Huddingen joukkoraiskaajat elivät täysin ilmaista elämää Ruotsissa

Huddingen joukkoraiskaajien taustat ovat taas sellaisia, että päätä alkaa kivistämään kun huomaa millaista miesten elämä on ollut Ruotsissa.

Tukholman eteläpuolella Huddingessa tehtiin kesällä joukkoraiskaus, johon otti osaa neljä ertitreaanoa. Asiasta tarkemmin:

Nelikko syytteeseen erityisen törkeistä joukkoraiskauksista Huddingessa

Raiskaajista kaksi, 29-vuotias Seare Measho Redae ja 27-vuotias Huluf Kindeya Gebremariam tulivat Ruotsiin syksyn 2020 aikana. Eli silloin, kun koronapandemia oli pahimillaan ja käytännössä Ruotsinkin rajat olivat täysin kiinni tavallisten ihmisten rajanylityksille.

Molemmat hakivat turvapaikkaa, vaikka Eritreassa ei ole mitään sotaa, vainoa tai konfliktia. Siitä huolimatta miehille myönnettiin elinikäinen oleskelulupa vielä samana vuonna.

Miten tällainen voi ylipäätään olla mahdollista? Miehet tulevat keskellä koronapandemiaa Ruotsiin maasta, jossa ei ole mitään sotaa tai konfliktia, ja heille myönnetään turvapaikkaan perustuva oleskelulupa muutamassa kuukaudessa.

Kaksi muuta raiskaajaa 35-vuotias Mihretab Haile Gebrehiwt ja 33-vuotias Haileab Ghebre Weldemichael tulivat Ruotsiin 2014. He hakivat myös turvapaikkaa. Gebrehiwt sai elinikäisen oleskeluluvan 2016 ja hän haki viime kesänä Ruotsin kansalaisuutta, jota ei vielä ole myönnetty. Weldemichaelille on myönnetty oleskelulupa kolmen vuoden jaksoissa.

 

Kukaan miehistä ei ole tehnyt päivääkään töitä Ruotsissa. Eivät edes jälkimmäiset, jotka ovat asuneet Ruotsissa jo kahdeksan vuotta. He ovat eläneet mukavaa elämää veronmaksajien kustannuksella. Veronmaksaja on sponsoroinut miehille myös mukavat ilmaiset asunnot.

Weldemichael asuu Huddingessa Flemingsbergissä mukavassa kolmiossa. Vuokra huitelee jossain 15 000 kruunussa. Gebrehiwt asuu Sandvikenissä pienessä kolmikerroksisessa omakotitalossa mukavalla paikalla. Gebremariamille on järjestetty niin ikään kolmio, Motalasta. Mukavalla rauhallisella idyllisellä paikalla. Mitäpä muuta voisi vaatia.

Kunniakansalaisen asemaan on asetettu Redae, jolle on annettu ihan oma talo Tukholman pohjoispuolelta Vallentunasta. Idyllisen maaseututalon toinen pääty. Kyllä kelpaa. Alla kuva talosta, jonka vasempaan päätyyn miehelle on tehty mukavat olot.

Käytännössä, jos miehet eivät olisi intoutuneet raiskaamaan ja sitä myöten saaneet karkotusuhkaa, he olisivat voineet elää loppuelämän ilmaiseksi ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Kiima pilasi tämän suunnitelman.

Samnyttissä miesten kuvat. Kannattaa tsekata.

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vanha kyynikko

Huono tuuri pojilla,
jäivät ruåttiin.Täällä suåmessa ois kakun jälkeen järjestetty joku hairahtuneiden kultamunien uudelleen koulutus jonkun sosiop..loogi-suvakki-siipeilijän toimesta ja auvoisa elo ois jatkunu maaliman tappiin.Tosin onhan vielä mahdollisuus ruåttalais täyshoidon jälkeen hakeutua tänne tyhmien finnien elatettavaksi.

mari

Tyhmät svennet myönsi muistaakseni 2015 eritrealaisille turvapaikanhakuoikeuden koska näillä raukoilla on asevelvollisuus kotimaassaan. Siitä alkoi sitten joukkovaellus Eritreasta Eurooppaan josta Suomikin on saanut osansa – Haavisto, tai siis ISIS – Pekka näitä on Italiasta yksityiskoneella Suomeen lennätellyt. Kiitos tästä kuuluu puhtaasti Ruotsille, ei asevelvollisuus ole mikään syy myöntää oleskelulupaa tai turvapaikkaa, muutoinhan me voitaisiin ottaa tänne koko Venäjän armeijan varusmiehet.

monkeydonkey

Nuohan näyttää miltei järkijätkiltä ainakin kun vertaa siihen rahanrepijäsomppujen kännykkävideon ”mustaan mannerheimiin”.

