Huddingen joukkoraiskaajat elivät täysin ilmaista elämää Ruotsissa

Huddingen joukkoraiskaajien taustat ovat taas sellaisia, että päätä alkaa kivistämään kun huomaa millaista miesten elämä on ollut Ruotsissa.

Tukholman eteläpuolella Huddingessa tehtiin kesällä joukkoraiskaus, johon otti osaa neljä ertitreaanoa. Asiasta tarkemmin:

Nelikko syytteeseen erityisen törkeistä joukkoraiskauksista Huddingessa

Raiskaajista kaksi, 29-vuotias Seare Measho Redae ja 27-vuotias Huluf Kindeya Gebremariam tulivat Ruotsiin syksyn 2020 aikana. Eli silloin, kun koronapandemia oli pahimillaan ja käytännössä Ruotsinkin rajat olivat täysin kiinni tavallisten ihmisten rajanylityksille.

Molemmat hakivat turvapaikkaa, vaikka Eritreassa ei ole mitään sotaa, vainoa tai konfliktia. Siitä huolimatta miehille myönnettiin elinikäinen oleskelulupa vielä samana vuonna.

Miten tällainen voi ylipäätään olla mahdollista? Miehet tulevat keskellä koronapandemiaa Ruotsiin maasta, jossa ei ole mitään sotaa tai konfliktia, ja heille myönnetään turvapaikkaan perustuva oleskelulupa muutamassa kuukaudessa.

Kaksi muuta raiskaajaa 35-vuotias Mihretab Haile Gebrehiwt ja 33-vuotias Haileab Ghebre Weldemichael tulivat Ruotsiin 2014. He hakivat myös turvapaikkaa. Gebrehiwt sai elinikäisen oleskeluluvan 2016 ja hän haki viime kesänä Ruotsin kansalaisuutta, jota ei vielä ole myönnetty. Weldemichaelille on myönnetty oleskelulupa kolmen vuoden jaksoissa.

 

Kukaan miehistä ei ole tehnyt päivääkään töitä Ruotsissa. Eivät edes jälkimmäiset, jotka ovat asuneet Ruotsissa jo kahdeksan vuotta. He ovat eläneet mukavaa elämää veronmaksajien kustannuksella. Veronmaksaja on sponsoroinut miehille myös mukavat ilmaiset asunnot.

Weldemichael asuu Huddingessa Flemingsbergissä mukavassa kolmiossa. Vuokra huitelee jossain 15 000 kruunussa. Gebrehiwt asuu Sandvikenissä pienessä kolmikerroksisessa omakotitalossa mukavalla paikalla. Gebremariamille on järjestetty niin ikään kolmio, Motalasta. Mukavalla rauhallisella idyllisellä paikalla. Mitäpä muuta voisi vaatia.

Kunniakansalaisen asemaan on asetettu Redae, jolle on annettu ihan oma talo Tukholman pohjoispuolelta Vallentunasta. Idyllisen maaseututalon toinen pääty. Kyllä kelpaa. Alla kuva talosta, jonka vasempaan päätyyn miehelle on tehty mukavat olot.

Käytännössä, jos miehet eivät olisi intoutuneet raiskaamaan ja sitä myöten saaneet karkotusuhkaa, he olisivat voineet elää loppuelämän ilmaiseksi ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Kiima pilasi tämän suunnitelman.

Samnyttissä miesten kuvat. Kannattaa tsekata.