Tukholman ampumisesta otettu kiinni kaksi lasta

Räppäri Dumlen murhan jälkipeli on paljastunut erittäin selvällä tavalla kuinka pikkunilkkejä nämä ns. gangstaräppäri-piirit oikeastaan ovat. Jopa lapsia on palkattu murhahommiin.

Keskiviikkoiltaiseen Gubbängenin murhan yritykseen oli palkattu 14- ja 15-vuotiaat pojat. Nuorukaiset oli otettu huostaan jo aiemmin syksyllä, mutta olivat karanneet sijoituskodeistaan. Karkaamisen jälkeen “kovat” gangsterit olivat “adoptoineet” nuorukaiset gangsterileikkeihinsä mukaan ja “miehisyys” piti ansaitseman murhaamalla.

Nuorukaisille annettiin AK47 ja lippaallinen kovia ja osoite, jossa piti murhattavan eräs toinen uusruotsalainen gangsteri.

Homma meni kuitenkin päin helvettiä. Nuorukaiset, vaikka kovia oltiin olevinaan, paskoivat alleen ja koko homman. Ensinnäkin nuorukaiset laskivat lippaan tyhjäksi täysin sivullisen henkilön ulko-oveen. Asunnossa, johon ammuttiin poliisin mukaan 25 laukausta, asuu eläkeläispappa, jolla ei ole mitään tekemistä alamaailman kanssa. Itse kohde asuu viereisessä asunnossa.

Kun lipas oli ammuttu tyhjäksi, niin nuorukaisilla iski “pakoreaktio”. Paikalta oli päästävä pois nopeasti. Joskus pakoreaktio saattaa työntää vähän kakeroakin housuun. Asetta pidellyt nuorukainen heitti rynnäkkökiväärin pihalla läheiseen pensaikkoon.

Poliisi oli nopeasti ampujien jäljiltä ja 15-vuotias on nyt vangittu epäiltynä murhan yrityksestä. 14-vuotiaalle ei tule asiasta rikosoikeudellisia seuraamuksia.

 

Enskededalenin kranaatti-isku

Enskededalenin kranaatti-iskussa on myös tekijöitä, jotka naurattavat, vaikka ei pitäisi. Tekijät nimittäin kuvasivat iskun kännyköillään. Se näyttää tältä.

Räjähdys kuulostaa pieneltä tussahdukselta, mutta kerrostalon ala-aula kuitenkin meni remonttikuntoon iskussa. Mielenkiintoista kuitenkin on se, että jorkit juoksevat pitkin kyliä tekemässä pahojaan ja kuvaavat niitä filmeille.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments