Eilen ammuttu raiskaaja-räppäri oli vuoden 62. raato

Vaihtaisitko uraa räppäri-gangsteriin?
Ruotsin jännittävimmässä vedonlyönnissä eletään viime hetkiä. Tulos voi vielä muuttua radikaalistikin eilisen räppijätkä Dumlen teurastuksen jälkeen, jos alamaailma aloittaa ns. loppusodan.

Räppijätkä Dumlen alias Mehdi Sachitin eillinen murhaaminen oli kuluvan vuoden 62. hengiltä ammuttu henkilö. Tänä vuonna toisin sanoen tehdään todella kovaa tulosta. Viime vuonna ammuttuja oli 46 ja vuonna 2020 hengiltäammuttuja oli 47.

Tässä tällä ammuttujen määrällä tarkoitetaan sellaisia kuolemia, joissa henkilö on ammuttu hengiltä. Lukuun ei lasketa poliisin hengiltä ampumia henkilöitä.

Oman seurantani mukaan näistä 62 tapauksesta yksi vaikuttaa olevan sellainen, jossa tekijä on ruotsalainen ja yksi, jossa tekijä on suomalainen. Kaikissa lopuissa 60 tapauksessa tekijä, jos se tiedetään, on uusruotsalainen, tai jos ei tiedetä, niin tekijä voidaan hyvällä syyllä olettaa uusruotsalaiseksi.

Ammuskelut sijoittuvat vähän sinne sun tänne, mutta Tukholman ympäristö nousee selvästi esille. Tähän vaikuttaa tietenkin se, että väkimäärä on Suur-Tukholman alueella 2,5 miljoonaa. Tukholman alueen kaupungeista kuitenkin Botkyrka ja varsinkin Södertälje ovat edustaneet ammunnoissa hyvin.

Eillinen Dumlen hengiltäampuminen on aiheuttanut alamaailmassa kovan puoleisen käymistilan ja voidaan olla varmoja, että jos ei ennen uutta vuotta, niin vuoden vaihtumisen jälkeen alkaa ukkoa kaatumaan kuin heinää elonkorjuussa.

 

Oma arvaukseni vuoden kuolleista oli 72, joka meni selvästi yläkanttiin.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
bitcoin indonesia vip

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

nimabi

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi