Taas uusi ammuskelu, 16-vuotias hengiltä

Tiistai-iltana tapahtui taas melko käsittämätön ammuskelu, jossa kuoli 16-vuotias poika. Tapaus sattui Sandvikenin pikkukunnassa ja teolle ei tiedetä tällä hetkellä mitään järkevää motiivia.

Poliisi sai ilmoituksen Sandvikenissä sijaitsevalle kevyen liikenteen väylälle, jossa makasi kuollut ammuttu henkilö. Ohikulkija ilmoitti asiasta.

Asiasta ei tiedetä tällä hetkellä oikeastaan mitään. Tietojen mukaan uusruotsalaisilla oli ollut aiemmin illalla jotakin älämölöä kylän keskustassa, mutta ei tiedetä liittyykö ammuskelu tapahtumaan.

Kyseinen alue ei ole mitään maahanmuuttajaghettoa vaan rauhallista ruotsalaista omakotitaloaluetta. Poliisi tutkii asiaa murhana, eikä ketään ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Leksa

Integroitumiskyvytöntä ahmettia asialla.

black_danger_company

Ei haittaa. Sen pojan gangsteroinnit ja alistusväkivallat ruotsalaisia kohtaan jäävät jatkossa vähemmälle.

Oy vey goyim

Kuule paaveli rakas kuka tai ketkä tämän monikulttuuri ihanteen takana on?? VIITTISITKÖ PAAVELI VALAISTA LUKIJOILLESI ASIAA???

Qroquius Kad

Olisivatkohan omat harhasi?

T

Kyllä. Nimenomaan nuo käännynnäisjuutalaiset, eli kasaarit. Sama porukka oli Frankfurtin koulun taustalla.

Qroquius Kad

Kävitkö siellä keittiöalalle valmistavan kasarijuutalaiskoulun vai tekstiilialalle valmistavan kalsarijuutalaiskoulun?

T
Suomi Finland

Maailmanhallinnassa mukana olevat kasarijuutalaiset tunnistaa 1980- luvun vaatteista ja siitä, että he kuuntelevat kasariheviä.

Näin siis tunnistaa maailmanhallitsijan, kun sellainen tulee kadulla vastaan.

T

Käsittääkseni olet suomalainen. Joskin en tiedä oletko tehnyt DNA-testiä. Frankfurtin kouluhan siirtyi noin 70v sitten Frankfurtista Kaliforniaan

T
Usko Pulituuri

Monikulttuurisuuden ihannointi on myös eräiden tahojen keksimä bluffi jonka varjolla yritetään toteuttaa YK:n Agenda 2030 osatavoitetta köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentämisestä siten että kemuja lennätetään läntisten lällymaiden sosiaaliturvan ”asiakkaiksi”.

Suomi Finland

Totta. Köyhyyttä se ei tietenkään vähennä. Väestönkasvu pitää huoleen siitä, että vaikka Eurooppa ottaisi 5.000.000 keharisiirtolaista vaikkapa viidessä vuodessa, niin paljon enemmän tulevia köyhiä kehareita on jo tuloillaan tai jo putkahtanut lomaköyheröön kitkuttamaan.

T

Kansallismielinen väki jakaantuu kahteen osaan. Siihen joka ei halua ajatella juutalaiskysymystä ja niihin ketkä haluavat.

T

Entä voisitko myös kertoa rehellisen mielipiteesi miksi juutalaisuutta ei saa käsitellä?

T

Minkä vuoksi venäläisiin ja mustalaisiin voi suhtautua kriittisesti mutta juutalaisiin ei?

Qroquius Kad

Ovatko nämä kyselevät juutalaiset nytkin samassa tilassa kanssasi?
Joudutko iltaisin tarkastamaan kaappisi ja sängynalusesi, ettei siellä ole kyseleviä juutalaisia?

T

Hauskaa, mutta mikä on argumenttisi?

Qroquius Kad

Tuo juutalaisviha ei ole muuta kuin tympeä jäänne menneisyydestä, jota esilläpitämällä voidaan olla muka tekevinään jotain matuongelmalle.
Muslimit ovat tummia ja tulisia poikia, heitä ei parane lähestyä tai joutuu juoksemaan karkuun.

Juutalaisia haukkumalla voi kuvitella olevansa uusi SS-Obergruppenführer samalla kun tuulettelee oikeaa kainaloaan koppalakki päässä.

T

Itselläni oli aikoinaan positiivinen asenne juutalaisiin. Sitten aloin tutkimaan historiaa ja asenteeni muuttui negatiiviseksi. Mikäli ulkomaalaiskomponentti aiheuttaa haittaa isäntämaassaan, on loogista että tästä populaatiosta ei pidetä. Juutalaisethan eivät ole neutraali ryhmä kuten japanilaiset vaan haitallinen. Eri juutalaisjärjestöt lobbaavat maahanmuuton puolesta esim USA:ssa. Monokulttuuria kuuntelemalla moni haittavaikutus on tullut selväksi. Juutalaiset ajavat avoimia rajoja kaikkialle muualle paitsi Israeliin. Jahka saavuttavat riittävän valta-aseman.