MikkoM

Kansainvälisesti Eritrea on tukenut Tšadin, Etiopian ja Sudanin sissiliikkeitä sekä Somalian jihadisteja.
Ruotsi maksaa silti pakoloisten lomailut kotimaassaan aivan kuten kurdien ja somalien talvilomailun lämpimässä sukulaisten luona.(samoin kun suomi myös.)
Tänne tullaan vain raiskailemaan ja loisimaan.
Pahinta kaikessa on että nämä nappisilmät ovat muka jotakin uhreja koska rasismi ja sorto on syypää ”oireiluun”.

MikkoM

Hox..
”Ne eritrealaiset, jotka ovat muuttaneet maasta, joutuvat luovuttamaan kaksi prosenttia tuloistaan paikalliselle suurlähetystölle. Muuten he eivät saa palata maahan tai omistaa omaisuutta siellä, eivätkä voi edes lähettää paketteja maahan.”

hevosmies.

Pojille eläke ja eukko hoitoon .Sittenpä on valtakunnaasa kaikki hyvin.

Mustamakkara

’Futarit’ osaa myös, vai mitä mieltä olette?

22-vuotias Bauraux Fils Offo De Tambi Amiri sai 3 vuotta ja 11 kuukautta, 24-vuotias Aboubacar Diakite puolestaan 4 vuotta ja 2 kuukautta vankeutta.

Juttu on ISstä

NUORISOKODISTA karanneita tyttöjä törkeästi seksuaalisesti hyväksi käyttäneet miehet saivat pitkät vankeustuomiot.

Vanha kyynikko

Juu,kattelin samaa..kuis paljo ekakertalaiset istuukaan annetusta määrästä?!?

Virtanen

Yleensä puolet, mutta nuoret henkilöt vain yhden kolmasosan. Tuomioitten olisi pitänyt olla luokkaa 12 vuotta.

mari

No, saako nämä karkoitukseen kunhan tuomio on istuttu? Vai jatkuuko ilmainen elatus tuomion istumisen jälkeen?

mari

Toivottavasti se on jo määrätty vai määrätäänkö se jossakin vaiheessa myöhemmin? Asian vierestä. Eilen olin yksin katselemassa Espanja – Japani jalkapallomatsia semmoisessa espanjalaisessa perinteisessä putkibaarissa kuten minä niitä kutsun. Niissä on pitkä tiski baarijakkaroineen ja TV:stä pauhaa aina jalkapalloa, muutamia pöytiä ja tuoleja ja siinä se. Koko putkibaari oli tupaten täynnä espanjalaisia miehiä ja minä kekkuloin siellä ainoana naisena. Espanja teki ekan maalin ja koko paikka räjähti, mut sitten Japani teki temput ja iski 2 maalia joilla voitti lopulta ottelun. Olisittepa nähneet miesten ilmeet, etenkin sen jälkeen kun matsi oli ohi ja Espanjan kannalta hävitty. Kyllä sana ’coño’ kului puhki, ja ’nuestro equipo está lleno de mierda’! Mut olihan se kokemus, limua vähän join.

Rahastus

Rahantuloa heille ei voi estää, koska vuokraavat ilmaiset asuntonsa saunareissun ajaksi.

Musta Kärkkäri

Eiku ne saa uudet nappikset ja verkkarit ja ovat Atlantiksen avauskokoonpanossa jo ensi keväänä. FC Atlantis tulee tästedes myös BLM-Polvistumaan treeneissä, bussissa, hotellissa sekä tietenkin jokaisessa matsissa ennen aloituspotkua, ennen vapareita, heittoja, sekä puoli tuntia putkeen matsien jälkeen.

umelo

Lajityypillistä käyttäytymistä. Hävetköön myös ne futispomot, jotka ottivat nuo ketkut seuraansa.

