Sunnuntain kirkkorauha koetuksella ampumisten ja pommi-iskujen takia

Sunnuntain päivän aikana tapahtui useita ammuskeluja ja muutama pommi-isku. Tapahtumia tutkitaan mm. murhan yrityksinä.

Gävlen keskustassa tarjoiltiin sunnuntaina iltapäivällä miehelle kuumaa kuulaa. Kuulia osui miehen jalkaan, joten luultavasti kyseessä oli tahallinen polvitönkkö, eikä varsinaisesti murhan yritys, vaikka poliisi tutkii asiaa sellaisena.

Tapahtuma-aika oli kesken kirkon menojen, tai no… ammuskelupaikka ainakin ihan kirkon kupeessa. Alla kuvassa poliisi lohduttaa miestä, joka tuskin tulee enää koskaan juoksemaan ainakaan 110 metrin aitoja.

Göteborgissa Partillessa sama homma. Sunnuntai-iltana 25-nuorukainen aiottiin teurastaa, mutta homma oli ihan koulupoikien kinastelua, sillä kohde nimittäin jäin henkiin. Sen verran kuitenkin sai osumaa, että makaa tajuttomana sairaalassa.

Paikka tässäkin oli keskellä asutusta, kerrostaloalueen pihamaalla. Juuri ennen ampumisen alkamista uusruotsalaiset värilliset miehet olivat pitäneet alueella kovan puoleista älämölöä. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Myös Södertäljessä oli hyvin lyijypitoinen ilma sunnuntaina iltapäivällä. Syriaanot olivat kokoontuneet kaupungin ulkopuolelle erään golf-radan läheiseen metsään. Tuskinpa siellä hirvijahdissa oltiin, mutta aseet olivat kuitenkin mukana. Golfin pelaajat ilmoittivat kovasta ammuskelusta ja älämölöstä.

Poliisi haravoi alueen koiran kanssa. Hylsyjä löydettiin, mutta ei raatoja. Kolme miestä otettiin kiinni kuulusteltavaksi.

Västeråsissa ammuttiin viime yönä juuri ennen vuorokauden vaihtumista maanantaiksi. Kyseessä oli jonkinlainen jengisota, jossa toisia tulitettiin umpimähkään. Miehillä surkea sihti, koska ei osumia, ei kuolleita eikä haavoittuneita. Useita uusruotsalaisia haettu putkaan.

 

Myös pommipuolella oli vilkasta. Sunnuntain puolella ennen kolmea yöllä räjäytettiin Helsingborgissa iso autopommi. Auto kirjaimellisesti hävisi kuin tuhka tuuleen sadan metrin säteelle ja jäljelle jäi vain metallikasa.

Auton räjäytyksellä on jotakin tekemistä Helsingborgin uusruotsalaisten ravintolasodan kanssa. Auton omistajan ravintola nimittäin räjäytettiin viime kesänä remonttikuntoon. Alla kuvia autopommin jäljistä.

Sigtunan Odensalassa taas heitettiin käsikranaatti omakotitalon katokseen. Tapahtuma-aika sunnuntaina iltapäivällä. Tapahtuma on siinä mielessä kummallinen, että Odensala on Sigtunan maaseutualuetta eikä mitenkään profiloitunut ongelma-alueeksi.

Trelleborgissa räjäytettiin kerrostalon eteisaula ilmaan sunnuntaina aamuyöstä. Keskisuuria rakenteellisia vahinkoja kiinteistöön.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
farbror Pulidur

Taisi Ruotsin vallanvaihdos tapahtua 20 vuotta liian myöhään,
sillä nyt tilanteen korjaaminen vaatisi jo jonkinlaisia internointieirejä.

Se taas taitaisi vaatia jonkinlaista sotaa Ruotsin maaperällä.

Qroquius Kad

Siellä on jo menossa matalan intensiteetin sisällissota, jota medelsvenssonit ovat häviämässä kun eivät tajua olevansa sodassa.

Suomi Finland

Ja sotaa lähdettiin alun perin pakoon, mikä tekee tilanteesta absurdin. Tai ainakin virallinen liturgia rummuttaa totuutta, jonka mukaan ihmiset pakenevat sortoa, sotaa, vainoa ja kidutusta.

Vaikka ihan selvää tietysti on, että köyhyyttä ja kurjuutta lähdetään pakoon.

Molemmat osapuolet tekevät suuria virheitä. Toiset luulevat, että monikulttuuri on rikkautta ja voimavaraa ja toiset eivät ymmärrä, että ilman ruotsalaisia olisivat ihan samassa pulassa kuin kotimaissaan. Ainoana erona se, että talvella on kylmempää, mutta myös pimeämpää.