Daavidin poika

Ruotsissa, ja Suomessa yrittää valtamedia kovilla panoksilla työntää näiden rikollisten toimintaa ratkaistavaksi eduskuntaan.

Mielestäni ainakin Suomessa eduskunnan täytyy välittömästi erottaa korkein poliisijohto. Tämän tyylisen rikollisuuden poistaminen kuuluu poliisien työ kuvioon, ei eduskuntaan.

p.grandell

mutta kun tinanapit on sisäministerin alaisia, ja sisäministeri ei ole sisäsiisti, kun on viherpiiperö……sekä polpo on kirkkaan punainen..ei se sen kummallisempaa oo, vaaditaan vaan taas kerran sisällissota,että valkoiset voittaa,, niin on maassa sen jälkeen rauha 100 vuotta eteenpäin..että tällä viisiin…

Suomi Finland

Tuskin nuo vuoden 1918 punakaartilaisetkaan olis olleet matuttajia.

Mitenköhän muuten yhteenotossa käy? Feministit hyökkää telaketjut heiluen asemiin. Ei tule olemaan helppoa pitää linjat kasassa.

Mr X

Kuvio yxinkertaisexi,jos-kun,raato retkottaa pusikossa,nahan värin tarkastus,jos ei vaalea,jatkotoimet,onko jaloissa-sorkissa sandaalit,pään malli,jos puikula,ilmansuunta tietty,jos osumatarkkuus oik huono,ilmansuunta sama,jos ranteet oik karvaiset,kameli-vuohiväki,jos id 13-19v,oik ikä 25-65v,jos passit jonkassa ja iphonet toimii,kultaketjuja,tulossa malmö opiskelemaan, kidutusta ja vainoa paossa,onk jo turvapaikka myönnetty,kun matka kävellen euroopan läpi pitkä,1 pari sandaaleja kului vankkureita työntäessä. Allahuh fuckbaaar.

vanha ja väsähtänyt

No olikos tämä nyt kuinka mones kaatunut tämän vuoden aikana? Edellinen ennätys meni kai rikki jo jokin aika sitten..vai?

YLE v-pesee viiva-sannan

Nro 65?

Musta tuntuu

Nro 55!

kanander

Kun ampuja ja ammuttu ovat molemmat matuja, eivät mitkään puolueet sure aidosti.Hukkaan olisi mennyt peruskoulun käynti päästötodistukseen asti.

Ketään

Mä päsee aina ku sikakoiraa veräjtsä. Ei kokardiotza saa muata kii.

Jokeri

No mutta hyvät ihmiset! Eihän tämäkään millään tavalla liity haittamaahanmuuttoon eikä mihinkään, tämäkin on ruotsalaisten rasistien syy ja ruokakaan ei ehkä ollut halal-teurastettua.

mari

Mari tullut takaisin räyhäämään, ainakin hetkeksi pieneksi. Tai katotaan nyt. Mari otti ritolat LP:sta ja heräilee (klo on just 7:35) täällä Rio de Janeirossa. Tänne pukkaa kesää ja lämpökin näin aamulla on miellyttävä 22°. Tulin tänne Venezuelasta jossa olin sukuloimassa ja fiilistelemässä vanhoja paikkoja. Juu ei, ei tehdä tästä blogista marin päiväkirjaa, vaan mennään asiaan!

Tämän vuoden aikana on useilta tahoilta kuultu, että josko nyt viimein saataisiin se uhrien ennätys rikki mitä tulee ampumatapauksiin. Käsittääkseni se jo meni rikki jossakin vaiheessa mutta en ole seurannut blogia nyt muutamaan viikkoon…joten jos joku kiva ja mukava ihminen voisi hieman valottaa minulle missä mennään näiden pysyttelijöiden ja heidän uhriensa kanssa?? Eu apreciaria muito!
En paljon muita uutisia ole viimeisien viikkojen aikana seurannut kuin tietysti Ukrainan urheaa taistelua iivanoita vastaan. Niin, ja kuulemma Suomen ja ainakin Norjan voimalaitoksia kuvaillaan ahkerasti droneilla.

Qroquius Kad

Kun tämä vuorokausi pyörähtää perjantain puolelle, siellä Riossa eletään vielä tämän päivän iltaa, joka on meille silloin jo mennyttä.
Sen sijaan Japanissa eletään jo nyt perjantaita, joka tulee meille vasta parin tunnin päästä ja Rioon vasta tunteja sen jälkeen.

Onko aika silti sama meille kaikille, ollessamme yhtä aikaa olemassa tällä Pallolla?

Blåkullanissa sota på g

Solnan Hagalundissa eli ”Blåkullanin” (tuntomerkkinä siniset isot kerrostalot) ghettoalueella on menossa iso poliisioperaatio, kaupunkisota on käynnissä.