtein kaikkea kohtaan.

Jos jotain positiivista hakee näiden somalihörhäkkeiden touhuista, niin se on kai se, että niillä on melko tiivis sisäpiiri, jossa ne leikkivät kovista vähän kuin keskenään. Ollaan miehekkäästi sotajalalla jotakin toista jengiä vastaan. Eivät siis tämän takia ihan suoraan ehdi kiusaamaan koko ajan tavallisia ihmisiä.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr X

2 kpl käveleviä PÖKÄLEITÄ ! Kuka ihme voi haluta moisia läjiä ihmisten ilmoille ?

ihannenaapurit

Valitettavasti hyvinkin moni naispuolinen, sanotaanko suoraan idiootti. No myönnetään. On niitä miesoletetuissakin.

Qroquius Kad

Kyseisillä miesoletetuillakin taitaa useimmilla olla sama motiivi kuin naisilla.

fatima_darra

Niin pitkään kun tappavat kaltaisiaan haittoja… anna palaa Frank!

Last edited 1 vuosi sitten by fatima_darra
Suomi Finland

Miten tuo meidän poliitikkokaarti aikoo estää Suomen joutumisen tuollaisten kansoittamaksi?

Kun on ne kansainväliset sopimukset, niin se on gangstojen kanssa vähän sama juttu kun Kummelin bassosoolossa: kaikki tietää, että se on tulossa, mutta sitten kun se tulee, ei voi mitään.

Punavihernatsimafia

Siten että lisätään maahanmuuttoa ja integraatiota.

Agentti 2030

Sen meidän polliitikkokaartin huoneentaulu on tuo:

Tavoite-10 – Kestävä kehitys (kestavakehitys.fi)

Sen rivien välistä voi päätellä että köyhyyttä yritetään vähentää tuomalla kehitysmaalaisia läntisen sosiaaliturvan piiriin.

Suomalaisen yhteiskunnan kemuttumisesta he eivät välitä paskan vertaa.

ihannenaapurit

No ei ne yrittäkkään estää sitä. Päinvastoin.

Mustamakkara

Nehän on punaviherkaarti. Niiden tarkoituskin on tehdä tuhoa. Vahvistettuna vielä kepulla ja kokkareilla.

CraphatKainuu

Taitaa tämäkin ”moktar” olla joku suvakkipoliitikko eläkepäivillään jobbaamassa Suomeen kaikki tulijat. Ainakin on erittäin raivokkaasti maahanmuuton vastustajia jahtaamassa ja oikeuttaa vain omat mielipiteensä. Kuka on hän, se meille julki kertokaa. Aapisen tarpeessa on.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598690/tuikkikaa-oi-joulun-tahtoset—niin-suomessa-kuin-syyriassa

Cubitus

Ihan sarjakuvahahmojen näköisiä tomppeleita. On se luonto sillai hassu että tuollaisiakin on oikeasti olemassa.

hauska yhteensattuma

Sarjakuvissa posetiivinsoittajilla on aina sellainen hännällinen pikku apulainen joka taitaa olla ….marakatti !

Barnum & Bailey

Mies tuijotti mustan katutaiteiljan apuria, posetiivia soittavaa pientä apinaa. Molemmilla sama tyylikäs punainen, sirkustaiteilja-asu. Sitten mies tuijotti mustaa miestä. Sitten taas tuijotti innokkaasti posetiivia veivaavaa hassua apinaa ja tokaisi: Saakeli, noi on kyllä söpöjä pieninä.

Make

Eikö kukaan feministi ota noita kotihoitoon? Hyi feministejä oletteko rasisteja?

Luonto-ohjelma

Sammakon ja apinan risteytyksiä?

Vanha kyynikko

Frenologiaan perehtymättömänä taviskansalaisena:Toisen kallo muistuttaa kilpapyörän satulaa toinen on ilmeisesti pitkänokkainen linnunkivestäjä.

sairas maailma

Putinin jengiin kuuluvat nuo somalit.

Name

Sikäli kyllä että Neuvostoliitto sekoitti Somalian Klaanikuvioita sotkemalla mukaan Kommunistijohtajan Siad Barren ja reisille meni.

Seikan seurauksena ja NLn kaaduttua Moskovan kommunismiopissa olleet Siad Barren hännystelijät saapuivat Vaalimaalle notkumaan jolloin TP Koivisto avasi Pandoran Lippaan ja salli Rikkauden tulla tykömme..siitä lähtien olemme köyhtyneet..Koivisto ei ollut ihan täyspäinen vaan turkulainen sosialisti..ns kaksoiskytkentä.

Somalimarakatit tulevat olemaan Suomi Sirkuksen tähtiä niin kauan kuin leipää riittää ja selkään taputtajia.

Putin ei ole kylläkään kommunisti vaan Mafioso jo n vuodesta 1985 jolloin alkoivat pisnekset pyöriä omaksi hyödykseen.

iujghi

Ruotsissa ihmiselämä on vielä halvempi kuin Suomessa, aika uskomatonta.

Adobe Abeba

Vasemmanpuoleisella on epänormaalin suuret aivot, vai onko umpiluuta kun ei toimi evoluution tarkoittamalla tavalla. Tai sitten kuva hämää, kärsii pään alaosan epänormaalista surkastumisesta. Oli miten oli, esteettisesti todella hämmentävän ja kieltämättä hauskan näköinen otus. Ihan kuin otettaisiin kaikki pään yksityiskohdat ja Photoshopissa pistetään tuulemaan: otsa +300%, silmät +200%, korvat +160%, huulet +176% ja posket -70%. Lisää vinoa leukakarvaa. Suurta hupia ja räkänaurua digitaalista taideteosta muokatessa. Voi sitä ihmetyksen määrää kun kadulla tulee vastaan sama tuotos ihan elävänä, ase kädessä vaatien takkiasi ja puhelintasi. Elämme maagisia aikoja.