Ammutun räppijätkän kotoa löytyi miljoonaomaisuus

Joulupäivänä hengiltä ammutun räppijätkän Mehdi Sachitin kotoa löytyi kotietsinnässä suuret määrät kultaa ja käteistä. Tämä saattaa harmittaa ampujia.

Rinkebyn keisarinakin tunnettu räppääjä Dumle ammuttiin joulupäivän aamuna kuoliaaksi. Mies oli jonkinlainen johtajahahmo Järvan alueen gangsterimaailmassa.

Murhan jälkeen poliisi teki kotietsinnän miehen kotiin Rinkebyssä ja sieltä löytyi kohtuullinen määrä tavaraa; kultaa miljoonien kruunujen arvosta sekä käteistä useita satoja tuhansia kruunuja. Räppäriä epäillään nyt rahanpesurikoksesta, mutta luonnollisesti asia ei etene eteenpäin, sillä toistaiseksi ei ole keksitty keinoja hakea epäilty tuonpuoleisesta tämänpuoleiseen oikeuteen.

Rahakätkön löytyminen harmittaa varmasti monia Rinkebyn gangstoja. Räppärillä oli ihan yleinen julkinen osoite Hinderstorps grändillä, joten ei olisi tarvinnut kuin jerkuttaa ovi auki ja ottaa kulta ja käteinen kantoon.

Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni epäiltynä murhasta.

Sachitia epäiltiin osallisuudesta ruotsalaisen räppäri Einarin murhaan. Sachitin epäiltiin olleen ns. houkutuslintu, joka sai Einarin tulemaan murhapaikalle. Tähän ei kuitenkaan saatu näyttöä.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Lähde: PT-media […]