Venäjä aloittaa uuden liikekannallepanon vuoden alusta, ja sulkee rajansa miehiltä

Ukrainan puolustusministeri Oleksii Reznikov varoittaa venäläisiä asevelvollisuusiässä olevia miehiä, että Kreml aloittaa tammikuun alussa uuden ison pakkoliikekannallepanon, jolloin Venäjän rajat myös suljetaan.

Reznikov osoitti sanansa erityisesti juuri venäläisille miehille, joita pakkovärväys odottaa. Videopuheessaan Reznikov varoitti, että Kreml aikoo aloittaa uuden pakkovärväysaallon, jonka yhteydessä myös Venäjän rajat suljetaan miehiltä, eikä maasta pääse pakenemaan kuten aiemman syksyllä tapahtuneen liikekannallepanon yhteydessä. Asiasta kertoo mm. Ukraina Pravda.

Reznikovin mukaan liikekannallepano koskee erityisesti Venäjän suurkaupunkeja, ainakin Pietaria ja Moskovaa.

– Teillä on viikko aikaa, ja ainakin vähän valinnanvaraa, Reznikov sanoi.

– Kun lähdet sotaan, jossa voit kuolla tai tulla raajarikoksi loppuelämäsi ajaksi, niin tarkalleen minkä asian puolesta aiot taistella, Reznikov myös kysyi osoittaen kysymyksensä venäläisille miehille.

Edelleen Reznikov kertoi, että ne, jotka ovat aloittaneet tämän kauhistuttavan verilöylyn, ovat syyllistyneet sotarikoksiin.

– Mutta nyt he haluavat, että teidän on yhdistyttävä puolustamaan Venäjää, koska vihollisia on kaikkialla. He pelottelevat teitä venäläisiä kostotoimilla sanoen, että tappion sattuessa teidän rahat viedään ja joudutte oikeuteen. Tämä kaikki on valhetta, sillä Venäjän viranomaiset haluavat suojella vain itseään ja asemaansa sekä varallisuuttaan, Reznikov kertoi ja jatkoi:

– He väittävät, että on olemassa joku suunnitelma B, jokin salainen ase, jonka avulla Venäjä saavuttaa sen lopullisen voiton joskus tulevaisuudessa. Mutta ei ole mitään suunnitelma B:tä. Heidän ainoa suunnitelma on jatkaa sotaa, tapattaa venäläisiä sen takia ja ajaa tilanne umpikujaan. Sinut lähetetään kuolemaan vain sen takia.

Lopuksi Reznikov sanoi:

– Kaikki venäläiset maksavat välillisesti syttyneestä sodasta. Nykyisten johtajienne vuoksi Venäjä joutuu korvaamaan Ukrainalle aiheuttamansa vahingot useiden sukupolvien ajan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments