Taas uusi ampuminen Tukholmassa, nyt liikenneruuhkassa moottoritietunnelissa

Södra länken kartalle sijoitettuna.
Murhaamisen tarve on kuin kusihätä. Kun tarve iskee, niin sitä pitää murhata missä vaan ja milloin vaan. Tänään Tukholmassa tehtiin taas hyvin erikoinen murha.

Tukholman eteläpuolen kehätien Södra länkenin pitkässä tunnelissa syntyi tulitaistelu iltapäivällä vähän ennen viittä. Gullmarsplanin kohdalla maan alle monikaistaiselle moottoritielle johtavalla rampilla tapahtui jotain, josta ei ihan tarkkaan ole vielä tietoa.

Joka tapauksessa aseita on esitelty autojen ikkunoista, luultavasti ammuttu vauhdissa pakenevaa autoa, ja tässä yhteydessä yksi henkilö sai osumaa. Kun poliisi saapui paikalle, niin yhdestä autosta löydettiin kuoliaaksi ammuttu henkilö.

Ampumisen taustasta ei toistaiseksi ole vielä tietoa. Poliisi on ottanut kolme henkilöä kiinni.

Tapahtuma osoittaa ampujissa melko härskiä piittaamattomuutta toisista ihmisistä. Tunnelissa on parhaimmillaan 3-4 kaistaa ja sisäänajoväylällä Gulmasrplanin kohdillakin kaksi kaistaa. Tunnelissa menee ruuhka-aikaan kymmeniä tuhansia autoja, luultavasti Tukholma cityn ympäristön vilkkain väylä.

Alla filminpätkä kuvattu autosta vastaantulevan väylän autojonoa.

Ampumisesta on tietenkin johtunut, että koko Etelä-Tukholman liikenteessä on täysi stoppi. Kaikki tunneliin ja Södra länkenille johtavat rampit on suljettu. Tunnelissa on edelleen tuhansia autoja. Jonot joka puolelle ovat valtavia. Liikenne seisoi useilla väylillä useiden kilometrien matkalta.

Seurataan tilannetta.