Eri trea

Eihän pojilla hätää. Alle parin vuoden ovat jo Suomessa

Pera Pervo

Tätä se rasismi teettää. Poikia kiusataan väkisinkin hetken linnassa. Mutta tuomionsa suoritettuaan suotakoon heille mahdollisuus aloittaa elämä uudelleen puhtaalta pöydältä. Ja tapahtukoon se uusi alku kotona Eritreassa!

Moonman

Ruotsista ei kyllä raha lopu näköjään; jokainen noista turhista apinoista on asunut isommassa asunnossa kuin itselläni on ikinä ollutkaan ja minut sentään verottaja ryöstää säännöllisesti. Nyt on ruotsidemokraateilla näytön paikka: jos joku noista saa jäädä ruotsiin lonnimaan niin kaikki vaalilupaukset olivat tyhjiä puheita

mari

Kun Eritrea erotettiin sisällissodan puitteissa Etiopiasta, sai Eritrea kaiken Punaisen Meren rannikkoviivaneikä Etiopialle jäänyt edes maakäytävää rannikolle. Eli tällä maalla jossa kelit ovat kohdallaan ympärivuoden, olisi kohtuu hyvät mahdollisuudet aloittaa turistibusiness. Punaiselle Merelle haluaa monet urheilusukeltajat kovin mielellään koska vesi on kirkasta ja merenalainen maailma on erittäin rikas ja värikäs. Mutta mutta…pääomaa on varmasti kansainvälisiltä sijoittajilta vaikea löytää tuollaiseen maahan jossa on diktaattori puikoissa ja lisäksi muistaakseni yli puolet väestöstä on muslimeita. Se tarkoittaa sitä, että he eivät ole kovin hyviä… sanotaanko nyt näin: länsimaisissa businesskuvioissa. Taitaa jäädä haaveeksi rantalomat Eritreassa.

Anonyym

Ruotsin suunnaton ja loputon vauraus se temppuja teettää ja tännekin lahden itärannalle siitä osansa tarttuu.
Eritrean sotapalveluksen pituus riippuu pärstäkertoimesta ja voi olla hyvinkin monia vuosia – ilmeinen opposition nujertamiskeino sekä työllisyysongelmien ratkaisua samalla. Riittääkö se silti turvapaikkahaun perusteeksi?
NImistä päätellen olisivat vielä kristittyjä eritrealaisia, kun ei ole mhm:ää joukossa.

Ryska Dumbassaden i Sthlm

Tämä artikkeli pitää kääntää ja lähettää jokaiseen toimitukseen, viranomaisille, poliitikoille, eläkeläisyhdistyksille jne.

Päivän hyvä uutinen: Ryssän Pienlähetystöstä NOUSEE SAVUA!!!

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-rok-fran-ryska-ambassaden-i-stockholm/

Seuraava Pulteri?

Vatikaanin korsteenistahan nousee harmaata savua kun uusi paavi on valittu. Ehkä Pulterille on löydetty seuraaja?

Dark Dick Walking

Ja näitä aivottomia, käveleviä kyrpiä halutaan asuttaa hienostoalueille?

Kyllä saapi hienostomummo hankkia motorisoidun rollaattorin sekä henkivartijan/pitbull ettei saa mustaa kikuliinia joka mutkassa ja suoralla, sekä ulkona että sisällä.

rocky

Rakkaus ei katso aikaa ja paikkaa.

Piikivi

Hyi minkä näköisiä murjaaneja. – Mitä pitäisi itse tehdä, että saisi ilmaisen omakotitalon Suomesta:) Pitäisi kai itse olla murjaani. . . On se reilua näiden hyysääminen. (Olen mieluummin kuitenkin syntyperäinen suomalainen)

mari

Kokeile talousrikollisuutta. Tuomiot ovat verrattain pieniä ja tienestit voivat olla valtavia, jopa miljoonia ellei peräti kymmeniä. Mutta silloinkin talot ja autot pitää ottaa bulvaanin nimille tai vaikkapa vaimon, mutta kannattaa laatia avioehto ettei vaimoke vie eron sattuessa taloa ja muuta omaisuutta.

Qroquius Kad

Sehän on rikos itseään the Valtiota vastaan!
Sen raskaampaa tekoa ei voi ollakaan sosialistisissa valtioissa, joissa kansalaiset ovat valtion tarpeita varten eikä toisinpäin kuten USAssa.

mari

Suomeen muutettuani huomasin varhain, että täällä valtio kaitsee ihmisiä. On kaikenlaisia sääntöjä, ohjeistuksia jne. Muistan kun mietin, että täällähän valtio kasvattaa ihmisen ihan kehdosta hautaan. Suomessa ajatus antaa kansalaisille enemmän vastuuta on ajatuksena hävityksen kauhistus. Poliitikot eivät halua kuullakaan sellaisesta koska he pelkäävät sen nakertavan ja kyseenalaistavan heidän omaa valtaansa (josta he ovat kovin mustasukkaisia). Kun asuimme lyhyen pätkän ennen Suomeen muuttoa USA:ssa (NYC, Queens), huomasin kuinka siellä vastuuta todellakin kansalainen saa mutta se on myös kannettava kunnialla vastuullisesti. Muuten voi käydä huonosti. Suomessa on hyvä, että meillä on turvaverkkoja. USA:ssa on aika helppoa tippua pohjalle kodittomaksi. Sieltä on tosi vaikea päästä ylös.

mari

Täytyy nyt tasapuolisuuden nimissä todeta, että täällä Espanjassa byrokratia on aivan kammottavaa verrattuna Suomeen eikä sähköiset palvelut ole lähelläkään Suomen tasoa. Ja kyllä niitä sääntöjä riittää myös täällä ihan pään vaivaksi asti. Niistä on hyvä olla selvillä, muuten voi tulla tupenrapinat, eli joku viranomainen alkaa ahdistelemaan. Onneksi täällä Kanarialla on piirun verran rennompaa kuin Manner – Espanjassa jossa käsittääkseni vieläkin on yksityishenkilöiltä aurinkopaneelit kielletty. Niitä ei saa asentaa parvekkeelle tai omakotitalon tontille joka on tietenkin energiayhtiöiden lobbaama laki. Kanariansaaret kumosi tuon hölmön lain hiljattain ja nyt minullakin on parvekkeella 3kpl 12V paneeleja.

Qroquius Kad

Espanjahan on sosialistinen maa, vaikka valtiomuoto onkin kuningaskunta.
Francon aikaan se oli kansallis-sosialistinen ja sittemin kansainvälissosialistinen kuten pohjoismaat, joista niistäkin kolme on kuningaskuntia.

mari

Niin, ellet sitten satu pyörittämään kebabluolaa tai jotakin somaliyhdistystä tyhjässä liikehuoneistossa jossakin Itäkeskuksessa joka nauttii säännöllisiä valtiontukia.

Piikivi

No joo… ei vaimoa, kun itsekin nainen…. Mieluummin köyhä ja rehellinen

Qroquius Kad

Voihan sitä aviomiestäkin käyttää samaan tarkoitukseen.

Piikivi

Ei ole sitäkään

mari

Jos on tarpeeksi luotettava ystävä, sekin riittää bulvaaniksi. Mutta kyllä sen täytyy olla todella luotettava ystävä, nimittäin omaisuus menisi hänen nimiin. No, leikkiähän minä olen laskenut. Rehellisyys maan perii on minun mottoni ja itse olen omaisuuteni kerännyt rehellisin keinoin. Rikollisuutta on hauska seurata vain laadukkaista dokkareista ja kirjoista. Tällä tavalla pysyy myös kaltereiden oikealla puolella.

mari

Oikea periaate 💜

Anonyymi

Suomi on parasta aikaa harjoittamallaan politiikalla karkottamassa sähkölämmitteisistä omakotitaloista asukkaat, jotka ovat niissä vuosikymmeniä omalla kustannuksellaan, lainoja ja kiinteistöveroja maksellen asuneet, remontoineet ja pihoja laittaneet. Onkohan valmiina jo suunnitelmat, joilla kunnat ostavat ne pilkkahintaan ja asuttavat niihin… arvatkaa ketä?