Kukavaan

”Vaikka ihan selvää tietysti on, että köyhyyttä ja kurjuutta lähdetään pakoon.”

Niinpä. Ja sen köyhyyden ja kurjuuden aiheuttaa heidän oma henkiset ominaisuutensa. He siis lähtevät pakoon itseään. Mutta itseään ei pääse pakoon.

Suomi Finland

Älä vaan sano tuota nykyiselle sisäministerille tai hänen sijaiselleen. Saisit syytteen murhasta, kun sydänlihas pumppaisi hutia ja kramppaisi kauhusta.

h44

Sitä olen miettinyt että missä ruotsalaiset, alkoholisoituneet ja työkyvyttömät sosiaalipuolen asiakkaat asuvat? Samassa lähiössä gangstojen kanssa?

Qroquius Kad

Siltojen alla?

Värimies on erimies

”uusruotsalaiset värilliset miehet” = värimiehet

Ruotsi on menossa matalasuhdanteeseen. Talvesta ennustetaan taloudellisesti synkkää ja kovaa ja ensi vuonna matalalento jatkuu. BTK on pakkasen puolella.

Mutta menipä muuten miten tahansa huonosti niin MTK eli Matukonjunktuuri on huipussaan eikä värimiehistä päästä eroon tekivät he sitten mitä tahansa. Surkeaa.

Ruotsissa on EUn seisemäksi korkein työttömyys EUROSTATin mukaan. Värimiesten elämään se ei vaikuta, he elävät ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Heille on yhdentekevää jos sähkön ja ruoan hinta nousee:
Kun ei käy töissä niin työpaikkaa ei voi menettää!
Kun sossu maksaa vuokran niin se maksaa ja maksaa…
Kun sossu maksaa ruoan niin se maksaa ja maksaa…
Kun sossu maksaa laskut niin se maksaa ja maksaa…

Persereikätesti NYT!
Qroquius Kad

Siinä oli oikein tieteellisesti tutkittu ja osoitettu meidän väärinajattelevien tietämä fakta, että mitä lähemmäs mennään Päiväntasaajaa, sitä enemmän käyttäytymiseen tulee jou män rispektin vaatimista ja mitättömistä syistä saatuja apinakohtauksia.

Sama kääntäen.
Ja tämänkin jälkeen tietyt tahot haluavat pohjoisiin maihin Päiväntasaajan miehiä.

No, onhan heissä roimaa
alkumiehen voimaa
olemaan se suurin – apinamies!

Alpertti

Eihän tuo auto ole hävinnyt. Betoniauto katoaa hyvin räjäyttämällä sen rummussa 454 kilogrammaa ANFOa, joten otaksuisin henkilöauton katoavan jo 100 kilogrammalla. Räjähdyspaikalle jää ehkä mäntä tai hammaspyörä.

Iltalehdessä sen sijaan ilmestyi tänään juttu, johon oli haastateltu ruotsalaisia jengiasiantuntijoita. Peter Svensson on entinen jengiläinen, nykyinen kokemusasiantuntija jengivieroitusjärjestössä. Hänen mukaansa sitä mukaa kun julkiset palvelut lopetettiin ongelmalähiöissä, niihin muodostui omat lakinsa ja rinnakkaisyhteiskuntansa. Juttu ei täsmennä, väittikö Svensson toisen seuranneen toisesta. Svenssonin mukaan rikkaissa kaupunginosissa ei ole jengejä.

Pitäisikö tästä siis päätellä, että
-jengivaltaiset kaupunginosat ovat köyhiä (huumebisneksellähän kuitenkin tienaa hyvin)
-jengiytyminen johtuu siitä, että kelan toimisto, kirjasto ja poliisiasema on lakkautettu
-jengiytyminen ei johdu lähiöiden väestöpohjasta?

Patumaukku

”julkiset palvelut lopetettiin ongelmalähiöissä”

Tulee liian kalliiksi pitää sen kummemmin julkisia kuin yksityisiäkään palveluja ongelmalähiöissä kun ajetaan pyöräkuormaajalla seinästä sisään kerran viikossa…

Onhan Rinkebyssä se panssaroitu poliisitalo, sitä eivät vielä ole saaneet räjäytettyä.

Mr X

Meno puolireipasta sveamamma,mitähän mahtoi sanoa RUINFELDT, avatkaa sydänmenne-ja lompakkonne,ovet auki Lähi-idän ja african SCHEISE . Joka kylään RIKASTUSTA . Abdullah ja Ibrahim,uusia ruotsalaisia nimiä. Tänk,Ibrahim Löven-Abdullah Löööf .