Saksa: 15 ilmastoaktivistia liimasi itsensä Porschen tilojen lattiaan

Kevyttähän nuo Elokapinan mielenilmaisut ovat verrattuna saksalaisiin aktivisteihin. 15 ilmastoaktivistia liimasi itsensä lattiaan Porschen edustustiloissa Wolfsburgissa.

Ilmastoaktivistit tepastelivat keskiviikkona Porschen pääkonttorin edustustiloihin ja lätkäisivät itsensä lattiaan superliimalla kiinni. Aktivistit aikovat olla kiinni lattiassa niin kauan kunnes heidän vaatimuksiin Saksan kuljetusalan hiilidioksidipäästöistä on päästy. He olivat lattiassa kiinni ainakin vielä perjantaina päivällä.

Mielenilmaus ei mennyt kuitenkaan ihan putkeen. Nimittäin Vw:stä kerrottiin, että he kyllä kannattavat aktivistien oikeutta ilmaista mieltään, mutta Volkswagen ei aio pyynnöistä huolimatta toimittaa aktivisteilla pottia virtsaamista ja ulostamista varten. Lisäksi Volkswagenilta oltiin sen verran ilkeitä, että lattialämmitys sammutettiin. Kannattaa lukaista Twitter-ketju.

 

Kun ilta tuli, niin Volkswagen sammutti rakennuksesta valotkin. Aktivistien apurit eivät myöskään pääse sisään tiloihin, joten he eivät saa nyt tilattua Woltilta ruokaa. Kurjaa, joutuu tyytymään Volkswagenin tarjoamiin sämpylöihin.

Yöksi Volkswagen jätti yhteen autoon lähivalot, että aktivistit saavat vähän tunnelmaa kylmyyteen ja lattiaan liimattuna.

Ainakin vielä perjantaina päivällä aktivistit olivat lattiassa kiinni ja poliisi oli toimittanut sittemmin heille pottia ulostamiseen, sekä vilttejä lattialle, ettei palele.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeppe

Mitä tohon nyt sanos…

Huru-ukko

Volkarin porukat teki ihan oikein. Niin pitää meilläkin tehdä kun liimaavat ittensä kiinni, että olkaa nyt sit siinä kun keraan niin haluutte!

Juu, sopii

Mä laskisin konttorin lämpötilan lähelle nollaa koska ”pitää pienentää päästöjä”.

Ja lyhyet pois päältä

Tosin en toisi mitään pottia, vaan paskokoon housuihinsa.

Ylläolevasta syystä toimittaisin koko ajan ruokaa ja juomaa itsensä liimanneille 😄

Waltsu

Hernesoppa, jossa lisukkeena risiiniöljy, olisi ihan parasta.

Anonyymi

Itse sanoisin, että ei mitään ruokia, vilttejä tai pottia tarvitse heille kuskata. Sitä saa mitä tilaa. Toivottavasti sakot vielä sotkemisesta ja laittomasta mielenosoituksesta.

Dick Ursby

Kuuluisia viimeisiä sanoja:

”Wurthhfff.,,” sanoi entinen mies kun hän avasi vuotavan pikaliimatuubin siten että piti hampaillaan sen korkista kiinni.

KKi

Jaha, siellä persaukiset kateelliset ja hiukan hintahtavat keloapinat öyhöttää. Antaapa kököttää vaan ja perii vuokran toimitiloista. Ja korvauksen mahdollisesti ohimenneistä autokaupoista.

VW yhtiöltä kyllä oikeansuuntaista reaktioitta noihin partisaanin leikkijöihin. Saattaa siinä kököttäessä tulla äitylin kaakaokuppia ja pullamössöä ikävä.

Oikeastaan parasta kun noihin hippeihin ei kiinnittäisi minkäänlaista huomiota.

Qroquius Kad

Mitkä persaukiset?
Taistolaiset olivat aikoinaan rikkaiden kakaroita, jotka halusivat helppoon elämäänsä toimintaa omilla ehdoillaan, ja samaa kamaa nuokin ovat.

Joppos123

Ryssä noita apinoita elättää ja maksaa sakot. Antaa apinoiden olla liimattuna.
Luukasoina ne on aikanaan helppo lakaista pois.

Joppos123

Ei noi tosiaankaan ole mitään persaukisia. Ihan vaan vaikkapa kaikkien partisaanien emo somalii on kultadildo perseessä syntynyt puolisvedu.
Tuo kommunismi on lähinnä kapinaa omia vanhempiaan kohtaan. Siitä kultaisesta dildosta se mimmi ei kuitenkaan olisi ikinä valmis luopumaan.

Avulias

Volkkarin henkilökunta voisi auttaa noita mielenosoituksessaan. Liimaisivat avuliaast niiltä toisenkin käden siihen lattiaan, pikaliimalla tietty ettei pääse liimaus pettämään.

terhomatti.hämeenkor

On ne kauheita natseja tuolla Volkkarilla, hyi helkkari ! Että tolla tavalla huolehtii niistä, joilla ”vakaumus” on kyseessä …!

Riku Laine

No hyvänen aika pitäähän se lattialämmitys sammuttaa kun pitää säästää energiaa. 🙂 Ei tainnu mennä ihan putkeen aktivisteilla eikä odottaneet että volkkarin porukkaa ei voisi vähempää kiinnostaa.
Toivottavasti ovat siellä vieläkin tosi hassua.

Saku kuin Matu

Miksi viidellä kuudesta on viikset ja parta? Taitaa olla matukekkuloilta omittua muotia.

Rear Protest

Vasemmistokakka housuissa lämmittää kivasti.

Liina

kolme isointa rahtilaivaa saastuttaa enemman kuin koko maailman autoliikenne, liimaisivat itsensa rahtilaivan kylkeen niin siina mielta osittaessa vaihtuisi mukavasti maisema haiden kuonoja potkiessa,.vaikka ei ne haitkaan mitaan paskaa tietenkaan syo

Dan Wesson

Miksi volkkarin pitää tarjota sämpylöitä? Eikö ekoapinat halua yhtään kärsiä jalon aatteen puolesta? Tullaan muiden tiloihin perseilemään ja aletaan esittämään vaatimuksia, kun housuun paskominen, kuseminen, palelu ja nälkä ei kiinnosta.

eedwartti

Snne vois tyrkätä susia niille seuraksi, ei aika kävis pitkäksi.

Joppos123

Tuossa tulikin Ykän blogiin kommentoitua mutta eikös noille wannabepartisaaneille voisi järjestää elämysleirejä?
Hilloisi ne johonkin korpeen ja lisämaksusta voisivat ostaa erilaisia ”kaupunkisissipaketteja”.
Paketti 1. Ultimate sissi. Hinta 2000 vrk. Sisältää perse edellä puuhun liimaamisen, koiralla purettamisen ja kaasutuksen.
Paketti 2. ”Kevytversio” 1000 ekeä. Hintaan sisältyy paketin yksi ostaneiden kannustaminen ja kajarit joihin voi rääkyä vaikkapa natsisika, me kuollaan kaikki ja muuta henkevää.

Qroquius Kad

Eivät nuo sellaisista kiinnostu, koska noiden ainoa tarkoitus on aiheuttaa kiusaa kunniallisille ihmisiile eikä missään nimessä heille itselleen.
Onhan aivan porscheesta, että Volkkarin vaki keikauttikin asiat noiden kannalta nyt aivan väärinpäin!

Liva

Ihan oikein noille, lämmitys pois päältä, kun pitäähän sitä energia säästää. Ne pitää joka paikassa kohdella just noin, antaa niiden olla liimattuna, kun ne makaa tossa muutaman päivän omassa p@skassa ja virtsassa ja haisee mukavasti, ehkä seuraavan kerran miettii mitä tekee. Ja vielä tilojen puhdistuslasku perään. Ne ilmastohihhulit riehuu vain länsimaissa kun on niin paljon kaikkea mukavaa, ettei ne enää keksi muita huveja. Heillä on ollut aivan liian hyvä elämä aivan liian kauan. Jos meillä olisi ihan oikea ilmastonmuutos, ensimmäisenä menisi kaikki formulat, olympialaiset ja muut turhat urheilut, kaikki mainokset kaduilla, mainoslehdet sun muuta roskaa. Ja tietysti vihreät sitten lopettaisi ihan vapaaehtoisesti lentämästä etelään lomille

Huru-ukko

Ja niiden ulkopuolelle majaileville ääriäänitorville, että hakekaa omanne pois sitten kun eivät enää jaksa paskoa housiuihinsa. Että sitä saatte mitä tilasitte. Pitäkää hyvänänne tai hyvänä ,ihna miten vaan mettänhoitaja itte haluu.

Alpertti

Mahtaako Saksassa öinen lämmityskatko olla arkipäivää. Joka tapauksessa mielenosoitus päättyi tylsästi. Poliisi kävi irroittamassa mielenosoittajat tunnilla 42. Tosin yksi kai lähti sairaalaan kun käsi ei kestänytkään lattiaan liimausta ja alkoi ikävästi turvota.

Deutsche Kakaismus

911 GT3n ostaja joutuu pujottelemaan uuden autonsa ulos haisevien vihervassarikakkakasojen välistä.

Daavidin poika

Arabeilta nuo kyllä näyttää, ainakin ulkonäön perusteella.

Qroquius Kad

Kieltämättä.
Mutta mikä tarve arabeilla olisi alkaa aiheuttaa itselleen epämukavuutta, kun kaikkialla länsimaissa niiden päämotiivi on tuottaa itselleen maksimaalinen hyvinvointi alempitasoikseen katsomiensa vääräuskoisten kustannuksella?

Tapperlund

Miten voi mennä potalle jos persaus on keeperillä lattiasa kiinni.

Anonyymi

Pääjehu näkyy olevan vähän aikaisempaa saapumiserää ja voihan olla, että kultin johtaja on pakottanut nuoremmat mukaansa. Millä konstilla tai mitä lupaamalla, sitä ei voi edes arvata.

Lallukka

Vitu idiootit!