Pete

Wef (world economic Forum) tarkoituksena on viedä omat asunnot keskiluokalta ja pakottaa vuokralle kaikki paitsi rikkaat ja poliitikot. Vuokria luonnollisesti korotetaan joka vuosi enemmän ja enemmän. Pääkeinoina käyttävät sitä, että EU direktiivin mukaan jokaisella asunnolla on pakko olla vähintäänkin D energiamerkintä vuoteen 2033 mennessä. Tuon D energia merkinnän saamiseksi asuntoihin on laskettu, että se maksaa keskimäärin 100 000 euroa. 2040 mennessä kaikki asunnot on pakko olla hiilineutraaleita ja päästöttömiä. Korkeilla sähkönhinnoilla on tarkoitus saada pieni ja keskisuuret yritykset konkurssiin. Alla video aiheesta.
https://youtu.be/Y2sqV7alDz8

Juke

Länsimainen demokratia on ihailtavaa, sitä kannattaa kannattaa.

Qroquius Kad

Aivan.
Kannattaa siis miettiä ketä ja mitä puoluetta äänestää ensi keväänä.
Jos tykkää nykymenosta, sen kun jää kotiin antamaan sille puoltoäänen.

mari

Minä jään kotiin ensi vaaleissa…koska saan äänestää postitse he he.

Qroquius Kad

Tyyli on vapaa, suoritus on pääasia.

mari

Totta. Ja ilman muuta äänestän kuten olen tehnyt joka vaaleissa siitä lähtien kun 18 vuotta täytin. Sohvalla makaamalla ei muutosta synny ja jos sinne jää makaamaan, niin ei sitten pitäisi itkeä kuinka leikattiin siitä tai tästä etc.

Tupu

Niinpä, äänestämättä jättäminen on puolto ääni niille jotka tätä haluaa, eli siis viherpunikeille.No tosin jos äänestät näiden apupuolueita kepua ja kokkareita niin sekin on puloto nykymeiningille.

Peksi

Kylläpä hoivavietti heräsi,kun kuvan katsoin..

mari

Minulla taas katosi se vähäinenkin hoivavietti jonka olen ollut tunnistavani itsessäni. Nyt se on lopullisesti mennyt näiden kuvien myötä.

Qroquius Kad

No voi sentään!
Eikö maailma saakaan koskaan nähdä pienen marian ja pikku marion pyörimässä äiti-marin helmoissa kinuamassa lisää nisua saadakseen energiaa loputtomiin leikkeihinsä ja kasvaakseen kelpo ihmisiksi, jotka vipuavat aikanaan tämän kieroutuneen maailman oikealle radalleen?

Mr X

Sontaläjät .

Antti Tifa

Viimeinen kuolemantuomion täytäntöönpano Ruotsissa tehtiin giljotiinilla sata vuotta sitten, 23. marraskuuta 1910. Tapahtuman tasalukua olisi voinut juhlistaa mestaamalla 100 raiskaria ja nämä 4 ihmissaastaa olisi olleet ne viimeiset kansan hurratessa irtopuikulapäiden kopsahdellessa pärekoreihin.
Aiemmat 96 juhlakalua löytyisi varmasti Ruotsin 5 tähden ”hoitolaitoksista”. https://www.ku.fi/artikkeli/2393628-ruotsin-viimeisesta-teloituksesta-sata-vuotta

gruppvaldtakt-flempan-bilder-feature-1.jpg
mari

Käykö nää kaikki samassa parturissa?

Antti Tifa

Jos toi on sellanen ns heimokampaus ?
Eritreaanot tunnistaa raiskariveljensä siittä jo kaukaa.

Afrotöötti Ananas

Afrikaanoilla on afrotöötti ja kamelikuskeilla ananas. Siinä ne yleisimmät variantit.

Vessaharja ja Ananas

Afrotöötti muistuttaa lähinnä vessaharjaa.

mari

Afrotöötti! Vessaharja! Dios mio! 😂😂 Heräsin tänä aamuna varhain koska lähden tuonne saaren eteläosaan ennen auringonnousua. Tässä kun nyt just kahvia juon niin ensimmäistä kertaa taisi käydä niin, että purskahti pöydälle kahvit ja osittain myös tabletin näytön päälle. Mutta oikeassahan sinä olet; tuo staili todellakin muistuttaa vessaharjaa ja hiukset ovat ehtaa tööttityyliä. Kammottava tyyli! Jos tuo porukkaa tulisi kadulla tulee vastaan, vaihtaisin kyllä suosiolla toiselle puolelle katua ja samalla ottaisin semmoisen kivan suihkepullon käsilaukusta esille. Viranomaisille tiedoksi; se on vaan semmoinen deodoranttipullo. Ystävät toi Virosta tuliaisiksi…

Ulfbehrt

Afrotöötti + vessaharja + deodoranttipullo…

Onko, muuten, Sinulla mukana tupakansytytintä?

Last edited 1 vuosi sitten by Ulfbehrt
Nih

Hehee että naurattaa. He paikkaavat pohjoismaiden alhaista syntyvyyttä ja näin ollen tästä synytyvää pahaa kestävyysvajetta ovat varmaan ajatelleet ne jotka turvapaikan antoivat.MIksihän näissä turvapaikkapäättäjissä on täysin seinähullua ja aivotonta porukkaa ja mikä motiivi heitä ajaa hyväksymään täysihoitoon kaikki värilliset mutiaiset jotka maahan tulevat.

mari

Juu, sanattomaksi vetää.

Alpertti

Ovatpa nuo Afrikan ja Lähi-idän maat vain kurjia paikkoja, kun niissä niin vainotaan, että miljoonat joutuvat pakenemaan. Onneksi vainoajat eivät voi saada turvapaikkaa, koska kaikki tulijat tunnetaan, eikä rikoksiin syyllistyneille myönnetä turvapaikkaa, ja heidät palautetaan kotimaihinsa. Vaino tulee maailmasta loppumaan, kunhan vain saamme vainotut turvapaikkoihin turvallisiin maihin.

Anonyym

Eritrea on Italian entinen siirtomaa ja eritrealaisilla kuuluu olevan vapaa oikeus muuttaa Italiaan. Saavat siellä hanttihommia, jos saavat, mutta EU:n alueelle siis pääsevät vapaasti.
Millä perustein turvapaikkaa sitten voi Ruotsista anoa?

Qroquius Kad

Koska Suomi oli satoja vuosia osa Ruotsia, suomalaisilla pitäisi saman logiikan mukaan olla oikeus saada Ruotsin kansalaisuus ilmoitusasiana sekä ilmainen elatus siellä korvauksena kaikista rauhan ja sodan ajan suorituksista, joita suomalaiset Suur-Ruotsille suorittivat.

Ulfbehrt

eritrealaisilla kuuluu olevan vapaa oikeus muuttaa Italiaan”

Kertoi tuttava Italiasta, että ennen heillä oli joskus tapana käydä toimiston tyttöjen kanssa perjantaisin yhdessä syömässä.

Enää ei kuulemma tulisi mieleenkään…

Södertäljen Hollywood

Tässä assyrier/syrier- klaanien hulppeat talot Södertäljen ”Hollywoodissa”. Aluetta kutsutaan Hollywoodiksi juuri matukoitten filmitähtitalojen takia:

https://www.expressen.se/nyheter/de-bygger-sin-drom-i-sodertaljes-hollywood/

Vaikka muilla menee miten huonosti tahansa näyttää matukoilla aina menevän hyvin?

Sirpa-Tuula

HUH. ONNEKSI nämä neljä ovat ainoat tapaukset Ruotsissa jossa maahan tultu ilman syytä loisimaan ja saatu isot ilmaiset asunnot. Muutenhan olisi jo aika kummallista toimintaa. Kyllä se vaan on niin että 99.999999999999999% maahan tulleilla on ollut ihan oikea turvapaikantarve ja he ovat KAIKKI täyspäivätöissä, maksavat hurjia veroja ja elättävät jokainen itsensä 100% omilla palkoillaan, kunnioittavat muita, ovat lainkuuliaita sekä puhuvat kaikki virheetöntä ruotsia! Nämä 4 mätämunaa saattavat muut huonoon valoon. Ja kuitenkin herää epäilys että nämä 4 ovat rasismin uhreja! On ennenkin rasistiset naiset raiskanneet montakin miestä yhdellä kertaa.

Jokeri

Eiköhän Haavisto kohta lennätä nämäkin apinat yksityissuihkarilla rikastamaan suomen kulttuuria!

gateio hangi ülkenin

I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

nimabi

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi